Děkuji za tuto rozporuplnou zprávu, byla velmi... rozporuplná. Teda fakt nevím co si myslet. Na jednu stranu jsem rád, že bude víc trpaslíka, ale na druhou stranu zase aby to nezkazili ještě víc než tu sérii X, která sice vůbec nebyla špatná, ale taky nic extra. ;)
nevermore napsal(a):
Děkuji za tuto rozporuplnou zprávu, byla velmi... rozporuplná. Teda fakt nevím co si myslet. Na jednu stranu jsem rád, že bude víc trpaslíka, ale na druhou stranu zase aby to nezkazili ještě víc než tu sérii X, která sice vůbec nebyla špatná, ale taky nic extra. ;)
nevím jestli sis nezpletl serii X se zpátky na zem. 10. série byla návrat k tomu co bylo na trpaslíkovi geniálního a to jsou situační vtipy a narážky. Nejlepší zpráva dne :)
neeee uz neeee
TheParken napsal(a):
nevím jestli sis nezpletl serii X se zpátky na zem. 10. série byla návrat k tomu co bylo na trpaslíkovi geniálního a to jsou situační vtipy a narážky. Nejlepší zpráva dne :)
Ne ne, myslel jsem určitě tu komediální, jak je tam díl s Ježíšem, Rimmerovo bráchou, Listerovo zprávou ke dni otců atd. Nevím prostě mi to nesedlo tolik jako ta klasická 52ka. Bylo to dobrý, ale už sem z toho necejtil trpaslíka tolik. ;)
To je skvělé:-) zas budu moct ubíjet čas bezúčelným a nepraktickým způsobem!
Dej si pozor, Země, sliz se vrací domů:-)
Super zpráva, doufám, že navážou na celkem podařenou 10.sérii :) Třeba zaskočí i Král bramborových lidí :)
Tohle je super zpráva :))
Napřed to bylo jen hurá hurá 12.serie trpaslíka a pak mi jsem to dočetl a zjistil jsem že až 2016 (11.serie) a 2017 ohledně dvanácky. Tak jsem se těšil na letošní podzim a dost jsem s tím počítal. Doufám tedy na úkor času dostaneme pořádnu kvalitu na kterou jsem u trpaslíka zvyklí a že se vydáme na pořádnou cestu na fušál ......
Nechť nad námi Cloister bdí a zkrátí nám naše čekání. Mou lásku k seriálu nezníčilo Zpátky na Zemi, takže jí už nezníčí nic. Moc se těším.
uz aby to bolo, neviem sa dockat :(