To mu vážně bylo nabídnuto nebo je to další vtip? Se v tom ztrácím... :D
ScaryX napsal(a):
To mu vážně bylo nabídnuto nebo je to další vtip? Se v tom ztrácím... :D
Pokud se dá věřit Lorreho vanity card, pak jo. Sheenovi asi nestačilo jednorázových pár melounů a chtěl si zajistit novým seriálem stálý přínos. :-D
Mě by srdceryvná scéna tedy přišla vhod! Chápu, že Lorre chtěl menší satisfakci, ale já žrala bratrský vztah Charlieho a Alana, proto bych se uskákala, kdyby finálová scéna patřila právě jim. Vždyť o nich ten seriál byl. Ale v sitcomu se ohled na toto moc nebere. S Charliem tentokrát souhlasím.
Nejvetsi borec :)
Po tom vyhazovu ze seriálu jsem tak trochu podvědomě byl na straně Lorreho, ale jaksi jsem ten jejich problém podrobněji nestudoval. Ale po poslední scéně ve finále mě došlo, že Lorre je taky solidní hňup, slušně řečeno.
Upřímně řečeno, celou dobu sem myslela, že ve finále bude... A hrozně moc sem se na tu srdceryvnou scénu těšila a byla zvědavá, co řekne Charlie Alanovi na to, že dokázal zůstat v domě .-) To, že měl Charlie být 4 roky v díře u Rose je fakt blbost... Kdyby tam byl, tak proč by špehovala Waldena? Prostě sem se rozhodla ignorovat poslední dvoudíl, stejně tam byla jen jedna parádní hláška... A nechápu, proč by měl být Anger management tak neúspěšný, když má dohromady 100 dílů, což je v podstatě 5 serii.... A Anger management sem měla ráda a jeho zrušení mě mrzí víc, než zrušení Dva a půl chlapa... Ale stejně Lorre je de*il prostě se přes to měl přenést...
Atenecka napsal(a):
A nechápu, proč by měl být Anger management tak neúspěšný, když má dohromady 100 dílů, což je v podstatě 5 serii....
Tak technicky vzato máš pravdu, 100 dílu je hodně a na první pohled to není neúspěch. FX ale v podstatě neměla na výběr; dohodou u AM bylo, že když bude prvních 10 dílů mít ucházející sledovanost, což taky měl, tak dostane objednávku pro dalších 90 dílů, které se musí odvysílat, ať už by byla sledovanost jakákoliv. Ta u II. řady docela klesla, takže proto se to bere jako takový neúspěch.
lukascoolarik napsal(a):
Tak technicky vzato máš pravdu, 100 dílu je hodně a na první pohled to není neúspěch. FX ale v podstatě neměla na výběr; dohodou u AM bylo, že když bude prvních 10 dílů mít ucházející sledovanost, což taky měl, tak dostane objednávku pro dalších 90 dílů, které se musí odvysílat, ať už by byla sledovanost jakákoliv. Ta u II. řady docela klesla, takže proto se to bere jako takový neúspěch.
Na druhou stranu to pořád mělo stejnou sledovanost jako jiný komedie na FX (League či Always Sunny...).
ja skor súhlasim s sheenom ked som docitala aky mal byt povodny koniec vobec ma to nepobavilo sheen by tu poslednu scenu sformoval vtipne divakov by potesil navrat a konic by bol super
To chtěl Lorre opravdu provést tu poslední scénu se Sheenem takhle? Ještě hůř, než je tomu dosud? Na to nemám co říct...