Zatím jsem si trailery nepouštěl, viděl jsem jenom trailer na Supergirl. A na tu se těším. Ještě víc než na Legends Of Tomorrow, který všichni hodnotí lépe než Supergirl podle traileru, ale třeba triky tam mi přijdou horší (i tak se budu koukat). Supergirl nemá špatné efekty a mě se prostě hodně líbí.
čo sa týka traileru tak Supergirl ma sklamalo.. Smallville bolo oveľa lepšie.. aj Legends of Tomorrow vyzerá 100x lepšie ako Supergirl.. príde mi to skôr ako dajaká dievčenska telenovela :D uvidím ešte možno dám šancu pilotu minimálne :)
Na Supergirl se těším, i když doufám, že to nikdy nebude ani náznakem provázáno s Flashem a Arrowem, protože se to k nim vůbec nehodí. Tak snad se žádné crossovery neplánují. Ostatní trailery mě nezaujaly ani trochu, ani jeden, všechny nuda.
First Look k Supergirl som videla už pred pár dňami a ja im jednoducho tieto superhrdinovské seriály žeriem, takže to bude úplne moja šálka kávy :)
Čo sa týka ostatných, zapáčilo sa mi ešte Life in Pieces, tak uvidím, či ma to bude baviť. A dnes to bolo oveľa lepšie ako včera u ABC, pár trailerov som dopozerala dnes až do konca.
Supergirl ma síce nijako nenadchlo, ale pilot si pozriem. :D A potom mi to asi bude stačiť, keďže už mám supehrdinov tak trochu dosť. A určite nemám chuť začínať niečo ďalšie od tvorcov Arrowa. Stačia mi tie dva seriály (resp. tri ak rátam aj Legends) Toto okrem toho vyzerá skôr ako taká romantická komédia či paródia na supehrdinu a na to fakt nemám chuť. :D Ale tak či tak si myslím, že to nejakým spôsobom pôjde ďalej.
Ostatné opäť nič moc, stále čakám či mi nevyrazí dych nejaký trailer na komédiu, momentálne nemám nič v tomto žánri rozpozerané okrem TBBT a stále neprišla ani len chuť pozerať Odd Couple, na ktorý som sa pôvodne tak tešil. (Ok, akosi som ten trailer na Life in Pieces vynechal. :D To by mohlo byť fajn.)
Stejně jako včera ABC, tak ani CBS se příliš nepředvedla; mnohé ty trailery jsou tak dlouhé, že vlastně obsáhnout celý pilot, obzvlášť Code Black mi dělal problém dosledovat až do konce. Opět slabota.
Dostal mě jedině Limitless (Debra!) se svým poměrně zajímavým nápadem, který ale dost možná zabije case-a-week lazení. Celkově nechápu ten hype ohledně Supergirl; já v tom vidím akorát předraženou sci-fi komediální telenovelu s nesympatickým osazenstvem. Z komedií pak není nejhorší Life in Pieces, i když mi něco uvnitř říkalo, že tomu prostě něco chybí.
Ty trailery jsou strašně dlouhý :D Ale nabídka CBS se mi líbí víc než ABC, v obsazení každého seriálu (vyjma Rush Hour) si najdu nějakého oblíbence, kvůli kterému bych to zkusil, tak uvidíme...
Tak ono v prvom rade to nie sú trailery, takže preto to je také dlhé. ;D First look predsa len znamená niečo iné a tá stopáž tomu vyhovuje. :P
Páni a já myslela, že po ABC nemůže být hůř, ale spletla jsem se. Tady si nevyberu ani jeden seriál, který by stál za zkoušku. Musela jsem se hodně přemáhat, abych vůbec dokoukala trailery natož se na to pak dívat. Tak snad budou další stanice lepší.
inekafe napsal(a):
Tak ono v prvom rade to nie sú trailery, takže preto to je také dlhé. ;D First look predsa len znamená niečo iné a tá stopáž tomu vyhovuje. :P
V tom případě by se měl článek jmenovat "First-looky na novinky CBS 2015/2016". :-D Dobře, ale nudné byly tak jako tak. :-D
Angel from Hell a Life in Pieces určitě sledovat budu, ale na to, že se mi líbily Rush Hour a Limitless, tak trailery mě zas tak neoslovily. Zbytek zkouknu až bude všechno a udělám si čas na tipovačku.
