Diskuze k článku GoT: Epizody páté série zveřejněny online!
Tribe
VIP | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
12. 4. 2015 / 12:08:38 (před 9 roky)
off

Neunikly jen 4 epizody? Každopádně i tak je to průser...

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
12. 4. 2015 / 12:16:19 (před 9 roky)
off

V původním zdroji zprávy se píše o šesti epizodách, je možné, že postupně se budou mazat, i když už se to zachránit asi moc nedá.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
12. 4. 2015 / 12:21:23 (před 9 roky)
off

Já si stejně počkám na celou sérii, takže mi to je putna :-)

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
12. 4. 2015 / 12:23:41 (před 9 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Já si stejně počkám na celou sérii, takže mi to je putna :-)

Já si počkám na celý seriál :))

tammiive
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
12. 4. 2015 / 12:24:07 (před 9 roky)
off
Marty01997
Dlouholetý uživatel | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
12. 4. 2015 / 12:24:19 (před 9 roky)
off

Na epizody si hezky počkám ačkoliv je to lákavé, ale myslím, že pan novinář anebo kdokoliv to způsobil má teď velký problém. HBO tím určitě klesne sledovanost!
Nechápu proč to někdo udělal..

Allons-y!
Patty
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
12. 4. 2015 / 12:24:48 (před 9 roky)
off

Tak to je teda solidní průser. No, každopádně.. já už stahuju :-D

Tribe
VIP | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
12. 4. 2015 / 12:26:39 (před 9 roky)
off
ragelly napsal(a):

Tak to obdivuju :-D Já si pojedu klasiku pondělky, nečekal jsem celej rok jen proto, abych pak půlku řady zhltal za jeden den :-D

Editováno: 1x | Naposledy: 12. 4. 2015 / 12:27:46
Vxxx
Uživatel od první verze | Cool level: 18 | Kocour
12. 4. 2015 / 12:36:01 (před 9 roky)
off

Já už mám staženo. Zkontrolováno. Kvalita dobrá. Musím uklidit. Takže to vidím na večer :D A rozhodně nebudu čekat na ofiko vysílaní :D

Vxxx
HonZajs000
Dlouholetý uživatel | Cool level: 76 | Semir Gerkhan
12. 4. 2015 / 12:37:41 (před 9 roky)
off
ragelly napsal(a):

That's my girl. :-)

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.
Squerago
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
12. 4. 2015 / 12:45:49 (před 9 roky)
off

Stejne si pockam az bude cela rada :)

Balthazar6
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
12. 4. 2015 / 12:47:15 (před 9 roky)
off

Tak jsem zvedavy jake bude mit tech 6 dilu ratingy.

„Oko za oko a svět bude slepý..“
WhiteSparkle
12. 4. 2015 / 12:57:28 (před 9 roky)
off
Tribe napsal(a):

Tak to obdivuju :-D Já si pojedu klasiku pondělky, nečekal jsem celej rok jen proto, abych pak půlku řady zhltal za jeden den :-D

Přesně tak, moje řeč! Jsem sice neskutečně natěšená a zvědavá, ale první epizodu si dám zítra ráno na HBO Go a budu doufat, že ty další tři epizody někdo do té doby odstraní pokud možno z celého Internetu (nebo aspoň z těch stránek, které využívám já), aby mě to nelákalo. :D

Každopádně i tak jsem hned ráno viděla několik spoilerových fotek na Instagramu a hádám, že za chvíli budou všude. Tomu se každopádně říká průser... Doufám, že se ten zmetek, co to má na triku, najde, protože takhle znechutit fanoušky, zavařit HBO a vlastně i znehodnotit práci tvůrců a herců, je hnus.

Vxxx
12. 4. 2015 / 13:18:25 (před 9 roky)
off
WhiteSparkle napsal(a):

(...) Doufám, že se ten zmetek, co to má na triku, najde, protože takhle znechutit fanoušky, zavařit HBO a vlastně i znehodnotit práci tvůrců a herců, je hnus.

Hele jako jasný. Ale já jsem třeba vděčná. Takhle si dám v klídků 4 díly v neděli, kdy nemusím nic dělat... A pak když se mi bude chtít a budu mít čas, tak si to ty pondělky dám znovu. Ale stejně na to nekoukám na HBO Go (o té možnosti slyším prvně) Vždy ráno ráno stáhnu a zkouknu. A v tomto případě to pak už tvůrcům může být jedno :D

Vxxx
Beatrix
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
12. 4. 2015 / 13:28:22 (před 9 roky)
off

Taky už sosám. A dumám, jestli budu čekat na titulky, nebo ani to né...

