Hawaii a Person of Interest, woooooohooooooo!! :))))
Juchuuu, to teda bolo čakania :))
Yess! The Good wife zase přežila.! Kdo by to byl řekl.. Když si vezmu jaký šance jí serialzone dával.
U CSI by měl být odvysílán závěrečný film, ne? http://tvbythenumbers.zap2it.com/2015/05/08/battle-creek-cancelled-by-cbs-after-one-season/401423/
unlimited napsal(a):
U CSI by měl být odvysílán závěrečný film, ne? http://tvbythenumbers.zap2it.com/2015/05/08/battle-creek-cancelled-by-cbs-after-one-season/401423/
spekulace, ale prý bude konečné rozhodnutí oznámeno možná už během jejich prezentace tento týden
Yes, PoI!!! :-) Konečně můžu v klidu spát. :-D
Jako ale musím říct, že mě CBS docela zklamala. Doufala jsem, že se zbavíme alespoň dvou veteránů (CSI + něco). Takhle to vypadá, že se budou donekonečna rušit jen novinky :D
Hawaii a Myšlenky zločince huráááá
ragelly napsal(a):
Jako ale musím říct, že mě CBS docela zklamala. Doufala jsem, že se zbavíme alespoň dvou veteránů (CSI + něco). Takhle to vypadá, že se budou donekonečna rušit jen novinky :D
Keď si toto napísala, tak tipujem, že žiadny z tých seriálov nepozeráš :D
Tak jsem se těšil, že mi obnovili nějaký oblíbený seriál a já nic z toho nesleduju :D tak třeba příště :-(
Lill napsal(a):
Keď si toto napísala, tak tipujem, že žiadny z tých seriálov nepozeráš :D
Ale chtěla bych :D Nejvíc se těším na Wajfku :D (těším ne na zrušení, ale na koukání)
Krása, krása, krása :)
No páni, Nemůžu uvěřit, že obnovili CSI Cyber :-(
Tohle obnovili jenom kvůli značce, která už je ale těžce za zenitem. Já se celou dobu těším na nějaký body konečně, a ono zase nic. :D
Jsem moc rád, že obnovili Hawaii a taky Csi Cyber. Csi Cyber se mi hodně líbí, protože každá epizoda ukazuje nový kyber zločin a taky je to něco nového a podle mě si zasloužení vysoké hodnocení než má tady
Když je PoI obnoveno, je mi jedno, co se zruší :D
Good Wife, jupí! :D
CSI: Cyber bolo podľa mňa obnovené iba preto, aby si z neho Danny (@Undateable) mohol aj v ďalšej sérii robiť srandu. ;D
"This computer didn't commit suicide. It was murdered! And the main suspect is this phone. You better talk! You better talk or I'll put you in the toilet!"
:D
PoI, Hawaii, Survivor a TAR - super. Elementary mě už během třetí série přestalo nějak bavit, uvidim jak zakončí třetí sérii a podle toho se rozhodnu jestli budu pokračovat se čtvrtou.
CSI: Cyber a Odd Couple sem čekal, že zruší, oboje jsem po pár dílech zahodil. Tak se aspoň konečně Perry dočkal a něco mu taky prodloužili i když třeba Go on nebo Mr. Sunshine se mi líbili daleko víc než tohle.
Yes! Hawai aj POI obnovene. Parada :-D
Person of Interest potěšilo každopádně nejvíc. :)
Thadreth napsal(a):
Tak to asi začnu na Undateable koukat :D
Určite skús, s každou časťou je to len lepšie a lepšie, ako Ground Floor. :))
Btw. práve som si všimol, že 5. séria Person of Interest bude mať iba 13 epizód. :/
inekafe napsal(a):
Určite skús, s každou časťou je to len lepšie a lepšie, ako Ground Floor. :))
Btw. práve som si všimol, že 5. séria Person of Interest bude mať iba 13 epizód. :/
Nespoileruj, mám připraveno na 11:00 -_- :)
Btw. práve som si všimol, že 5. séria Person of Interest bude mať iba 13 epizód. :/[/citace]
No to přece nemůžou udělat =( já zásadně nesouhlasím.
inekafe napsal(a):
CSI: Cyber bolo podľa mňa obnovené iba preto, aby si z neho Danny (@Undateable) mohol aj v ďalšej sérii robiť srandu. ;D
"This computer didn't commit suicide. It was murdered! And the main suspect is this phone. You better talk! You better talk or I'll put you in the toilet!" :D
Že bych začala koukat? Tohle vypadá suprově :'D