Já se ani nedodíval na první, jsem skončil u sedmého dílu :D Ale možná bych se podíval, kdyby mě zbytek série bavil.
Event byl super seriál a bylo by fajn vidět jak by příběh pokračoval. Držím palce
Frozen99 napsal(a):
Radši bych, kdyby SyFy vzkřísilo V...
Souhlas, ale pochybuju… Muselo to být fakt nevýdělečný, když uvážíme, že tenhle typ seriálu musel být náročný na „kulisy“ (technika, efekty, …) a přes tuhle velkou investici se to rozhodli zahodit…
Ty vesmírný lodě a stroje na mě působily moc dobře, to není jako „levný“ sitkom, takže se bojím, že si to pořádně rozmysleli, zakonzervovali to a dlouho to nevytáhnou…
Ale naděje umírá poslední :-)
Po ukončení SGU musí SyFy přijít s něčím novým co by vyplnilo tuto mezeru do záchrany o seriály se nepustí.
SGU není žádný unikátní seriálový klenot, Syfy nemusí hledat nic, "čím ho nahradí", má ve vývoji dost jiných věcí a klidně se může po zajímavých projektech poohlížet i v broadcast programmingu - hodně se teď mluví o Locke & Key.
Ale osobně bych The Event nechal odpočívat v pokoji. Ten seriál byl už dostatečný propadák na všech frontách.
Též bych raději "V"...
Event sice "vyčníval", ale že by to byla turbo pecka se říct nedá, Flash Forward měl stejný rozjezd, ale po půlce byl daleko lepší, i když stejně utahaný... Docela pochybuju, že by zrovna do Eventu SyFy šla...
ZdZeus napsal(a):
Ale naděje umírá poslední :-)
:) nepřestávám doufat.
Nevíte někdo, nestalo se někdy, že by byl zrušený seriál obnoven na přespříští sezónu (čili teď 2012/2013)? Sice pochybuju, ale kdo ví ;)
Frozen99 napsal(a):
Nevíte někdo, nestalo se někdy, že by byl zrušený seriál obnoven na přespříští sezónu (čili teď 2012/2013)? Sice pochybuju, ale kdo ví ;)
Sice to není úplně podle parametrů, ale Jericho bylo v sezóně 2006/2007 zrušeno a pro druhou půlku sezóny 2007/2008 nakrátko obnoveno.
Halajda napsal(a):
Sice to není úplně podle parametrů, ale Jericho bylo v sezóně 2006/2007 zrušeno a pro druhou půlku sezóny 2007/2008 nakrátko obnoveno.
I to by mi stačilo ;)...děkuju
Škoda, že se o The Event nezajímá nějáká "menší" kabelovka, TNT, USA, která by třeba uvítala zaběhnutý seriál a stačily by jí nižší ratingy...obnovení bych uvítal, ale nevěřím v něj :(
jukab napsal(a):
Škoda, že se o The Event nezajímá nějáká "menší" kabelovka, TNT, USA, která by třeba uvítala zaběhnutý seriál a stačily by jí nižší ratingy..
Menší kabelovka by ovšem znamenala mnohem menší rozpočet. Když se Southland stěhoval z NBC na TNT, zkrouhli rozpočet na epizodu o víc než třetinu. V případě Eventu by to muselo být ještě víc.