Diskuze k článku SARS: Once opět padá
Gingy
Uživatel od první verze | Cool level: 22 | Chandler Bing
16. 3. 2015 / 18:37:59 (před 9 roky)
off

U OUaT se ani nedivím, to nový téma se mi vůbec nelíbí, Frozen dobrý, ale tohle se mi zatim moc nezdá... :/

Gingy
Locke
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
16. 3. 2015 / 18:42:28 (před 9 roky)
off
Gingy napsal(a):

U OUaT se ani nedivím, to nový téma se mi vůbec nelíbí, Frozen dobrý, ale tohle se mi zatim moc nezdá... :/

Frozen bylo super, asi nejlepší díly vůbec. Ale tohle záporňácké trio se opravdu podle mě nepovedlo. Cruella mi příjde, jako že se v tom seriálu ocitla omylem a vůbec se tam nehodí a Ursula je jako záporák taky úplně tragická. Opět se potvrdilo, že první poloviny sérií jsou u OUaT vždy lepší :)

Hold the Door!
Patty
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
16. 3. 2015 / 18:44:42 (před 9 roky)
off

Mě se naopak 4B moc líbí, zase se začínám z týdne na týden těšit na nové díly, což se mi celou 4A nestalo. Celé Frozen to bylo vůbec to nejhorší, co kdy ve Once vymysleli, vždyť jsme celu 4A nesledovali nic jiného, než jak Elsa hledá Annu (což zmínila během těch pár epizod snad stokrát) a neustále nám cpali do ksichtu Emmu, kterou po první půlce série absolutně nemůžu vystát. Ale chápu, že fanouškům CaptainSwan se to muselo líbit.

Lucie N
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
16. 3. 2015 / 22:20:06 (před 9 roky)
off
Patty napsal(a):

Mě se naopak 4B moc líbí, zase se začínám z týdne na týden těšit na nové díly, což se mi celou 4A nestalo. Celé Frozen to bylo vůbec to nejhorší, co kdy ve Once vymysleli, vždyť jsme celu 4A nesledovali nic jiného, než jak Elsa hledá Annu (což zmínila během těch pár epizod snad stokrát) a neustále nám cpali do ksichtu Emmu, kterou po první půlce série absolutně nemůžu vystát. Ale chápu, že fanouškům CaptainSwan se to muselo líbit.

Naprosto souhlasím, lepe jsi to vystihnout nemohla..:) :)

Luxik
petruska.77
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
17. 3. 2015 / 01:41:27 (před 9 roky)
off

Ještě jsem teda neviděla ani jeden díl OUaT po zimní pauze, ale už v předvánočním díle se mi ty tři záporňačky vůbec nelíbily :(

elissisi
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
17. 3. 2015 / 12:21:19 (před 9 roky)
off

I přerostlý komár by byl zlepšení po tom propadáku s Frozen! 4A bylo rozhodně to nejhorší z celého Once! A to jsem si původně myslela, že Neverland za moc nestál, ale i to bylo oproti nudné Sněhové královně a ještě nudnější Else, pořád docela sledovatelné... Ale u Frozen jsem několikrát opravdu uvažovala, že s Once seknu, protože to byla prostě tragédie... Takže pro mě jsou Temné královny rozhodně zlepšení o 100%, na Zelenu to pořád nemá, ale i tak je to teď relativně dobré.

verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
17. 3. 2015 / 14:15:33 (před 9 roky)
off

Co bylo horší?Frozen,Neverland nebo ted to trio záporaček?Těžko vybrat a první sérii nepřekoná asi nic,ne že bych přestala koukat,pořád je to dobrý seriál,ale upadá,upadá

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
17. 3. 2015 / 18:47:51 (před 9 roky)
off

Finální čísla: Secrets and Lies, The Last Man on Earth a Battle Creek si o desetinu polepšily.

Gingy
Uživatel od první verze | Cool level: 22 | Chandler Bing
17. 3. 2015 / 22:33:53 (před 9 roky)
off
justynajohnson napsal(a):

Co bylo horší?Frozen,Neverland nebo ted to trio záporaček?Těžko vybrat a první sérii nepřekoná asi nic,ne že bych přestala koukat,pořád je to dobrý seriál,ale upadá,upadá

asi tak. na tu první sérii nic nemá, pak to jde pomalu, ale jistě od desíti k pěti. Ale když srovnám Neverland a Frozen, tak Frozen vede, ale tak vše je věc názoru samozřejmě =)

Gingy
kikusink
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
18. 3. 2015 / 10:40:12 (před 9 roky)
off

Tak mne prijde trio zaporacek mnohem lepsi nez Frozen, ktery me vubec nebavil. Nic se tam nedelo, jen sceny s Annou byly trosku zajimavejsi. Ale je pravda, ze Cruella je priserna, mohli si dat vetsi praci s vyberem hercu. A co mate proti Neverelandu? :D me bavil :D
Nicmene jsem zvedava, jestli budou OUAT prodluzovat naadale, kdyz sledovanost tak klesa, navic bych uvitala zapojeni starsich postav, porad se to toci kolem Emmy, ktera je proste nudna. Jesteze tam mame Reginu a Rampla.

verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
18. 3. 2015 / 14:23:45 (před 9 roky)
off
Gingy napsal(a):

asi tak. na tu první sérii nic nemá, pak to jde pomalu, ale jistě od desíti k pěti. Ale když srovnám Neverland a Frozen, tak Frozen vede, ale tak vše je věc názoru samozřejmě =)

Asi jo,Frozen byl hrozný,Elsa pořád hledala Annu a nezapomínala to všude zminovat,stokrát v jedné epizodě :)

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)