Diskuze k článku Scéna měsíce: Březen 2015
ElizaJane
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
5. 4. 2015 / 16:10:17 (před 9 roky)
off

S vybranou scénou z The Fosters naprosto souhlasím, sama jsem byla hodně překvapená, že se rozhodli s touto příběhovou linií pokračovat a hlavně ukázat, co všechno k první lásce patří (vzhledem k přístupu Ameriky k těm "ožehavějším" tématům a jejich ztvárnění na TV) a jsem za to ráda. Oba herci to odehráli skvěle a The Fosters dokazuje, že má ještě hodně co ukázat.

Deliverance comes at a cost. I bear it so they don´t have to.
petruska.77
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
5. 4. 2015 / 16:10:50 (před 9 roky)
off

Závěrečný díl seriálu z Bluebellu byl opravdu povedený a závěrečná scéna perfektní, taky mi tenhle seriál bude chybět, byla to parádní oddychovka :)

Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
5. 4. 2015 / 16:15:59 (před 9 roky)
off

S allyskou súhlasím do posledného písmenka. Aj pre mňa to bola scéna mesiaca.
Iné scény som si tento mesiac ani nezapísala. Ale mám slabosť na citovanie básni v seriáloch, takže by som k obľúbeným pridala scénu Henryho z poslednej epky Forever, kde vraví "Emily Dickinson once wrote Forever is composed of nows" :)

Locke
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
5. 4. 2015 / 18:11:59 (před 9 roky)
off

Pro mě byla nejlepší asi scéna z Revenge, kdy se Emily přiznává do médií. Jsem si celou dobu říkal, že se nepřizná, že má v záloze nějaký plán B tak jako vždycky a ono ne. Druhé místo získává scéna z Flashe, kdy se Eobard Thowne převtěluje do Wellse.

Hold the Door!
Engeneer
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
5. 4. 2015 / 20:16:18 (před 9 roky)
off

Black Sails byla dobrá, tak jsem se soustředil, až jsem při výstřelu leknutím nadskočil :D Ale za mě byla nejlepší scéna ve finále The 100, návrat do tábora Jaha, skvělá scéna a dokonalý výběr hudby:-)

Editováno: 1x | Naposledy: 5. 4. 2015 / 20:17:26
Olca
Redaktor | Cool level: 108 | Raymond 'Red' Reddington
6. 4. 2015 / 16:05:02 (před 9 roky)
off
Lill napsal(a):

S allyskou súhlasím do posledného písmenka. Aj pre mňa to bola scéna mesiaca.
Iné scény som si tento mesiac ani nezapísala. Ale mám slabosť na citovanie básni v seriáloch, takže by som k obľúbeným pridala scénu Henryho z poslednej epky Forever, kde vraví "Emily Dickinson once wrote Forever is composed of nows" :)

Taky se přidávám, poslední epizoda Hart of Dixie pro mne byla jedna z nejlepších, jaké jsem kdy viděla :)

The Only Thing Necessary for the Triumph of Evil is that Good Men Do Nothing
Squerago
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
8. 4. 2015 / 15:40:05 (před 9 roky)
off

Jak se vybira scena mesice ? to se redaktori spolecne domlouvaji nebo to vymysli jeden clovek ? :) Nebo podle ohlasu fanousku ?

inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
8. 4. 2015 / 15:47:33 (před 9 roky)
off

Každý redaktor si vyberie vlastnú podľa toho, čo sleduje a kt. scéna ho najviac v danom mesiaci zaujala. ;)

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Editováno: 1x | Naposledy: 8. 4. 2015 / 15:48:09
Squerago
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
8. 4. 2015 / 17:46:27 (před 9 roky)
off
inekafe napsal(a):

Každý redaktor si vyberie vlastnú podľa toho, čo sleduje a kt. scéna ho najviac v danom mesiaci zaujala. ;)

A podle čeho se následně seřadí ?

inekafe
8. 4. 2015 / 17:53:29 (před 9 roky)
off
Butcher napsal(a):

Poradie je náhodné, pretože sa nejedná o žiadny "rebríček", ako je to napr. v prípade série článkov od ragelly "Nejočekávanější seriály měsíce XX". allyska ako tvorca článku si svoju scénu dá vždy na 1. miesto a tie zvyšné môže zoradiť, ako chce, je to úplne jedno a nepodstatné. :)

Gabik.029
Redaktor | Cool level: 101 | strýček Skrblík
8. 4. 2015 / 19:32:57 (před 9 roky)
off
Butcher napsal(a):

Myslím, že to jde abecedně podle nicku redaktorů.