„Eine Geschichte ist dann zu Ende gedacht, wenn sie ihre schlimmstmögliche Wendung genommen hat.“ Dürrenmatt
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
12. 4. 2015 / 13:35:40 (před 9 roky)
off

Globálně si myslím, že to je HBO víceméně fuk. Spíš to uvítá. Jelikož o sledovanost jí primárně nejde, tak tohle je taková docela dobrá reklama, že se o tom alespoň všude píše a třeba si díky tomu někdo HBO předplatí.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Editováno: 1x | Naposledy: 12. 4. 2015 / 13:47:43
Brunette
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
12. 4. 2015 / 13:47:43 (před 9 roky)
off

Těžko říci jestli je to dobře nebo špatně. Určitě tu jsou dvě strany mince. Pro fanatické fanoušky -mezi které se počítám i já- je to určitě důvod k radosti. U mě třeba vzhledem k tomu, že se v pondělí vracím domů pozdě + musí být nějaká ta příprava na druhý den, tak mi to vyhovuje. Naproti tomu stojí práce herců atd. která by se mohla zdát tímto únikem znehodnocená. Uvidíme jak dopadne sledovanost.

Studentka ,které občas -24h denně-7dní v týdnu-12měsíců v roce-už 16 let- docela hrabe.
WhiteSparkle
12. 4. 2015 / 13:55:08 (před 9 roky)
off
Vxxx napsal(a):

Hele jako jasný. Ale já jsem třeba vděčná. Takhle si dám v klídků 4 díly v neděli, kdy nemusím nic dělat... A pak když se mi bude chtít a budu mít čas, tak si to ty pondělky dám znovu. Ale stejně na to nekoukám na HBO Go (o té možnosti slyším prvně) Vždy ráno ráno stáhnu a zkouknu. A v tomto případě to pak už tvůrcům může být jedno :D

Jasně no, ale tady jde i o ten princip. Taky mě láká, pustit si všechny ty 4 díly teď, ale převažuje u mě skutečnost, že přeci celá netrpělivá nečekám rok, abych si potom prakticky půlku série odbyla za 4 hodiny v jednom dni. Nevím, možná to tak mám jenom já. Až na tu první epizodu sice každý rok ty díly postupně stahuju, jako asi většina lidí, co nemá HBO, ale HBO o tomhle typu pirátství ví a oproti jiným stanicím s ním umí pracovat a vlastně ho i obrátit ve svůj prospěch. Ale letos? Tenhle hromadný únik je snad jejich největší průser. A jelikož se jedná o únik z řad kopií pro novináře, pro příští rok by měli počet takhle zasílaných screenerů opravdu zredukovat, případně je prostě a jednoduše nezasílat předem. Takhle se jim to krutě nevyplatilo. A spousta lidí, co si chce svojí epizodu užít vždy po týdnu, teď bude nucená narážet několik týdnů na spoilery od těch, co vše zhlédli hned. A to není pěkný a štve mě to už teď.

PS: HBO Go nabízí 1. epizodu hned ráno online s českými titulky už pár let, normálně si najeď na jejich web. :)

Nighters
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
12. 4. 2015 / 14:10:24 (před 9 roky)
off

Mě jako čtenáře je to úpně fuk, protože vím kdo další (ne)zemře:D muhehehehehehe sice zase na druhou stranu jsem četl že by měli už předběhnout knížky.

Editováno: 1x | Naposledy: 12. 4. 2015 / 14:10:38
Beatrix
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
12. 4. 2015 / 14:23:19 (před 9 roky)
off

Nevím jestli se to tady může, ale snad jo - nevíte, kde sehnat ty další dva odmazaný torrenty?

„Eine Geschichte ist dann zu Ende gedacht, wenn sie ihre schlimmstmögliche Wendung genommen hat.“ Dürrenmatt
La.Volpe
Redaktor | Cool level: 119 | Jack O'Neill
12. 4. 2015 / 14:27:11 (před 9 roky)
off
Beatrix napsal(a):

Nevím jestli se to tady může, ale snad jo - nevíte, kde sehnat ty další dva odmazaný torrenty?

Jestli to někdo stihnul stáhnout. Tak bych čekal, že se to za pár hodin někde objeví.

Mescalamba
Uživatel od první verze | Cool level: 4 | Vince Masuka
12. 4. 2015 / 14:28:21 (před 9 roky)
off

..utekly, ale upřímně vizuální kvalita je nějaké sotva SD, s watermarkem. Očividně klasickej preview leak.

