Asi mě zpranýřujete, ale ač jsem sci-fi nadšenec, tak mě nikdy Akta X nebavila :-D
ConnieCZ napsal(a):
Asi mě zpranýřujete, ale ač jsem sci-fi nadšenec, tak mě nikdy Akta X nebavila :-D
Mě taky ne, a to nejsem sci-fi nadšenec.
Tohle byl můj úplně první seriál, který jsem sjížděla maratonem komplet :) Tenkrát mi bylo asi 15 a trvalo mi to déle jak půl roku :D Z pokračování jsem nadšená, jen škoda, že bude tak málo epizod.
Ne, ne, ne. Futurama! Až potom ostatné seriály. :D Netýka sa to samozrejme Foxu, myslím to tak vo všeobecnosti. Aj keď, pôvodne sa Futurama vysielala práve na Foxe, so why not? :D
inekafe napsal(a):
Ne, ne, ne. Futurama! Až potom ostatné seriály. :D Netýka sa to samozrejme Foxu, myslím to tak vo všeobecnosti. Aj keď, pôvodne sa Futurama vysielala práve na Foxe, so why not? :D
Hele, tak napřed Hvězdná brána...Just do what needs to be done.
La.Volpe napsal(a):
Hele, tak napřed Hvězdná brána...Just do what needs to be done.
Tak pod tohle se podepíšu snad milionkrát :-D Mě tak chybí :-(
Skvělý, zatím jen 6 dílů, to by mohl být promyšlený serializovaný děj. Uvidíme jak to bude vypadat, přece jen touhle dobou by měla být Země už okupována mimozemšťany:D
inekafe napsal(a):
Moje slova. :-D Jinak, X Files jsem zatím neviděl, takže nevím, jestli se radovat nebo ne.
Súhlasim aj s Futuramov aj Hviezdnou branou ale najskôr Firefly!
Pláču radostí :-) Před cca 20 lety jsem si tento seriál tak zamilovala a dodnes se tyčí na vrcholu mých oblíbených seriálů. Žádný ho nepřekonal a už asi nepřekoná :-) Je to velký dar fanouškům :-)
Už se nemůžu dočkat. Akta X jsou prostě klasika. Vždycky mi běhal mráz po zádech. A díl s játroužroutem - prostě klasika. Nebo ty světlušky v lese, taky maso :).
Super správa-to chce si to zopakovať...Tak práve sa mi sťahuje všetkých 9 sérií + 2 filmy a potom sa vrhnem na super dlhý maratón Aktov X.Voľakedy dávno som to pozeral v TV no so slovenským dabingom-teraz sťahujem s česko-anglickou zvukovou stopou + české titulky-takže ak sa mi nebude páčiť dabing,prepnem zvuk na originál...
Akta X jsem měla ráda, ale poslední řada seriálu a ani filmy mě příliš nenadchly, tak uvidíme, jak to bude teď.
Tak nevím. Moje první vzpomínky na Aktu X se vážou k tomu, že mi je rodiče jako mladšímu zakazovali :D Pak jsem se před pár lety k seriálu dostal a zkusil ho od začátku, ale neprokousal jsem se dál než na konec páté řady. Filmy jsem viděl, ale Mulder a Scullyová ve velké nadšení nevyvolávají... (i když se nedá upřít, že některé díly jsou super)
Pokud tam nebude boj proti mimozemské invazi tak mě to nezajímá.
Ten seriál jsem milovala, taky v té době v TV ani nic pořádného nebylo. Jsem hodně zvědavá na pokračování. Ale moc mi chybí taky Hvězdná brána a Atlantis.
Skvělé,super že nechali původní obsazení
Já se rozhodně těším, The X-Files jsem dokoukala pořádně teprve na podzim, takže mám všechno ještě docela čerstvě v hlavě. Jaká malá jsem na XF nekoukala, takže těch "13 let" mi ani tak nepřijde... :D
Skvělá zpráva. Vůbec bych se nezlobil, kdyby těch minisérií bylo taky devět. Nebo i víc.