čuchám čuchám aprílový žertík
No chvíli jsem tomu i věřil...
Hehehehe ... ne. Nechtějte abych tomu věřil :)
Pěkný aprilovy zertik haha
A jéjé a ja som sa tak potešila. Teraz si pripadám neuveriteľne naivná .. :D
Nina TWD neopustí, na ni cely seriál stojí, tak že to musí být apríl
:D :D :D :D :D Od Niny už jsem to nečetla :D :D
Trochu se bojím, že to bez Joeyho už nebude ono :(
Ale tak třeba se objeví aspoň na nějaké cameo.
Takhle si zahrávat s milovníky Friends! :D :D :D
Nevím jestli bych stála o další sérii, bojím se, že už by to nebylo ono. Ale třeba film o nějakém setkání po letech...
Locke napsal(a):
Trochu se bojím, že to bez Joeyho už nebude ono :(
Ale tak třeba se objeví aspoň na nějaké cameo.
Myslim, ze on by sa tam hlasil ako prvy :)
Michalenka napsal(a):
:D :D :D :D :D Od Niny už jsem to nečetla :D :D
Asi to už smazala. Zjevně nátlak ze strany CW.
Budou mít prý jako souseda Teda Mosbyho s Robin
Fakt to znie doosť dôveryhodne, podarilo sa vám to :)
Ha, ha - tak tomu jsem neuvěřila ani na chvilku
škoda že to nie je pravda.. :/ potešila ma aj tá rola Niny Dobrev.. lebo tiež si myslím že asi práve ona odíde z TVD z tej trojky a nebude účinkovať v 7 sérií.. :D
Bože! To mi nedělejte! :D Tolik emocí se ve mě během jednoho článku asi zatím nikdy nevystřídalo. Nejdřív jsem tomu fakt věřila a měla radost, než jsem se dostala k části, kde psali, že by se Joey nevrátil. To jsem začala být smutná. Ale ve chvíli, kdy na scénu přišla Nina Dobrev, jsem byla znechucená a pak mi to došlo. Dneska je apríl :D Ale škoda, bylo by fajn, kdyby se přátelé vrátili. To bych tam snad i tu Ninu přetrpěla :D:D
Radost vystřídal smutek a pak zase radost.Obnovení by bylo skvělé,ale koukat na Ninu už tolik ne
Mor na Vás!!!
Skoro ma šľak trafil keď som to začala čítať. Miešala sa vo mne hrôza, prekvapenie a smútok až kým som si v polovici článku neuvedomila, že dnes je prvý apríl. Priateľov navždy a bezhranične milujem, ale ďalšiu sériu alebo film v žiadnom prípade nechcem. Seriál je krásne ukončený, žiadne ďalšie série mu netreba. Už by to nebolo ono a myslím si, žeby akurát škaredo poškvrnili predchádzajúce série. Mohlo by to dopadnúť ako so Sexom v meste alebo filmovou sériou Smrtonostná pasca. Proste zle.
Tomu se nedá věřit :-D Pěkný apríííl :-)
hmm kolikátýho je? jo prvního tak to potom věřím všemu ;) :DDD
Čekala jsem co bude letos na apríla :D
Pěkný apríl. :D
Ještě že je apríl! Fuj tajksl, takhle děsit lidi! :)))
První půlka zní docela uvěřitelně...povedený apríl :D
Jste stejní jako deadline, kteří oznamují spin-off Lost!:d
eve.blog napsal(a):
Jste stejní jako deadline, kteří oznamují spin-off Lost!:d
To by mě zabilo, takovýhle apríl :D
Škoda, že jen apríl :(
Já na takový článek čekala! :D Říkala jsem si jestli oznámíte zrušení GoT, nebo něco takového :D Nejvíc mě mrzí to, že Nina opravdu nevypadne z těch deníků :D :D Ale článek napsaný velice pečlivě, na to, že je k ničemu :D Super fór! :)
Apríl! Prosím apríl!
Takový šoky! A ještě s Dobrevou, no to bych na to ani nekoukala.
Přinášíme Vám exkluzivní foto z redakce, zachycené těsně před publikováním článku:
Nesnáším Apríl :D já tomu uvěřila dokud jsem nezačala číst tady ty komentáře :D Ale byla by to super zpráva :\
Než se v článku začalo mluvit o nahotě, celkem jsem tomu i věřila :D
Tak toto je podlé, ja som iba čítala že... čo?? pri každej druhej vete :D
a po dočitaní článku, veď je apríl :D a tak sa mi darilo nenachytať sa a potom ma skoro trafí šľak :D
Kdyby to byl kterýkoliv jiný seriál, tak bych se asi nechala nachytat :)
Toto mě docela pobavilo
Tak tohle se fakt povedlo.
Prostě Apríl a ty vaše žertíky :-D
Jinak s tou Ninou Dobrev bych to bral škoda že to nevyjde v TVD mi leze na nervy už 6 let :-D
Když jsem článek četla, málem jsem se rozbrečela. Vůbec, ale vůbec mě nenapadlo, že by to mohl být aprílový fór. Takhle si zahrávat s blázny do Přátel...! :D Vážně se mi ulevilo :)
A jestli to není vtip...