Takže si asi počkám, až bude na netu laskavě reálných 720p. Tohle je škoda sledovat v takové shit kvalitě..

f1nc0
Uživatel od první verze | Cool level: 22 | Chandler Bing
12. 4. 2015 / 14:34:41 (před 9 roky)
off

mne je to putna, videl jsem asi prvni dva dily, jinak mne GoT nezaujalo...

Nicole348
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
12. 4. 2015 / 15:25:41 (před 9 roky)
off

Mňa stiahnuť si epizódy teraz ani neláka. Predsa len čakám na to skoro celý rok a nechcem si hneď odbiť 4 alebo dokonca až 6 epizód za jeden prípadne dva dni. Chcem si to užiť a v poriadnej kvalite na veľkej televíznej obrazovke a nie na nootebooku v nejakej shitnej kvalite. Dúfam, že ten idiot, ktorí to spôsobil si to odnesie. Jediné čoho sa bojím sú spoilery a rôzne screenshoty a fotky a neviem čo od tých, ktorí si to stiahli. Ja totiž rada epizódy po odvysielaní rozoberám a čítam si rôzne diskusie, ale teraz sa to asi nebude dať.

Tulrika
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
12. 4. 2015 / 15:56:09 (před 9 roky)
on

Nestáhla bych to. Koukáme s kámošema každý týden na nový díl. Zbytek týdne se hádáme, co se stane a kdo umře. Ti co četli knihy, týrají ostatní vševědoucími úsměvy a falešnými spoilery.
Stáhnout to a mkrnout na to najednou by bylo smutný a ochudilo by nás to o všechnu tu zábavu kolem toho.

Neumím rozdávat rady. Jen dělat sarkastické poznámky
nevermore
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
12. 4. 2015 / 16:01:17 (před 9 roky)
off

Stáhnu, kouknu se na kvalitu, ale ve finále se stejně asi nekouknu kvůli tomu důvodu co tu už zazněl a to že by byla škoda si to vyplácat v jeden den a pak zase měsíc nemít nic. Když skončilo Walking Dead a Better Call Saul tak něco musí vyplnit mezeru v mám prázdnem životě. ;)

Must it take a life for hateful eyes, to glisten once again, cause we find ourselves in the same old mess, singin' drunken lullabies
Tony-Z
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
12. 4. 2015 / 18:03:00 (před 9 roky)
off

"Pro jistotu" stahuju, ale asi si počkám...

Engeneer
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
12. 4. 2015 / 19:03:08 (před 9 roky)
off

Sakra, já už od rána koukám na Daredevil maratónem a takováhle zpráva mě mine :D Už taky stahuji, do rána bych čekat nevydržel, ale nejdřív dokoukám zmíněného Daredevila:-)

Kastor Pollux
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
12. 4. 2015 / 20:40:41 (před 9 roky)
off

myslím, že to je stejně promo jako prase!!! podle mě budou počet stažení přičítat k číslům sledovanosti :D urvou rekord...

KastorPollux
Editováno: 1x | Naposledy: 12. 4. 2015 / 20:40:51
simuska02
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
12. 4. 2015 / 21:01:31 (před 9 roky)
off

Já si rozhodně počkám a celkem se bojím spoilerů. Ale třeba to nebude tak horké.

Lucius
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
12. 4. 2015 / 21:21:50 (před 9 roky)
off

A to je jako výhra shlédnout 4 epizody za sebou a pak zase čekat měsíc na další? :D to si radši počkám týden po týdnu a mám pravidelnou dávku emocí :D

Sarcasm - because beating the crap out of people is illegal.
Vxxx
12. 4. 2015 / 22:53:42 (před 9 roky)
off
Lucius napsal(a):

A to je jako výhra shlédnout 4 epizody za sebou a pak zase čekat měsíc na další? :D to si radši počkám týden po týdnu a mám pravidelnou dávku emocí :D

Jsou mezi námi tací, co nekoukají jen na GoT.. :D Já mám na každý den v týdnu krom neděle minimálně dva seriály. A to jen sobota. Jinak 3 a více. Středa se mi dokonce vyšplhala na nějakých 7-10 podle toho kdy co končí. Takže ano. Pro mě to výhra je :D Emoce si vycucám z jiných seriálů a takhle mi GoT alespoň na další 4 týdny odpadne. A budu mít v pondělí pohodu klídek na Last Man on Earth, Family Guye, Once Upon a Time a ještě něco tam mám :D

Vxxx