Tak na tuhle šílenost jsem čím dál víc zvědav. :-D Uvidíme, co se z toho nakonec vyklube.
Pilot mě totálně dostal. :-D Teď jsem zvědav, co na to Amíci.
lukascoolarik napsal(a):
Pilot mě totálně dostal. :-D Teď jsem zvědav, co na to Amíci.
Dostal v dobrém, nebo špatném smyslu? :D
Drunk_Queen napsal(a):
Dostal v dobrém, nebo špatném smyslu? :D
Kdyby v tom špatném, tak už tu visí kritizující recenze, kde bych podrobně vypsal, co všechno bylo špatně. :-D Ono se to nezdá, ale oni jsou ti Muppeti fakt vtipní. :-D
Na tenhle seriál bych se nedíval, ani kdyby mě drželi u hlavy zbraň.
lukascoolarik napsal(a):
Kdyby v tom špatném, tak už tu visí kritizující recenze, kde bych podrobně vypsal, co všechno bylo špatně. :-D Ono se to nezdá, ale oni jsou ti Muppeti fakt vtipní. :-D
Tak já to možná taky zkusím :D. Ještě dneska mě mrzí, že už nemáme PS1, hru Muppet RaceMania jsem zbožňovala :D
Pilot byl úžasný, bavil jsem se od začátku do konce, a ani žádná hluchá místa. Fakt jen doufám že tvůrci všechna esa nevytáhla v pilotu. Plus mě hodně potěšilo že tam dali i ty dva dědky, ty opravdu vždy pobaví :D
No celkově nemůžu se dočkat další epizody.
Alespoň jeden z nás se odhodlal na pilot :D Takže si můžete v článku přečíst názor :)
Niekde som zaregistrovala, ze v Muppets sa maju objavit Imagine Dragons.. To bolo hned v pilote, ci nie? Kvoli nim by som si to pozrela :D
Lill napsal(a):
Niekde som zaregistrovala, ze v Muppets sa maju objavit Imagine Dragons.. To bolo hned v pilote, ci nie? Kvoli nim by som si to pozrela :D
Jo, hned v pilotu. K tomu se vážně jedna z nespočtu hlášek, které Muppets předvedli:
- You know the original name of the band was Imagine Dragons?
- That is their name.
- I know. They kept it.
:-D
lukascoolarik napsal(a):
Jo, hned v pilotu. K tomu se vážně jedna z nespočtu hlášek, které Muppets předvedli:
- You know the original name of the band was Imagine Dragons?
- That is their name.
- I know. They kept it.
:-D
:D
Vďakaa, ešte dnes si to pozriem :)