- Do I look like a killer to you? - Yes, you kill my patience.
inekafe
8. 4. 2015 / 19:52:29 (před 9 roky)
off
Gabik.029 napsal(a):

Holy ship! A fakt. :D A nielen tieto články, ale aj 5+1 tak sú. Ja som si fakt myslel, že allyska sa v týchto článkoch dáva ako prvá kvôli tomu, že je autorkou a zase v 5+1 že sa Pajky dáva posledný ako "+1". :D Toto som si nikdy nevšimol. That fact just blew my f'ing mind. I'm gonna need to lie down for a while, 'scuse me. :D

Gabik.029
Redaktor | Cool level: 101 | strýček Skrblík
8. 4. 2015 / 20:10:48 (před 9 roky)
off
inekafe napsal(a):

Holy ship! A fakt. :D A nielen tieto články, ale aj 5+1 tak sú. Ja som si fakt myslel, že allyska sa v týchto článkoch dáva ako prvá kvôli tomu, že je autorkou a zase v 5+1 že sa Pajky dáva posledný ako "+1". :D Toto som si nikdy nevšimol. That fact just blew my f'ing mind. I'm gonna need to lie down for a while, 'scuse me. :D

:D :D Ale tvoje zdůvodnění je taky hezký, takový víc promyšlený! :D We keep it simple though. :P

- Do I look like a killer to you? - Yes, you kill my patience.
anjoa
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
8. 4. 2015 / 22:16:29 (před 9 roky)
off

Souhlasím se scénou z The Fosters. To byla určitě jedna z nejlepších, ne-li úplně nejlepší scéna, z celého seriálu. Tahle dvojice se mi líbila už od prvního okamžiku a ten jejich polibek byl prostě krásný.

Pro mě nicméně scénou měsíce je scéna z The Walking Dead s05e13 – Carol a její "rozhovor" se Samem ve skladu. Tuhle scénu jsem si pouštěla několikrát a stejně mi bylo pokaždé dost nepříjemné koukat na to, jak Carol vyhrožuje malému klukovi. To, jak mu chladně odvyprávěla, co ho čeká, když o její tajné návštěvě skladu poví mamince – že ho přiváže ke stromu daleko od ASZ, kde ho uslyší křičet jenom zombíci, kteří ho sežerou, a on to bude všechno do poslední chvíle vnímat a nikdo se nedozví, co se mu stalo. Fujtajbl. Vážně jsem si v jednu chvíli říkala: "Tak, chlapče, jdeš se dívat na kytičky." A pak se jako mávnutím kouzelného proutku změní v tu milou paní od vedle, která mu nabízí, že mu upeče cookies, když bude mlčet. Být na jeho místě, tak se asi strachy počůrám a cookies nechci do konce života vidět. Carol je poslední dobou pořádný drsňák a mě osobně děsí víc než crazy Rick a Daryl dohromady a právě tahle scéna krásně ukazuje, jak moc se Carol od 1. série změnila – od týrané manželky k někomu, kdo vás ve spaní zabije, když zakašlete:-)

Zmínku si určitě zaslouží i scéna z finále 3. řady Banshee, ve které jsme se dozvěděli, že tetování jde odstranit i jinak než laserem:-)

Aldyska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
9. 4. 2015 / 13:56:45 (před 9 roky)
off

Vidím, že som tu asi jediná, ktorá považuje za výnimočný záver Glee, nie len ako epizódu, ale aj ukončenie série a hlavne celého seriálu. Chápem, že každý redaktor si vyberie podľa svojho vkusu, čo pozerá. Ale aj tak si myslím, že Glee tu malo mať svoje miesto. Beriem že sa posledné 2 série pokazili, treba však uznať, že zasiahol aj nepriaznivý osud, ale myslím si, že každý kto sledoval Glee od začiatku až do konca, môže povedať, že mu ten seriál niečo dal, či ho naučil, otvoril mu oči a pod. Takže toto ma vcelku sklamalo. Vidím, že sa sem dostala posledná epizóda Hart of Dixie... z toho seriálu som videla možno jednu epizódu, ale uznávam, že si to zaslúžili. Počula som, že mali fantastické finále so svadbou a pod., čo mi pripomenulo finále Mentalistu, ktoré ja považujem za asi najlepšie za veľmi dlhú dobu.

