Diskuze k článku Už je to oficiální. Hart of Dixie končí.
Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
7. 5. 2015 / 21:47:18 (před 9 roky)
off

Závěr byl moc pěkný, prodlužovat HoD dál by už nemělo smysl.

Olca
Redaktor | Cool level: 108 | Raymond 'Red' Reddington
7. 5. 2015 / 22:28:45 (před 9 roky)
off
Drunk_Queen napsal(a):

Závěr byl moc pěkný, prodlužovat HoD dál by už nemělo smysl.

Souhlas, jeden z mála seriálů, který se dočkal skvělého zakončení...

The Only Thing Necessary for the Triumph of Evil is that Good Men Do Nothing
truelovevlasticka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
7. 5. 2015 / 23:07:42 (před 9 roky)
off

Seriál mi bude nesmírně chybět ale tady ted nečtu co jsem netušila a nevěděla.Nasvědčovalo tomu tak perfektní finále :o)Jsem moc ráda že seriál krásně ukončili a není s otázníčkem :o) i když bylo by fajn vidět Zoey a Wadea jak se stará o malýho Blubellana :o))

Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
8. 5. 2015 / 07:47:46 (před 9 roky)
off

Keďže to bolo viac-menej očakávané, tak už som sa s tým stihla zmieriť dávnejšie a naozaj sme sa dočkali super záveru, takže sa na nič nemôžem sťažovať. :)

allyska
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
8. 5. 2015 / 09:36:26 (před 9 roky)
off

Uf, žádný umělý natahování :)

Ivy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 44 | Captain Hammer
8. 5. 2015 / 14:45:15 (před 9 roky)
off

Tak ono to bylo víceméně oficiální už od finále, když tvůrce a herci na twitteru potvrdili, že je to poslední díl.
Bude mi chybět, ale jsem ráda, že jsme dostali alespoň 4. řady a že byl seriál ukončený. Navíc byl konec krásný, takže by ani nemělo cenu zbytečně protahovat.

Don't you know that two can keep a secret only if one of them is dead?
vega
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
8. 5. 2015 / 18:14:16 (před 9 roky)
off

tak uz oficialne smutim :( ale tiez suhlasim aspon koniec tohto serialu neostal s otaznikom :) dufam ze hlavne postavy uvidime coskoro v nejakych inych serialoch :)

kutikk
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
24. 5. 2015 / 15:09:29 (před 9 roky)
off

Bude článek Vzpomínáme? :)

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
24. 5. 2015 / 15:51:42 (před 9 roky)
on
kutikk napsal(a):

Bude článek Vzpomínáme? :)

Asi ne, takhle dlouho po finále už to jakoby "nesplňuje podmínky" :D Ale spíš přemýšlím, že vytvořím novou rubriku, kde by se právě v podobném stylu připomínaly/oslavovaly už dříve ukončené seriály, tzv. Vzpomínáme by zůstalo dál u těch aktuálně končících, tady v tom novém by se mohly připomenout klasiky jako Friends, Buffy nebo třeba Hart... prostě co koho napadne :) Jen mě zatím nenapadá nadpis. Chce to něco jiného než "Vzpomínáme", aby se to odlišilo :) A taky nevím, zda by o to byl zájem jak ze strany čtenářů, tak ze strany redaktorů :)

La.Volpe
Redaktor | Cool level: 119 | Jack O'Neill
24. 5. 2015 / 15:54:32 (před 9 roky)
off
ragelly napsal(a):

Jen mě zatím nenapadá nadpis. Chce to něco jiného než "Vzpomínáme", aby se to odlišilo :)

Mě proletělo hlavou "Nezapomínáme":D

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
24. 5. 2015 / 15:59:28 (před 9 roky)
on
La.Volpe napsal(a):

Mě proletělo hlavou "Nezapomínáme":D

Chtěla bych spíš něco úplně jiného, ale taky ideálně jednoslovného a úderného :D A zapamatovatelného :D

Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
24. 5. 2015 / 16:42:11 (před 9 roky)
off
ragelly napsal(a):

Asi ne, takhle dlouho po finále už to jakoby "nesplňuje podmínky" :D Ale spíš přemýšlím, že vytvořím novou rubriku, kde by se právě v podobném stylu připomínaly/oslavovaly už dříve ukončené seriály, tzv. Vzpomínáme by zůstalo dál u těch aktuálně končících, tady v tom novém by se mohly připomenout klasiky jako Friends, Buffy nebo třeba Hart... prostě co koho napadne :) Jen mě zatím nenapadá nadpis. Chce to něco jiného než "Vzpomínáme", aby se to odlišilo :) A taky nevím, zda by o to byl zájem jak ze strany čtenářů, tak ze strany redaktorů :)

Ja som úplne za takú rubriku, čitateľov by to určite malo a niekto z redaktorov by sa na takú občasnú prácu snáď dal (ehm, ehm, ragelly), no nie? :)) Hart of Dixie by mohol byť ako prvý článok z novej rubriky, lebo ten spomienkový mi tu naozaj chýbal, lebo hoci sme vedeli, že to je koniec, nebol oficiálne zrušený a tak sme o článok prišli.