Dnešná epizóda Flasha si tie čísla určite zaslúžila, bola parádna od začiatku až do konca! :))
To nie je tak úplne pravdivý názov článku, per se. ;D Predsa len v celkovej sledovanosti boli Agenti lepší, Flash mal ale lepší rating v cieľovej skupine, takže... pre prípadné hejterské komenty. :D
Flash i Agenti mají své kouzlo :)
Flash je takové mega velké překvapení, ten seriál je neskutečně dobrej! Obávám se, aby jim nedošla šťáva do další série
inekafe napsal(a):
To nie je tak úplne pravdivý názov článku, per se. ;D Predsa len v celkovej sledovanosti boli Agenti lepší, Flash mal ale lepší rating v cieľovej skupine, takže... pre prípadné hejterské komenty. :D
Nah, už som chcela rýpať :D
Agenti mě mrzí, ráda bych viděla třetí řadu, ale tohle nevypadá dobře. :(
Flashe nechápu, dobře, viděla jsem jen dvě epizody, ale nechápu, co na tom lidi táhlo dívat se dál...
I-Can-Be-a-Duck napsal(a):
Agenti mě mrzí, ráda bych viděla třetí řadu, ale tohle nevypadá dobře. :(
Flashe nechápu, dobře, viděla jsem jen dvě epizody, ale nechápu, co na tom lidi táhlo dívat se dál...
Ja som na tom podobne, ale nie v prípade Flasha, ale Arrowa :D
Finální čísla: The Voice, NCIS, NCIS: NO, Agents of S.H.I.E.L.D. a Chicago Fire si o desetinu polepšily. One Big Happy o jednu desetinu klesnul.
po finálnych číslach už ani nadpis neplatí
dagsoftware napsal(a):
po finálnych číslach už ani nadpis neplatí
:D Stačí zmeniť výkričník na otáznik a hotovo. ;D
Agenti sú pre mňa v poslednom časé jedno veľké sklamanie a so spin-offom odíde ešte aj Hunter . No bieda. Flash u mňa omnoho lepší.