Až jedna novinka, to sa teda moc neposnažili :D
Popárované sa mi to takto páči, len vďaka ich záľube v superhrdinoch by som Legends of Tomorrow čakala už od jesene.
Škoda že není na podzim the 100
Šín Martin napsal(a):
Škoda že není na podzim the 100
Tiez nechapem. Mozno to chcu vysielat bez pauz ale aj tak je to divne.
Řekla bych, že pro Reign to konečná není, vzhledem k tomu, že bude mít po 3. sérii pár dílů k syndikaci :(
Taky mě štve, že to nejlepší (Legends, Containment, The 100) schovávají všechno na jaro.
TO a TVD konečně spolu! Těžko říct jestli je to zachrání :D
To sranduju že the 100 tam nedali? Really? Teraz mam čakať rok na 3 sériu? Sklamanie.. A legends of tomorrow mali dať namiesto tej novej novinky ktorá podľa mňa nebude mať ani sledovanosť.. Jedine co sa mi asi páči že the originals a tvd budú chodiť spolu inak fail čo sa týka the 100 a legends of tomorrow..
Na CWčku všechno prodloužili, tak se nedivím, že nemají místo v programu, něco muselo jít z kola ven :) A Stovka je taková... že se k ní 13 epek hodí asi nejvíc, no. Navíc s tím, jak to mají letos pospojované, by ji neměli s čím dát. Osobně si myslím, že Crazy Ex zruší nejpozději po 13 dílech a že iZombie i Reign budou taky kratší. Legendy pak půjdou v pondělí, Stovka s Flashem v úterý a Cordon nasadí na pátek jak letos Messengers.
Oni od začátku počítali s tím, že Legends bude od midseason. Neobjednali to ani oficiálně v pilotové sezóně, pořád se o tom mluvilo jen jako o vyvíjeném projektu, který případně bude objednaný přímo pro seriál do midseason. Tam nevidím žádné překvapení ani zklamání, nic jiného se nečekalo. S vývojem začali později a seriál nebude nejjednodušší na výrobu ani na sjednocení hereckých rozvrhů. Potřebují prostě delší čas na celkové vytvoření první série :) Ale zase až se dočkáme, bude to stát za to :)
ragelly napsal(a):
Na CWčku všechno prodloužili, tak se nedivím, že nemají místo v programu, něco muselo jít z kola ven :) A Stovka je taková... že se k ní 13 epek hodí asi nejvíc, no. Navíc s tím, jak to mají letos pospojované, by ji neměli s čím dát. Osobně si myslím, že Crazy Ex zruší nejpozději po 13 dílech a že iZombie i Reign budou taky kratší. Legendy pak půjdou v pondělí, Stovka s Flashem v úterý a Cordon nasadí na pátek jak letos Messengers.
Prohodila bych Cordon s The 100 a řekla bych že to by bylo perfektní :D.. Né, že bych The 100 nemilovala, ale myslím, že si sledovanosti na to, že běželo dva roky po Arrowovi moc neurvali a ani neurvou. Raději bych dala prostor novému seriálu a né ho rovnou poslat na funus jako Messengers (+ nezapomínejme že ho má na svědomí Plecka :D)
eve.blog napsal(a):
Prohodila bych Cordon s The 100 a řekla bych že to by bylo perfektní :D.. Né, že bych The 100 nemilovala, ale myslím, že si sledovanosti na to, že běželo dva roky po Arrowovi moc neurvali a ani neurvou. Raději bych dala prostor novému seriálu a né ho rovnou poslat na funus jako Messengers (+ nezapomínejme že ho má na svědomí Plecka :D)
100 je ve sledovanosti na průměru, což není tak nízko, aby to přehodili na pátek, alespoň si to myslím :D Ale zase když to je Plecka, tak nevím nevím, jak to vymyslí :D Možná hodí Jane na pátek a nechají na pondělí 100 + Cordon :D
ragelly napsal(a):
100 je ve sledovanosti na průměru, což není tak nízko, aby to přehodili na pátek, alespoň si to myslím :D Ale zase když to je Plecka, tak nevím nevím, jak to vymyslí :D Možná hodí Jane na pátek a nechají na pondělí 100 + Cordon :D
Nebo se na The 100 úplně vykašlou a dají to až v létě. Přece jenom, Pedowitz říkal, že léto 2016 bude pro CW větší než kdy jindy a pak jsem si teď pročítala zahraniční webovky a tam všude bylo řečeno že Cordon/Legends budou v lednu-únoru a u The 100 pouze 2016 :D
Já mám u CWčka pocit, že sledovanostně jsou to spíš všechno průměry a jsem zvědavá, jak to vymyslí za rok (ano, koukám vážně hodně dopředu :D), když beru v potaz i náklady, ocenění a syndikaci, The 100 mi bohužel přijde z veteránů na odstřel jako první.
