Nevíte, kdy se můžeme těšit na osmou sérii Teorie velkého třesku? Samozřejmě česky v TV.
Jsem ráda, že se o Orphan Black mluví čím dál více. Sleduju seriál od úplného začátku a Tatianu naprosto obdivuju.
Duben JE pro mě synonymem k Game of Thrones, ale také právě k Orphan Black:)
Pri seriály Tatau máte chybný dátum premiéry 18.4. keď kliknem na ten seriál a presmeruje ma to na stránku seriálu tak tam je dátum 12.4.
Taktiež máte chybu v názve seriálu Good Witch...Máte uvedený názov The Good Witch no po kliknutí na názov seriálu sa objaví chybové hlásenie: CHYBA 404
Hra o trůny je každoroční dubnová pecka, takže letos je to také tak. Jinak jsem, jako obří fanynka Marvelu, hrozně zvědavá na Daredevila :)
Z uvedenej pätice nesledujem nič. Dala som šancu Salemu, pár prvých dielov som videla, asi tak 3-4 časti. Ale sklamalo ma to na plnej čiare, úplná blbosť. Čakala som niečo úžasnejšie.
Tak za mě tentokrát jen Outlander. :) A netrpělivě vyhlížím květen a Penny Dreadful!
Tak u mňa z päťky iba The Messengers, z vrátených seriálov Outlander a na finále série čakám na Vikings, aby som si mohla pozrieť celú tretiu sériu naraz.
Na Hru o trůny se nesmírně těším a co jedině zkusím je The messengers nato jsem upřimně zvědavá :O)
Má být na 1 místě, ten Daredevil jak ho dávají na 1 místo to jako vážně?docela jste směšný takovej blbovina....hahaha
truelovevlasticka napsal(a):
Má být na 1 místě, ten Daredevil jak ho dávají na 1 místo to jako vážně?docela jste směšný takovej blbovina....hahaha
Myslím, že mnozí by s označením "blbovina" nesouhlasili, jde o nejočekávanější novinku na SerialZone, myslím, že první místo není fail :)
truelovevlasticka napsal(a):
A jen pro upřesnění: Žebříček nebyl tvořen na základě mých vlastních preferencí, jsem oběma příběhy (GoT i Daredevil) víceméně nepolíbená, pouze sleduju hype kolem seriálů a podle toho se rozhoduju, co se dostane do Top 5 a v jakém pořadí. Samozřejmě co divák, to jiný vkus, úplné zobecnění, které by sedělo všem, není možné.
Tak já se letos rozhodně nejvíce těším na GoT, z uvedené pětice je to navíc jediná věc, kterou sleduju. Hype kolem 5. série byl pro mě rozhodně nejsilnější, plus ta nepředvídatelnost osudů hlavních postav je letos ještě markantnější. Komiksovky mám ráda, ale Daredevil mě zatím moc neoslovil, počkám si na první recenze. Pokud to bude fakt pecka, rozhodně tomu dám šanci. :)
Taky si myslim, ze Daredevil bude ptakovina, ale tenhle nazor jsem si udelal pouze kvuli nepovedenemu traileru, tak uvidime.
Illyria napsal(a):
Ja se tesim na Mad Men...finale- ocekavam drsnou jizdu :-)
Na Mad Menov sa teším najviac. Som veľmi zvedavý, ako to ukončia. Škoda, že je to u nás dosť prehliadaný seriál.
Tak já se nejvíc těším na Game of Thrones (v tom asi nejsem sám :) a na The Messengers, kteří mají naprosto nářezový trailer. Trailer na Daredevila mě moc nezaujal, ale tak je to Marvel, takže na něj asi taky kouknu :)
už se těším na orphan black a samozdřejmě taky na game of thrones
Daredevil!!
Kromě seriálu "Hry o trůny" se nejvíc těším na "Outlander". Z novinek se chystám na "The Messengers"
Já se těším na Lost Girl a na The 100 .Pro me zatim nejlepsi serialy
To je optimismu ohledně Messengers :D. Já vím, že se mi to směje teď, ale fakt.
Outlander nebyl zařazen, protože nejde o premiéru řady, nebo že se ti nezdál do té pětky? Protože nedočkavostí fanoušků internet přímo vřel.
ševča napsal(a):
To je optimismu ohledně Messengers :D. Já vím, že se mi to směje teď, ale fakt.
Outlander nebyl zařazen, protože nejde o premiéru řady, nebo že se ti nezdál do té pětky? Protože nedočkavostí fanoušků internet přímo vřel.
Vždycky dávám jen premiéry řady :)
ragelly napsal(a):
Vždycky dávám jen premiéry řady :)
Děkuju.