S tou Supergirl si snad dělají srandu. Mně to přijde jak seriál pro třináctiletý holky. I na CW jsou snad dospělejší seriály.
Příští sezona bude perfektní na proškrtání watchlistu z těch předchozích let.
no sakra... Flash, Arrow, Supernatural a já nevím jaký ještě další superhridinský seriály mě nikdy moc nebraly ani nezajímaly.. ale na tu supergirl jsem zírala s otevřenou pusou a vyraženým dechem.. ani jsem nevěděla, že jsem ten trailer zkoukla celej :-D jooooo asi pro jednou zkusím změnu žánru :-D
Teruska napsal(a):
no sakra... Flash, Arrow, Supernatural a já nevím jaký ještě další superhridinský seriály mě nikdy moc nebraly ani nezajímaly.. ale na tu supergirl jsem zírala s otevřenou pusou a vyraženým dechem.. ani jsem nevěděla, že jsem ten trailer zkoukla celej :-D jooooo asi pro jednou zkusím změnu žánru :-D
Supernatural není superhrdinský seriál!
Supergirl zkusím určitě - měla jsem ráda Smallville a ráda si to přidám do odpočinkové zábavy (nic hlubokého v tom ani nehledám). Ještě možná zkusím Limitless, ale nějak extra mě to neoslovilo...
Možná budu jediná, ale mně se Angel from Hell hodně líbil- skvělý humor a ta možnost, že tam bude andílek (podle ukázky andílek se smyslem pro humor) vypadá slibně. Code Black- opravdu? Další seriál ze zdrav. prostředí? Kopírování Grey's Anatomy? Tohle opravdu ne. Life in Pieces- vypadá jako moc moc moc dobrá komedie! Držím palce! Limitless- vypadá to jako chabá sci-fi, třeba překvapí, ale spíš ne. Rush Hour? Prosím ne! Supergirl- vypadá velice zajímavě- dám jí šanci a uvidím, co se z toho vyklube :)
Vypadá to, že pilot Supergirl unikl online. Našla jsem ten a ještě Crowded od NBC.
ragelly napsal(a):
Vypadá to, že pilot Supergirl unikl online. Našla jsem ten a ještě Crowded od NBC.
Minulý rok keď unikol The Flas, CW to prinieslo najúspešnejšiu premiéru, takže by som sa nečudoval keby tohto roku 'uniklo' tak 90% seriálov
ragelly napsal(a):
Práve som sa išla učiť, ale.. pôjdem tak za hodinu :D
Vidím, že ste k tým seriálom fakt mega prísni... len neviem či sa vám to nevypomstí. Mne osobne sa zdá Supergirl lepšie než Smallville, ktoré ma časom začalo strašne nudiť, hoci Supermana a Clarka Kenta som milovala, ale skôr v tej verzii Supermana z 90-tych rokov. A na to, že mi je Mellisa Benoist výsostne nesympatická, tu sa ju dalo zniesť úplne v pohode. Aj keď vyzerá to tak, že prím bude hrať hlavne Calista Flockhart a myslím si, že vďaka nej sa práve ten seriál udrží. Druhá vec, ktorú ste odsúdili, Angel From Hell, si myslím, že príjemne prekvapí. Jane Lynch je výborná herečka a už len to samo o sebe pritiahne divácku pozornosť, okrem toho si zachovala svoj humor a je to vtipné. A pridám ešte Limitless a Life in Pieces, oboje vyzerá dosť zaujímavo. :) Každopádne ponuka lepšia než od ABC.
Code Black - nefunguje video (video nefunguje pri väčšine, ale pri ostatných sa aspoň dá nájsť alternatívny zdroj).
Maggie Lawson/Zoe Lister Jones - ako jediné dôvody na pozretie tých komédií? Vďaka, nie.
Videl by som to len na Rush Hour a Supergirl (aj keď to sa pri pozeraní musí brať ako paródia).