Legal proof will be found. No doubt. But personally, I don't need it. I just like to know I'm right. (Patrick Jane, The Mentalist)
HonZajs000
Dlouholetý uživatel | Cool level: 76 | Semir Gerkhan
9. 4. 2015 / 18:39:29 (před 9 roky)
off
Gabik.029 napsal(a):

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.
inekafe
9. 4. 2015 / 18:40:58 (před 9 roky)
off
Thadreth napsal(a):

Ta scéna, kde to město bombardují, by byla moje druhá nejlepší scéna :)

Já si toho taky nevšiml a dost jsem se divil, proč jsem poslední :D Asi si změním přezdívku na nějaké AAThadreth :D :D

Alebo #Thadreth. :D Myslím, že znaky sú ako prvé, potom čísla a potom písmená. :D

Čo sa týka toho Black Sails, nedá mi, ale musím sa spýtať, why only 60 %? :D Keď už si videl obe série a dokonca si vybral z tohto seriálu scénu mesiaca, tak by človek očakával, že plánuješ aj sledovanie ďalšej série a preto mi nedá spať, prečo iba 60 %. :D Akože sleduješ to, ale nebodaj ťa to nebaví? :D A jo, tá scéna bola super, ale ja by som osobne označil práve tú scénu bombardovania & úteku Flinta s Vaneom za najlepšiu, to bolo úplne epic. :)) Smrť bola skôr taká prekvapivá a nečakaná a takých sa nájde v každej epke dosť, ale takto epické scény nie sú zas až také časté.

inekafe
9. 4. 2015 / 19:25:18 (před 9 roky)
off

Asi tak. Je to dosť individuálne a nerobí sa to podľa nejakých rebríčkov alebo podľa toho, že kt. seriál končí a podobne. Proste vybrať scénu z toho, čo človek sleduje. Ja napríklad nesledujem skoro nič z toho, čo v týchto článkoch býva, takže asi tak. :D Teraz je to tuším prvýkrát, čo sa objavili dokonca až 2 seriály, kt. sledujem - Suits a Black Sails. Kebyže mám vybrať svoju scénu každý mesiac, tak by sa tu objavovali veci ako Banshee, Justified, Undateable, Archer, Modern Family, Hawaii Five-0, etc. etc., tieto mali za posledné mesiace vtipné a/alebo epické scény. :)) Toto je typ článku, kt. by viac slušalo týždenné spracovanie, lebo tých scén a seriálov je fakt veľa, lenže kto by to stíhal týždenne spisovať všetko. :D

Lill
9. 4. 2015 / 19:32:05 (před 9 roky)
off
inekafe napsal(a):

Kebyže mám vybrať svoju scénu každý mesiac, tak by sa tu objavovali veci ako Banshee, Justified, Undateable, Archer, Modern Family, Hawaii Five-0, etc. etc., tieto mali za posledné mesiace vtipné a/alebo epické scény. :)) Toto je typ článku, kt. by viac slušalo týždenné spracovanie, lebo tých scén a seriálov je fakt veľa, lenže kto by to stíhal týždenne spisovať všetko. :D

A čo ti bráni potom vypisovať tie scény zo svojich seriálov pod tieto články ako komentáre? Pokojne to rozdeľ aj do týždňov, ja si to rada prečítam :))

inekafe
9. 4. 2015 / 19:48:52 (před 9 roky)
off

Meh. Too much work for nothing. :D

Lill
9. 4. 2015 / 20:01:52 (před 9 roky)
off
inekafe napsal(a):

Meh. Too much work for nothing. :D

Má cenu sa k tomuto aj vyjadriť?
aach :D

inekafe
9. 4. 2015 / 20:29:50 (před 9 roky)
off
Lill napsal(a):

Má cenu sa k tomuto aj vyjadriť?
aach :D

Očividne má. ;D

Lola_L
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
10. 6. 2015 / 22:32:13 (před 9 roky)
off

The Fosters to ve finále rozjelo. A ten poslední moment v autě, mě dostal. Vůbec jsem to nečekala a najednou...

ananas