Castle mi stále trčí ve watchlistu, ale na tuhle epizodu se asi podívám. Carly mám ráda.
To jsem zvědav, jak je vůbec možné skloubit drámo Castle a Saturday Night Live.
HonZajs000 napsal(a):
To jsem zvědav, jak je vůbec možné skloubit drámo Castle a Saturday Night Live.
To mi vůbec nepřijde divný :) Naopak Castle (a možná již ukončený Psych) je jediný "drámo", kde si to dovedu živě představit :D
Pajky napsal(a):
To mi vůbec nepřijde divný :) Naopak Castle (a možná již ukončený Psych) je jediný "drámo", kde si to dovedu živě představit :D
Ono by mi možná stačilo vysvětlit, co se myslí tím "ve stylu SNL", jelikož jsem to nikdy neviděl, a z popisu, že je to jen další talkshow, nejsem nijak moudrý. :-)
HonZajs000 napsal(a):
Ono by mi možná stačilo vysvětlit, co se myslí tím "ve stylu SNL", jelikož jsem to nikdy neviděl, a z popisu, že je to jen další talkshow, nejsem nijak moudrý. :-)
Jasně :D Já si to představuju tak, že se bude vyšetřovat v zákulisí během natáčení. Pokud to má být jako SNL, tak půjde o komedii/skeče, což přinese jistě komediální scénky a to se podle mě do Castla skvěle hodí. Prožeň YT a zkus nějaký scénky ze SNL (Nejlépe s Amy Poehler nebo Tinou Fey) a uvidíš.
HonZajs000 napsal(a):
To je něco jako Novoty a podobné hovadiny, prostě skečové scénky, které parodují aktuální události ve světě, hlavně politiku a kulturu :)
Pajky napsal(a):
Jasně :D Já si to představuju tak, že se bude vyšetřovat v zákulisí během natáčení. Pokud to má být jako SNL, tak půjde o komedii/skeče, což přinese jistě komediální scénky a to se podle mě do Castla skvěle hodí. Prožeň YT a zkus nějaký scénky ze SNL (Nejlépe s Amy Poehler nebo Tinou Fey) a uvidíš.
ragelly napsal(a):
To je něco jako Novoty a podobné hovadiny, prostě skečové scénky, které parodují aktuální události ve světě, hlavně politiku a kulturu :)
Tedy, jak se dá s něčím takovým spojit drama, to se nechám překvapit. :-)
HonZajs000 napsal(a):
Tedy, jak se dá s něčím takovým spojit drama, to se nechám překvapit. :-)
Tak on Castle není čistokrevný drama, mě na něm baví právě ty komediální/vtipný věci. Myslím, že to bude dobrý :D
Vyšetřování v zákulisí nějaké show...nebylo to tady už párkrát?:-)
S03E18 - One Life to Lose
S07E12 - Private Eye Caramba!
Engeneer napsal(a):
Vyšetřování v zákulisí nějaké show...nebylo to tady už párkrát?:-)
S03E18 - One Life to Lose
S07E12 - Private Eye Caramba!
Plus 2x20 - The Late Shaft a 4x18 - A Dance with Death.
Tak tohle zní skvěle, nemůžu se dočkat, Carly mám ráda. A Castle není přeci až tak vážný, aby se tam tohle nehodilo :D.