Tak z NBC mě nazaujalo vůbec nic. :(
Celá tato sezóna bude nějaká slabší. Od NBC mne zaujal jen trochu Strange Calls a to vážně jen trochu, protože komedie nejsou zrovna můj šálek čaje, i když někdy se najde nějaká co mi padne do oka.
Smutné. Asi tak bych popsal nadcházející sezónu na NBC. Jedna blbost za druhou, a hlavně The Curse of the Fuentes Women... Větší kravinu jsem asi vážně nečetl. :-D No uvidíme, trailery mě možná přesdvědčí.
Zde mě trochu zaujalo jen Blindspot - z toho se může vyklubat pecka nebo velká slátanina. Doufám v to první :)
The Curse of the Fuentes Woman mi podle popisu přijde pošahaný asi jako Jane the Virgin. Takže to asi bude mít úspěch a možná to vyhraje i nějakou cenu :)
Mě snad zaujaly jen ty akční, Warrior a Endgame se Snipesem :)
Love Is a Four Letter Word
So do crap.
Nechápem. :D Malo tam byť "So is crap." alebo to je nejaký typ angličtiny, kt. nepoznám? :D Inak vyzerá to tak, že Jaimie Alexander si zopakuje svoju rolu z Kyle XY. ;D
Strange Calls zní možná dobře
Náhodou sem tam nějaká komedie má potenciál.
Tak me nezaujalo vubec nic, takze jestli dam necemu sanci uvidim az podle traileru.
NBC mě tedy nezaujala vůbec, také dám šanci seriálům až podle trailerů.
Nepatří pod NBC i pilot k Chicago Med? Nebo ten se nepočítá vzhledem, k tomu, že bude odvysílán během Chicaga Fire?
Nemyslitelné se stalo skutečností, ze všech seriálů ze všech stanic mě nezaujal ani jeden...budu asi muset počkat na trailery:-)
Blindspot, Endgame, Warior. Mozno. Tento rok je to bieda tak skor budem asi vyberat aj z veci ktore by ma inak nezaujali
Telenovela kvůli Evě, jinak zaujalo Blindspot.
Říkám to už poněkolikáté, ale letos je to vážně bída. NBC mě nezaujala vůbec. Jsem zvědavá, na co budu v nadcházející sezoně koukat. :(
Zajímavě zní How We Live, z dramat mě tentokrát nezaujalo vůbec nic.
Tak tahle "nabídka" mě zaujala s přehledem nejvíc. Z několik komedií by se mohlo něco vyklubat, z dramat zkusím Blind Spot kvůli Jaimie a Unveiled, který mi připomíná starý dobrý Dotek anděla. Naopak Shades of Blue díky té čúze, ehm Lopez, určitě vynechám a snad to stáhnou po 2.dílu!
Heroes Reborn budou kdy?