Nevím proč, ale šíleně mě pobavila věta „Její postava vlastnila bar a pilotovala vrtulník.“ Budu se na ten seriál někdy muset podívat :-)
No jsem ráda, zrovna tahle se mi tam vůbec nelíbila. Měl by to být chlap :)
KOZA napsal(a):
No jsem ráda, zrovna tahle se mi tam vůbec nelíbila. Měl by to být chlap :)
S tím musím absolutně nesouhlasit. Ta její prasečí angličtina byla naprosto skvělá a té postavě to dávalo šmrnc. Navíc chlap? Bože, seriál o třech chlapech hledajících věci, tak to děkuju nechci.
josik napsal(a):
S tím musím absolutně nesouhlasit. Ta její prasečí angličtina byla naprosto skvělá a té postavě to dávalo šmrnc. Navíc chlap? Bože, seriál o třech chlapech hledajících věci, tak to děkuju nechci.
Prasečí angličtina byl jeden z důvodů, proč šla ven...
mně se tam líbila. popravdě mi byla sympatičtější než ten chlap v hlavní roli. už vidím, že tu výměnu udělají nějak trapně.
ševča napsal(a):
mně se tam líbila. popravdě mi byla sympatičtější než ten chlap v hlavní roli. už vidím, že tu výměnu udělají nějak trapně.
Já bych do hlavní ženské role obsadil Eliza Dushku, protože jsem ji už dlouho v ničem neviděl (po skončení Dollhouse a jedné epizody TBBT) a to je podle mě velká škoda.
eliza je zajímavý nápad. ta britka mi tam sedla, ale bylo by blbé, kdyby ji nahradili další britkou. eliza je podobný typ, ale mně jde spíš o to, že trapný bude ten důvod, proč je tam najednou jiná postava.