Diskuze k článku Sleepy Hollow přichází o klíčového hráče
havlik.jakub666
Dlouholetý uživatel | Cool level: 39 | Abby Sciutová
7. 5. 2015 / 14:14:54 (před 9 roky)
off

Zajímavý, takže z hlavního castu nám zbyly akorát Ichabon, Abby a Jenny, když Henry a Katrina jsou po smrti

Squerago
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
7. 5. 2015 / 17:05:18 (před 9 roky)
off
havlik.jakub666 napsal(a):

Zajímavý, takže z hlavního castu nám zbyly akorát Ichabon, Abby a Jenny, když Henry a Katrina jsou po smrti

Neboj, budou zase nový lidi.

verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
7. 5. 2015 / 17:48:58 (před 9 roky)
off

On se někdo nový ukáže a pak jim to ukáže :)

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
Chrosticek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
7. 5. 2015 / 17:49:22 (před 9 roky)
off

Sleepy Hollow mam rad, aj ked posledna seria uz zacinala byt dost pritiahnuta za vlasy... ze je Katrina po smrti som rad, pekna zrzka, ale uz mi tam fakt liezla na nervy s tym jej vecnym fnukanim :D a Henry pre mna navzdy ostane Walterom Bishopom :) Co sa tyka Irvinga, zomrel divne, aj sa vratil divne, bud to nemali robit vobec alebo nejak inak... mal som ho rad, ale uz mi tam prisiel navyse, po tom, co sa vratil... uvidime, co bude so serialom dalej, predpokladam, ze dalsia seria bude posledna, tak snad to aj nejako pekne ukoncia :)

Shadris
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
12. 5. 2015 / 12:44:48 (před 9 roky)
off

Za mě se jedná jen o dobré zprávy: třetí série - check, konec rodinného dramatu - check, mrtvá Katrina - check, mrtvý Henry - check.
Jsem trochu zvědavá, jak se bude vyvíjet dynamika okolo bezhlavého jezdce, když je teď Katrina ze hry, aby z něj sundala prokletí. Vážně jsem si jeho postavu oblíbila a zajímalo mě, na jakou stranu by se postavil, kdyby měl zcela svobodnou vůli.
Tak jako tak, klišoidní a za vlasy přitažená zápletka nakonec byla ukončena jedinou akceptovatelnou cestou a doufám, že do stejného bahna už příběh nezabředne. Konspirační teorie z období rané americké historie jsou fascinující a je ohromná zábava vidět je na plátně..