Tak tahle zprava mne velice potesila.
Balada. :) Teším sa moc, je príliš skoro prísť o perfektnú chémiu Ichaboda a "leftenentky" Millsovej, juchů. :))
Neeee, me uz to nebavi, ale chci to dokoukat.
Tak seriál mně baví ale už by mohl skončit, jestli to tak pude dál tak to bude z těch seriálů co furt prodlužují bo nemají co vysílat
Balthazar6 napsal(a):
Tak tahle zprava mne velice potesila.
Mňa tiež-už sa neviem dočkať -Ichabod je proste skvelý!!!
no jupíííí, Ichabod se vrátí :-)
Vyborna sprava. Potesila velmi. Druhu seriu som mal este radsej ako prvu. Hlavne zaver bol masaker
Věřil jsem tomu. :)
Oči sa mi rozžiarili keď som to uvidela :D
Skvělá zpráva :D
Skvělá zpráva :D
Aaa, tak to mě těší :)
Skvělá zpráva :)
Veď práve v druhej sérii to začalo byť značne epizodické, Krysař a ďalšie postavy nesúvisiace s hlavným príbehom. Majú taký dobrý námet, hororový, dramatický a navyše svetovo známy vďaka filmu a oni z toho chcú spraviť epizodickú, nikam nevedúcu, humornú zlátaninu.
zázraky sa dejú :D ešte jeden taký pre galavanta poprosím :D
Alias napsal(a):
Veď práve v druhej sérii to začalo byť značne epizodické, Krysař a ďalšie postavy nesúvisiace s hlavným príbehom. Majú taký dobrý námet, hororový, dramatický a navyše svetovo známy vďaka filmu a oni z toho chcú spraviť epizodickú, nikam nevedúcu, humornú zlátaninu.
No neviem ci mas pravdu. Po midseason finale a lividacii Molocha to vyzeralo, ze nevedia kade dalej (myslim Abby a Ichabod), preto tam dali par dielov epizodnych aby sa ukazalo ze ich cesta nekonci len porazkou Molocha ale ze je tam nieco viac za tym, byt Svedkom. Tie diely teda boli epizodne ale zaroven logicky nadväzovali na stratu toho co povazovali za svoj hlavny ciel ako Svedkovia
Arkantos napsal(a):
No neviem ci mas pravdu. Po midseason finale a lividacii Molocha to vyzeralo, ze nevedia kade dalej (myslim Abby a Ichabod), preto tam dali par dielov epizodnych aby sa ukazalo ze ich cesta nekonci len porazkou Molocha ale ze je tam nieco viac za tym, byt Svedkom. Tie diely teda boli epizodne ale zaroven logicky nadväzovali na stratu toho co povazovali za svoj hlavny ciel ako Svedkovia
Jasné, dá sa to namontovať. Ale lepšie to pôsobí, keď je dej ucelenejší, možno jednu časť dať pomimo. Veľa častí znamená naťahovanie, minule v Blackliste bola spomienková časť, čo som si myslel, že je už prežitok robiť také epizódy. Toto je ako Grimm, kde tiež vyšetrujú akože popri, no hlavná náplň je to vyšetrovanie a dej sa posúva drobnými odhaleniami na záver každej epizódy, len aby vyvrcholil na konci série, alebo niečím zlomovým v polovici série. Lepšie je, keď je dej plynulejší, v podstate ako keby si si rozkúzkoval dlhý film.