žádné překvapení :) dalo se to čekat... CW má teď tak nabušený program že kdyby si vyměnila postavení dejme tomu s ABC. CBS atd... a mela sílu na to bořit ratingy tak tam lítaj čísla 4.0+ :D
No sláva :)
Jenom dobre, dalo se to cekat :)
Tipovala som zrušenie, ale tak CW tento rok predlžuje seriály jedna radosť takže čo by som čakala :D
Tak to je dobře, Liv mě baví.
Ahaa, to je po dlhšom čase seriál do tipovačky! Tuším som dala predĺženie, takže mám bod :)
Sice jsem u iZombie tipovala zrušení, ale ani náhodou mi ten bod nevadí, na každý nový díl se těším jak malá. (Okay, má to hodně co dělat s polonahým, hnědovlasým Bradley Jamesem s britským přízvukem, ale líbilo se mi to i předtím, než se tam objevil. :D)
LittleLexi napsal(a):
Sice jsem u iZombie tipovala zrušení, ale ani náhodou mi ten bod nevadí, na každý nový díl se těším jak malá. (Okay, má to hodně co dělat s polonahým, hnědovlasým Bradley Jamesem s britským přízvukem, ale líbilo se mi to i předtím, než se tam objevil. :D)
asi tak :D jsem zvědavá, jestli to je fakt prevít nebo ne
To je super. Konečně něco pro fanoušky Buffy a VM. Už dlouho tu něco podobného nebylo.
To je paráda. Protože se mi tento seriál přímo trefil do vkusu a je podle mně skvělí.