the 100 nemôže skončiť! :D nestraš! :D TVD tušim že končí po 7 sérii tak TVD može nahradiť the 100.. alebo legends of tomorrow! :D vyzerá to teraz na veľmi dobrý rok 2016 :D radšej nech zrušia Reign a Jane.. :D
Vždyť The 100 se točí napůl ve studiu a napůl někde v lese, tak jaký náklady? :D Navíc je to udělaný tak, že můžou s každou sérií přijít s novým příběhem. Mají v podstatě nekonečné množství námětů, které narozdíl od Revolution nebudou působit jako nastavovaná kaše, protože předchozí děj předpokládá, že je všude okolo nich neznámý a nebezpečný svět, který můžou objevovat. Podařilo se jim vytvořit svoje vlastní universum a byli by blázni, kdyby se ho tak rychle vzdali. Ten seriál má podle mě větší potenciál, než všechno ostatní od CW dohromady.
corine napsal(a):
Vždyť The 100 se točí napůl ve studiu a napůl někde v lese, tak jaký náklady? :D Navíc je to udělaný tak, že můžou s každou sérií přijít s novým příběhem. Mají v podstatě nekonečné množství námětů, které narozdíl od Revolution nebudou působit jako nastavovaná kaše, protože předchozí děj předpokládá, že je všude okolo nich neznámý a nebezpečný svět, který můžou objevovat. Podařilo se jim vytvořit svoje vlastní universum a byli by blázni, kdyby se ho tak rychle vzdali. Ten seriál má podle mě větší potenciál, než všechno ostatní od CW dohromady.
Plne s tebou súhlasím! :) :D
Tak po tom, čo som sa náhodou dostala k traileru na Crazy Ex-Girlfriend (a stále sa z toho zážitku spamätávam -_-), som faakt zvedavá, ako sa bude tomu seriálu dariť..
A ešte k téme ohľadom The 100, podľa mňa to je najlogickejší seriál na midseason, keď prvá séria mala 13 epizód a druhá 16 a očividne im takéto skrátené série vyhovujú, aspoň to nemusia naťahovať.
To bude mít izombie víc epek, když poběží hned od října, či kdy začne cw na podzim vysílat?
Tak to bude zajímavý. Crazy ex-girlfriend vypadá jako moderní holčičí verze seriálu Galavant. Trailer byl tak stupidní že si po úspěchu zmiňovaného Galavanta a Jane The Virgin opravdu nedokážu tipnout jak tohle dopadne. Containment vypadá jako solidní drama, ovšem u Julie Plec člověk nikdy neví, stejně tak u lidí jak to příjmou. No a Legends of Tommorow... K tomu není co dodat, to bude pecka. Každopádně to vidím na 13 dílů iZombie, 13 dílů Crazy ex-girlfriend a pak nasadit Legendy a Containment ... A co s The 100 ? To by mě zajímalo ze všeho nejvíc ... Až na jaře ? Nebo snad v létě ? Čekat rok a půl na další sérii, nevím jestli by to spíš seriálu neuškodilo... Ale chtějí velké léto 2016, tak kdo ví.
Psali, že The 100 bude v midseason, takže prozatím se s tím počítá na sezónu, ale samozřejmě to můžou ještě změnit. Já si taky myslím, že Crazy Ex a iZombie budou kratší, a pořád si myslím, že v pátek odpískají brzy Reign. Ale to není asi nutné, protože Topmodelka pojede už od srpna, tzv. skončí už někdy na podzim, takže k Reign budou moct dát do dvojice i něco skriptového (pokud nenasadí zase Whose Line). Kdyby to neměl být ten Containment, tak bych to viděla asi na tu Stovku, nebo případně Jane.
Každopádně nová tipovačka je pro mě u CW docela bez váhání jasná :D
ragelly napsal(a):
Každopádně nová tipovačka je pro mě u CW docela bez váhání jasná :D
To u mě teda ne, protože po tom jak to dopadlo tento rok, si ten další neumím představit :D
Docela mě mrzí, že si musím na Legends of Tomorrow počkat až po roce 2016. Nejenže mě to namlsalo dějově, ale ještě k tomu mám moc ráda Artura Darvilla.