Klasickej Moffat, skoro bych se vsadil, že za pár týdnů bude chtít udělat film on sám :D Každopádně film by mi nevadil, ale muselo by to být něco, co by do seriálu zapadlo. Podobně jako The Day of the Doctor. :)
Nejsem proti, jestli se s tím poperou dobře.
Ať radši zůstanou u seriálu a neexperimentují s filmem, který by museli nějak chytře zasadit do děje. Jako jo, šlo by to, ale nedávám tomu velké naděje.
Britové ať ho klidně natočí, ale Američané?
Stačilo, co mi udělali s Torchwoodem (při vzpomínce na Miracle Day doteď mlátím hlavou o zeď).
Kdyz zapadne a bude jako konec nebo zacatek nejake serie, tak ok. Ale nesmi jit uplne mimo a nesmi byt za zadnou cenu ve spolupraci se Sony. Na Sony jsem alergickej, protoze z*urvi vse, na co sahne.
Pajky napsal(a):
Klasickej Moffat, skoro bych se vsadil, že za pár týdnů bude chtít udělat film on sám :D Každopádně film by mi nevadil, ale muselo by to být něco, co by do seriálu zapadlo. Podobně jako The Day of the Doctor. :)
Přesně! Film by nebyl špatný a setkání více Doktorů bych se taky nebránila, já The Day of the Doctor doslova miluju. Ještě by se mohl zastavit Sherlock a bude to komplet ;D.
Já proti filmu nic nemám, ale nesmí to být hovadina, která by byla úplně mimo seriál. Toho se vždy trochu bojím - dostane se to do rukou někoho jiného, ten si s tím udělá co chce a bude z toho úplná blbost.
Stejně jako s mým oblíbeným Star Trekem... převzal to Abrams, přetvořil to k obrazu svému a já už tomu nemůžu říkat Star Trek (nějaké scifi to je, ale Star Trek ne) a tak doufám, že by se něco takového nestalo i s Doktorem...
Pokud se tam setkají Capaldi a Smith (možná by se k nim mohl přidat i Tennant), a bude to dějově začátek, nebo konec nějaké série, tak bych se moc těšil. Jestli to ale budou dělat v Americe, tak mě to nezajímá!!! Miracle Day mluví za vše!!!
Určitě jsem pro. Doctora by hrál Johnny Depp a jeho společnici Megan Fox. Odehrávalo by se to někde v NYC. TARDIS jako modrá budka jim ale v USA nic neřekne, takže TARDIS bude tady v té verzi žlutý taxík.