Diskuze k článku Doctor Who: Modrá budka na stříbrném plátně?
Pajky
Redaktor | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
27. 4. 2015 / 15:28:01 (před 9 roky)
off

Klasickej Moffat, skoro bych se vsadil, že za pár týdnů bude chtít udělat film on sám :D Každopádně film by mi nevadil, ale muselo by to být něco, co by do seriálu zapadlo. Podobně jako The Day of the Doctor. :)

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
27. 4. 2015 / 17:38:22 (před 9 roky)
off

Nejsem proti, jestli se s tím poperou dobře.

Anduska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
27. 4. 2015 / 19:10:12 (před 9 roky)
off

Ať radši zůstanou u seriálu a neexperimentují s filmem, který by museli nějak chytře zasadit do děje. Jako jo, šlo by to, ale nedávám tomu velké naděje.

Nevěříš?
Allien.9
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
27. 4. 2015 / 20:31:13 (před 9 roky)
off

Britové ať ho klidně natočí, ale Američané?
Stačilo, co mi udělali s Torchwoodem (při vzpomínce na Miracle Day doteď mlátím hlavou o zeď).

Richard Ježek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
28. 4. 2015 / 01:05:46 (před 9 roky)
off

Kdyz zapadne a bude jako konec nebo zacatek nejake serie, tak ok. Ale nesmi jit uplne mimo a nesmi byt za zadnou cenu ve spolupraci se Sony. Na Sony jsem alergickej, protoze z*urvi vse, na co sahne.

Chci se dívat na to co chci a ne to co mi určuje televize.
petruskaJ
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
28. 4. 2015 / 07:08:07 (před 9 roky)
off
Pajky napsal(a):

Klasickej Moffat, skoro bych se vsadil, že za pár týdnů bude chtít udělat film on sám :D Každopádně film by mi nevadil, ale muselo by to být něco, co by do seriálu zapadlo. Podobně jako The Day of the Doctor. :)

Přesně! Film by nebyl špatný a setkání více Doktorů bych se taky nebránila, já The Day of the Doctor doslova miluju. Ještě by se mohl zastavit Sherlock a bude to komplet ;D.

Allons-y, Alonso!
James_Terrano
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
28. 4. 2015 / 09:09:35 (před 9 roky)
off

Já proti filmu nic nemám, ale nesmí to být hovadina, která by byla úplně mimo seriál. Toho se vždy trochu bojím - dostane se to do rukou někoho jiného, ten si s tím udělá co chce a bude z toho úplná blbost.
Stejně jako s mým oblíbeným Star Trekem... převzal to Abrams, přetvořil to k obrazu svému a já už tomu nemůžu říkat Star Trek (nějaké scifi to je, ale Star Trek ne) a tak doufám, že by se něco takového nestalo i s Doktorem...

Eobard Thawne
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
28. 4. 2015 / 09:15:08 (před 9 roky)
off

Pokud se tam setkají Capaldi a Smith (možná by se k nim mohl přidat i Tennant), a bude to dějově začátek, nebo konec nějaké série, tak bych se moc těšil. Jestli to ale budou dělat v Americe, tak mě to nezajímá!!! Miracle Day mluví za vše!!!

"The purpose of life is finding the largest burden that you can bear and bearing it."
Kolikokoli
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
29. 4. 2015 / 08:16:36 (před 9 roky)
off

Určitě jsem pro. Doctora by hrál Johnny Depp a jeho společnici Megan Fox. Odehrávalo by se to někde v NYC. TARDIS jako modrá budka jim ale v USA nic neřekne, takže TARDIS bude tady v té verzi žlutý taxík.

Hey, ass-butt! I tolerate this century but I don't enjoy it so live long and prosper and may the force be with you. Hallowed are the Ori. Allons-y!