Blue Being napsal(a):
Furi od koho, že to víš?? :D
No jooo, vím to od tebe... :D Ale teď už je na netu i oficiální tisková zpráva od Novy, tak jsem si to dovolil sem hodit... :D
Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
Furiant napsal(a):
No jooo, vím to od tebe... :D Ale teď už je na netu i oficiální tisková zpráva od Novy, tak jsem si to dovolil sem hodit... :D
Ty jsi mi jako nevěřil? Myslel sis, že si dělám srandu :D Jsem uražen :D
Blue Being napsal(a):
Ty jsi mi jako nevěřil? Myslel sis, že si dělám srandu :D Jsem uražen :D
Ale jo, věřil... jen jsem nevěděl, jestli s tím můžu jít ven... když jsem loni v únoru zveřejnil, že mají práva na Vampire Diaries, moc nadšení z toho nebyli... :D A stejně, řekls mi jinej název :D
Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
Furiant napsal(a):
Ale jo, věřil... jen jsem nevěděl, jestli s tím můžu jít ven... když jsem loni v únoru zveřejnil, že mají práva na Vampire Diaries, moc nadšení z toho nebyli... :D A stejně, řekls mi jinej název :D
Já to dám špatnej název!!! :D Nevděčníku :D
Blue Being napsal(a):
Já to dám špatnej název!!! :D Nevděčníku :D
No ale jako fakt! :D Řekls mi Lidský cíl a ne Lidský terč :D Ale to je fuk... abys teda neřekl... dík, že ses o tuto novinku se mnou podělil... :D :D
Je to skvělý seriál akorát newim proč místo toho dali zas Mentalistu... tím mě dost naštvali :-(
Annie