Mohol by byť, ja som stále v tom, že keď zrušia TGW, tak Hawaii má šancu na prežitie :D
Aj keď The Good Wife kvalitou trošku klesla, stále je to jeden z najkvalitnejších seriálov súčasnosti a zlomilo by mi srdce, keby nedostal ďalšiu sériu.
Já se divím, že Havaj ještě nezrušili. Už 3. série neskutečně klesla a ve 4. se z toho stala hrozná blbost (aspoň do poloviny série, dál jsem se nekoukala).
WillGardnerForever napsal(a):
Aj keď The Good Wife kvalitou trošku klesla, stále je to jeden z najkvalitnejších seriálov súčasnosti a zlomilo by mi srdce, keby nedostal ďalšiu sériu.
Já zrušení wajfky čekám už od 4. série, ale zatím drží. Osobně tipuju, že ještě jednu řadu dostane a pak konec. Letos mi navíc končí Justified... Z čeho si pak budu vybírat nejoblíbenější seriál, to vědí jen bezejmenní bohové :(
P.S. Bezva nick :)
Nevada napsal(a):
Já se divím, že Havaj ještě nezrušili. Už 3. série neskutečně klesla a ve 4. se z toho stala hrozná blbost (aspoň do poloviny série, dál jsem se nekoukala).
Tak to teda pŕŕ, mladá dámo! :D Wajfku nech pre mňa za mňa zrušia, ale na Hawaii fajfku nech mi nešahajú! ;D Zrejme máš slabé okuliare, ak tam vidíš nejaký pokles kvality. :)) Ale nie, vážne, HF0 je stále skvelé, veľmo moc ho ľúbim a nemôžu ho zrušiť, je to jeden zo seriálov, na kt. sa teším z veľmi veľa dôvodov a jedným z nich je práve to, že sa natáča a odohráva na Hawaii, sexi miesto, čo ti poviem. :D
inekafe napsal(a):
Tak to teda pŕŕ, mladá dámo! :D Wajfku nech pre mňa za mňa zrušia, ale na Hawaii fajfku nech mi nešahajú! ;D Zrejme máš slabé okuliare, ak tam vidíš nejaký pokles kvality. :)) Ale nie, vážne, HF0 je stále skvelé, veľmo moc ho ľúbim a nemôžu ho zrušiť, je to jeden zo seriálov, na kt. sa teším z veľmi veľa dôvodov a jedným z nich je práve to, že sa natáča a odohráva na Hawaii, sexi miesto, čo ti poviem. :D
Proti gustu... Nic ve zlém.
Mě H50 ze začátku bavila hodně, ale pak tam bylo až moc scenáristických i logických lapsů. Přibylo nesympatických a otravných postav (Katherine, Stevova matka) i natahovaných linek (Stevova matka). Ubylo i vtipu. Zjistila jsem, že mě na tom baví fakt už jen ty exteriéry :)
Mimochodem, ještě pořád tam pořádají invaze do Severní Koreje ve dvoučlenném týmu? :-D
TGW je sice v téhle sérii o něco slabší, ale pořád mě to moc baví a těším se na každý další díl. Patří mezi mé top seriály.
Nevada napsal(a):
Proti gustu... Nic ve zlém.
Mě H50 ze začátku bavila hodně, ale pak tam bylo až moc scenáristických i logických lapsů. Přibylo nesympatických a otravných postav (Katherine, Stevova matka) i natahovaných linek (Stevova matka). Ubylo i vtipu. Zjistila jsem, že mě na tom baví fakt už jen ty exteriéry :)
Mimochodem, ještě pořád tam pořádají invaze do Severní Koreje ve dvoučlenném týmu? :-D
Something like that. :D V 5x04 zavítali Steve s Dannom do Kolumbie kvôli Dannyho bratovi, a teraz, v epke 5x18 ich dostihla minulosť a riešili "nedoriešené" veci z danej epky, opäť sa na chvíľu vrátili do Kolumbie, tentokrát celý tím, keďže jedného z partie museli zachrániť z kolumbijského väzenia. ;D
Tak Catherine tam zas tak často nebola, iba v niektorých epkách a na pár minút. Dokonca mám taký pocit, že keď ju povýšili na hlavnú postavu a dali do tímu, tak tam bola ešte menej ako predtým. :D A náhodou, tieto ich výpady mimo US sú parádne, to je jeden z faktorov, kt. mám na HF0 rád, že to je viac akčnejšie ako iné "kriminálky", som rád, že Steve je mariňákom a to tomu dodáva tú akčnosť. A podľa mňa o dosť prichádzaš, napr. hneď prvá epka 5. série ma dostala do kolien. "Killing drone" a lietadlo na komerčných cestách v Honolulu, I mean, come oooon! :D To bolo úplne epické. :D
Wajfka fórevr. Howgh. :D
Finální čísla: Once Upon a Time si o desetinu polepšil.