Diskuze k článku Revenge už má o osudu jasno!
channina
Uživatel od první verze | Cool level: 133 | Jackson 'Jax' Teller
29. 4. 2015 / 22:07:32 (před 9 roky)
off

Konečně, sláva, hurá, čeho je moc, toho je příliš, už to bylo hrozně přehnané - viz. poslední díl:D

What's meant to be, eventually will be.
reallyreallychildish
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
29. 4. 2015 / 22:14:31 (před 9 roky)
off

Já to říkala! Poslední dobou mě Revenge vážně baví, ale podvědomě vím, že je to proto, že počítám s tím, že už bude konec. Tak jsem zvědavá na finále, doufám, že to ukončili nějak rozumně. :)

If I cannot reach Heaven, I will raise Hell.
truelovevlasticka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
29. 4. 2015 / 22:15:26 (před 9 roky)
off

podle mýho seriál už měli dávno zrušit a že vydrželi 4 roky to klobouk dolů, já jsem na seriál koukala když ho dávali na prima love a musím říct že po shlédnutí 1 řady jsem se k seriálu nedostala nebo mě nesmírně nudil a myslím si že je spousta skvělých seriálu ale bohužel Revenge mezi ně nepatří !!!

Deaneira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
29. 4. 2015 / 22:27:43 (před 9 roky)
off

Hurá už bylo na čase, jen doufám že to smysluplně ukončí.

Spunky
VIP | Cool level: 23 | Denholm
29. 4. 2015 / 22:37:36 (před 9 roky)
off

co by tam ještě chtěli vymýšlet, když skoro všichni Graysonovi už jsou mrtví..

Locke
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
29. 4. 2015 / 23:48:20 (před 9 roky)
off

Mě Revenge pořád baví, ale poslední epizody už mají takovou ukončovací atmosféru, že by byla škoda pokazit to další řadou. Navíc 89 epizod je myslím dostatečný počet :)

Hold the Door!
Tondo001
Dlouholetý uživatel | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
30. 4. 2015 / 02:09:58 (před 9 roky)
off
truelovevlasticka napsal(a):

podle mýho seriál už měli dávno zrušit a že vydrželi 4 roky to klobouk dolů, já jsem na seriál koukala když ho dávali na prima love a musím říct že po shlédnutí 1 řady jsem se k seriálu nedostala nebo mě nesmírně nudil a myslím si že je spousta skvělých seriálu ale bohužel Revenge mezi ně nepatří !!!

no tak teda prvá séria bola naozaj skvelá, a keby to bolo ukončené ňou, tak by Revenge nepatril k dobrým seriálom, ale k priam úžasným seriálom :)

Illyria
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
30. 4. 2015 / 05:48:49 (před 9 roky)
off

Clovek otevre Instagram po ranu a Barryho post mi povi vse :-)

Je pravda ze uz to zacli ukoncovat pred par dily, ale po precteni posledni obeti, ze je opravdova, bylo jasne ze to skonci.

Bez hlavnich zaporaku by tam opravdu nebylo co hrat a jestli mne nastvali tim ze privedli Davida zpet, tak faktem ze z nej neudelali zaporaka si to trochu vyzehlili...

Finale bude paradni jizda, uz se tesim :-)

Christina
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
30. 4. 2015 / 11:01:56 (před 9 roky)
off

Škoda že tento seriál bude končit. Oblíbila jsem si ho. Jenže na jednu stranu co s tím dál už vit. Jenom doufám že ho dobře zakončí.. jinak by mě to mrzelo..

lizzy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
30. 4. 2015 / 13:29:59 (před 9 roky)
off

I když jsem chtěla a i počítala s koncem, tak když jsem si ráno přečetla, že je to oficiální trochu mi to bylo líto.
Každopádně jsem zdědavá na to jejich finále. Finále minulé řady bylo naprosto úžasné a bude hodně těžké ho překonat (stojím si za tím, že by bylo nejlepší, aby seriál končil tím co se stalo minulou sérii, ale to už není bohužel možné)

Squerago
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
30. 4. 2015 / 14:26:06 (před 9 roky)
off

Serial me bavil a myslim ze pro ukonceni je ten pravy cas.

Michalenka
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
1. 5. 2015 / 10:07:31 (před 9 roky)
off

Už 6 odvysílaných epizod jsem neviděla...Tak moc mě to už nebaví...Pravý čas to skončit

Keep calm & Be Fan of TV Shows :P
Editováno: 1x | Naposledy: 1. 5. 2015 / 10:07:53