Srdce mi poskočilo... :D ale pak jsem si řekla, že to je asi pěkná blbost :D Zvláště dneska! :D No pěkně si hrajete s našimi city!! :D Vytasit takovou srdcovku, to chtělo kuráž! :D
No tak taky jsem tomu chvilku věřila, než mi to došlo :D
Povedlo se!
Po přečtení nadpisu jsem si teda řekla: "Tak to bude slušnej propadák, a že zrovna HBO..." ale pak mi to hned cvaklo :-)
Dobrý vtípek, jen by mi tam vážně chyběl Joey
Locke napsal(a):
To by mě zabilo, takovýhle apríl :D
Já jsem nejdřív byla totálně mimo, a skákala jsem 5 metrů vysoko, jenomže pak jsem si přečetla komentáře, a zjistila jsem, že je 1. dubna. Škoda :D
:D
nielen Lost spinoff, ale aj Castle ho má mať:
http://castletv.net/spoilers-castle-alternate-universe-spinoff/
Teda na začátku jsem si to vůbec neuvědomila, na konci jsem měla tušení a komentáře to potvrdily. Krásný apríl! :D
zajímalo by mě, jestli na to někdo skočil :D
Olca napsal(a):
Na Facebooku niekto písal, že obvolával všetkých kamarátov ohľadom tejto úžasnej novinky a že až posledný mu povedal, že to je debilina a že je apríl. :D
inekafe napsal(a):
Na Facebooku niekto písal, že obvolával všetkých kamarátov ohľadom tejto úžasnej novinky a že až posledný mu povedal, že to je debilina a že je apríl. :D
chudák, toho dotyčného je mi až líto :D:D
Ok, väčšinou na takéto správy neskočím, ale tento rok som sa naozaj chytil. :D Akosi som po škole aj zabudol, že je prvý apríl a s chuťou som sa pustil do čítania tejto novinky... dokonca som už hľadal info ďalej na nete, takže to bolo dobrých 5 minút, kým mi to konečne došlo, ale čo už. :D Pekne! :D
Olca napsal(a):
Já jsem tomu vážně věřila. Vůbec jsem si nevzpomněla, že je dneska apríl. Byla jsem z té zprávy úplně mimo :D Až ty komentáře pod ní mě z toho šoku vyléčily. Takže mě s touhle bleskovkou nachytali parádně :D
...
No sice byl apríl a tak jsem tomu neuvěřil, ale na straně druhé bych se něčemu takovému nebránil. Jen tu Jennifer Aniston bych v jejím věku opravdu nahou vidět nechtěl. Nina Dobrev by mi naopak ani trochu nevadila. :-)
spike napsal(a):
No sice byl apríl a tak jsem tomu neuvěřil, ale na straně druhé bych se něčemu takovému nebránil. Jen tu Jennifer Aniston bych v jejím věku opravdu nahou vidět nechtěl. Nina Dobrev by mi naopak ani trochu nevadila. :-)
Prosim??? Ver mi, ze chtel :D Tys asi nevidel Millerovi na tripu :D Její striptizova scena prebila vsechny ostatni.
lllleon napsal(a):
Já jsem tomu vážně věřila. Vůbec jsem si nevzpomněla, že je dneska apríl. Byla jsem z té zprávy úplně mimo :D Až ty komentáře pod ní mě z toho šoku vyléčily. Takže mě s touhle bleskovkou nachytali parádně :D
je pravda, že ten článek je napsanej hodně dobře, tudíž by se tomu i dalo věřit.. :D ani bych se nezlobila, kdyby to byla pravda a natočilo se ještě pár dílů...
No sem rad, ze se neobnovuje :D
Vzhladom k tomu, že je už druheho som tomu normalne verila asi do polovice članku :D Aj keď kto vie, pravdepodobne by som sa nechala nachytať aj včera :D Velmi dobre a doveryhodne napisane :D
Srandisti. Jó, to počasí, to je lepší legrace.
kutikk napsal(a):
Prosim??? Ver mi, ze chtel :D Tys asi nevidel Millerovi na tripu :D Její striptizova scena prebila vsechny ostatni.
Vždyť by to podle věku mohla být skoro moje matka!
Já si myslela, že je to něco jako s tím Netflixem, tak jsem to brala vážně a hodila to do záložek. Pak čtu 11. řada a je to jasné. A to se tu někdo dušoval, že aprílové žertíky serialzone už nedělá. Ale dali jste si s tím záležet, to zase jo.
Tak mozno nabuduce
Ja som si dodnes myslel, že je to pravda a zrazu uvidím, že apríl :D
filip.scherhaufer napsal(a):
Ja som si dodnes myslel, že je to pravda a zrazu uvidím, že apríl :D
Já jsem si to taky dlouho myslel :D.