No nevím nevím, kolik ušetří. Seriál byl hlavně o Meredith a Derekovi. Myslím, že přijdou o mnoho, mnoho diváků. Za mě musím říct, že končím. Ztratilo to pro mě veškerou krásu.
Greys Anatomy sleduji od první série a je to můj oblíbený seriál, nicméně si nemůžu odpustit jednu poznámku a to směrem k logice seriálu...Meredith Grey musí být nejprokletější seriálovou ženou všech dob, protože ztratila snad úplně všechny příbuzné či milované...myslím, že lepší zakončení by bylo, že se prostě Derek sebral a šel do pryč jako Christina a ne dramatickou havárií, kterou paní Shonda vycucala z prs(t)u.....nebo jsem snad jediný, kterému přijde smrt nebo nějaká šílená tragédie na konci každé série divná?
Dereka jsem měla ráda, ale ruku na srdce, Patrick je namyšlená primadona a jeho odchod mi vůbec nevadí. Naopak doufám, že seriálu prospěje...
Po odchodu Christiny, mi přijde, že selá serie šla do kytek, takže odchod Patricka mi vcelku nevadí, ale ten díl byl příšerný! Pokud ho chtěli teda zabít, tak to trochu aspoň propracovat, tohle byla fakticky bída. Podle mě by pro příběh bylo lepší dát Derekovi a Meredith šťastný konec.
Já určitě sledovat nepřestanu. Mou oblíbenou postavou byla Cristina a ani po jejím odchodu jsem sledovat nepřestala, ale je pravda, že tam chybí a Maggie Pierce ji prostě nenahradí. Čekala jsem, že se tam Cristina po smrti Dereka objeví, aby podržela Mer, když je to její nejlepší kamarádka, ale nic. Spoiler k E22 To, že Mer utekla, mě až tak moc nepřekvapilo, vzhledem k její minulosti. Co mě ale hodně překvapilo, že byla těhotná, speciálně proto, že dřív měla s otěhotněním velké problémy. Navíc jsem si jednu chvíli myslela, že dá to dítě k adopci, stejně jako Ellis, když tam pořád ukazovali ty záběry s ní.
Matuush napsal(a):
Dereka jsem měla ráda, ale ruku na srdce, Patrick je namyšlená primadona a jeho odchod mi vůbec nevadí. Naopak doufám, že seriálu prospěje...
Tak, tak. Jeho odchod mi vlastně nevadí, vadí mi spíš způsob, kterým to bylo zapracováno. Na to, že tam nebude už jsme měli letos čas si zvyknout, když tam skoro nebyl. :)
A bez jakékoliv připomínky souhlasím s tím, že Meredith má ten nejprokletější život. Člověk si každej rok říká, že Shonda už nemá co vymýšlet a ona se vždycky vytasí s takovou tragedií, že by se z toho jeden ... (pomátl)
A taky jsem čekal, že se alespoň na chvíli ukáže Cristina a docela mě to zklamalo.
Pajky napsal(a):
A taky jsem čekal, že se alespoň na chvíli ukáže Cristina a docela mě to zklamalo.
"Cristina" byla ta ruka, co ji Meredith držela na pohřbu :D Sandra se asi vracet nechtěla.
Jinak mně tam Derek taky chybět nebude. Mívala jsem ho ráda, ale od té havárky letadla byl nesnesitelný, strašně egocentrický a namyšlený.
Gabik.029 napsal(a):
"Cristina" byla ta ruka, co ji Meredith držela na pohřbu :D Sandra se asi vracet nechtěla.
Jinak mně tam Derek taky chybět nebude. Mívala jsem ho ráda, ale od té havárky letadla byl nesnesitelný, strašně egocentrický a namyšlený.
Já vím, já to tak i pochopil, ale stejně :)
Já teda osobně nemůžu už téměř od začátku vystát Meredith. Kdyby ten seriál neměl být především o ní, tak bych hlasovala ať radši odejde ona...