Diskuze k článku SARS: Finále The 100 nelákalo
Simplle_Name
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
12. 3. 2015 / 19:22:19 (před 9 roky)
off

Nikdy asi nepochopím prečo má the 100 takú malú sledovanosť.. Dúfam že to bude mať minimálne ešte 3 série ;) finále bolo super.. :-))

wexzuz
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
12. 3. 2015 / 19:59:17 (před 9 roky)
off

Ani nevíte jak mě ten Mentalista v té tabulce deptá :D

Pravopis nebyl nikdy moje silná stránka.
Hild
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
12. 3. 2015 / 20:05:41 (před 9 roky)
off

The 100 je momentálně nejlepší seriál na CW a tu sledovanost nechápu, podle mě hold za to můžou první díly, po kterých to spousta lidí vzdalo, druhá série je kvalitně úplně někde jinde. Spousta internetových magazínů označila The 100 za nejpodceňovanější současný seriál a s tímto souhlasím. V letní pauze bych doporučovala každému dát tomuto seriálu šanci, kvalitnější minuty na CW jen tak neuvidíte.

takezo
Uživatel od první verze | Cool level: 4 | Vince Masuka
12. 3. 2015 / 20:32:56 (před 9 roky)
off

Já můžu vysvětlit proč má the 100 malou sledovanost. Protože lidi zahádný seriály na pokračování nemají moc v lásce. Radši koukaj na ty jejich přiblblý kriminálky, kde každej díl je stejnej a bez záhad. Tudíž málo zátěže na jejich mozky. Stejně to bylo například u Lost nebo u V.

Simplle_Name
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
12. 3. 2015 / 20:54:46 (před 9 roky)
off
takezo napsal(a):

Já můžu vysvětlit proč má the 100 malou sledovanost. Protože lidi zahádný seriály na pokračování nemají moc v lásce. Radši koukaj na ty jejich přiblblý kriminálky, kde každej díl je stejnej a bez záhad. Tudíž málo zátěže na jejich mozky. Stejně to bylo například u Lost nebo u V.

úplne s tebou súhlasím aj s Hild.. najlepší seriál na CW jednoznačne.. azda sa ľudia spamätajú a začnú ho pozerať.. mrzelo by ma keby to skončilo 3 seriou..

truelovevlasticka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
12. 3. 2015 / 21:22:12 (před 9 roky)
off

bych přála velkou sledovanost a doufám že po schválení 3 serie budou i další serie 4,5, 6 atd.....nebo seriál má šílený potenciál a po dlouhý době fakt luxus seroš !!! Na CW nejlepší seriál !!!!! Snad Amíci na to začnou koupat a zlepší se raitingy nebo bych nechtěla aby ho zrušili přitom jiný bejkárny a přibliblý kriminálky mají nekonečně serii

Vachisek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
13. 3. 2015 / 02:09:02 (před 9 roky)
off

dvoudílné finále the 100 by se dalo charakterizovat: Láska, Zrada, Masakr :D... amíci koukaj na NCIS ale tohle si nechaj ujít někdy mi přijde že sou poměrně divní

manro
Uživatel od první verze | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
13. 3. 2015 / 13:01:30 (před 9 roky)
off

Naprosto nechápu The 100 ten seriál si zaslouží minimálně rating co má The Flash jednoznačně nejlepší seriál CW a nejlepší seriál co sleduji tuhle sezónu.
A finále naprostá pecka jedno z nejlepších co jsem viděl už aby byla 3.série.:-)
Ještě bych dodal že ratingu možná uškodilo že ty dva finální díly nedali dohromady stejně před The 100 opakovali starý díly Arrow a to ratingu nepomohlo.

Editováno: 1x | Naposledy: 13. 3. 2015 / 13:06:42
verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
13. 3. 2015 / 14:36:00 (před 9 roky)
off

Amíci jsou prostě divní,the 100 je super seriál a doufám,že bude mít další a další série

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
Tyler Durden
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
15. 3. 2015 / 13:55:12 (před 9 roky)
off

Tie čísla u the 100 sú vážne slabá na to akú ma ten seriál od začiatku 2.série kvalitu :/ finále bolo dobré Knocking on heavens door sa na koniec skvelo hodilo :) teším sa na 3.sériu snád si to udrží kvalitu :)

"All that we see or seem is but a dream within a dream."
wee_n
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
15. 3. 2015 / 21:07:19 (před 9 roky)
off
Tyler Durden napsal(a):

Tie čísla u the 100 sú vážne slabá na to akú ma ten seriál od začiatku 2.série kvalitu :/ finále bolo dobré Knocking on heavens door sa na koniec skvelo hodilo :) teším sa na 3.sériu snád si to udrží kvalitu :)

Já se ve třetí sérii bojim spíš Města Světla..zajímá mě, jak si s UI tvůrci poradí ;)

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
17. 3. 2015 / 18:45:02 (před 9 roky)
on

Finální čísla: Empire si polepšil o dvě desetiny. American Idol šel nahoru o jednu desetinu. CSI: Cyber o jednu desetinu klesnul.