Tak tenhle seriál už mě láká delší dobu, ale musím zůstat silnej :D Plus ta hlavní hrdinka vypadala v trailerech moc sympaticky :) No uvidíme, každopádně počkám až to zruší, pak na to mrknu.
La.Volpe napsal(a):
No uvidíme, každopádně počkám až to zruší, pak na to mrknu.
Tohle mě pobavilo :D Protože kdyby se náhodou stal zázrak a vydrželo to pár let, tak bys měl pak maraton na několik dní ;)
No já silná nebudu, o víkendu mám seriál na seznamu k shlédnutí a po hodnocení v článku se těším ještě víc, než po tom celkem povedeném traileru. Možná by to byla první novinka, co se mi od začátku usadí ve watchlistu hned po pilotu. FTWD nemůžu počítat. Se svým starším bráchou převálcují všechny.
Hm, trochu mi to smrdí Gracelandom... ak by ten, nedajbože, zrušili (nevyzerá to s ním veľmi ružovo :P), tak možno skúsim pozrieť toto...
Tak zatím nejlepší novinka tohoto roku co jsem viděl, moc se těším na další díly.
La.Volpe napsal(a):
Plus ta hlavní hrdinka vypadala v trailerech moc sympaticky :)
Aby ne, když je to Miss World za rok 2000 :D
ja som z prvého dielu nadšená. Trochu mi vadí hlavná postava (teda skôr herečka, charakter postavy je zaujímavý), ale aj tak sa strašne teším na pokračovanie. Dúfam, že to netratí dych, alebo naopak to nezrušia skôr ako sa to poriadne rozbehne, pretože ako som už dávno zistila, američania majú úplne opačný vkus ako ja ,čo sa sledovanosti týka. Aj novinky ktoré sa mi najviac páčili v minulej sezóne boli zrušené.
Úplně ve všem souhlasím s Fruikem. Chopra umí hrát sebevědomou adeptku FBI, ale v "současné" linii hraje "zaskočenou" a "plačtivou", na což herecky vůbec nemá a navíc to vůbec nesedí k jejímu charakteru z Qauntica. Jinak první díl byl hlavně o předstvení charakterů, nic moc se tu neděje...
Celkově mě seriál baví, ale spíš ty části v minulosti, to po atentátu... Dala bych přednost, kdyby ta linie nedostávala tolik scén. A s tím otcem už to taky přeplácali.
Hrozně směšná mi připadá ta scéna, jak leží na těch sutinách. Tam v metru to pořádně bouchne, až to vyhodí do vzduchu pomalu celou čtvrť (prvně jsem si říkala, jaktože nikdo není špinavý od sazí, jen od sutin, ale možná, jak to spadlo, tak to udusilo požár pod, fakt nevím, jak to funguje) a ona si tam leží na těch sutinách, doslova, jak kdyby ji tam položili. Sice nemá ani škrábnutí, dokonce se nestalo nic ani jejímu účesu, ale hlavně, že má ten prach z betonu úplně všude.
Velký strach mám ale z toho, že na tom dělá Safran. Ten chlap nemá žádný instinkt, a pak kvůli tomu pokazí, co může.
Livia136 napsal(a):
... američania majú úplne opačný vkus ako ja ,čo sa sledovanosti týka. Aj novinky ktoré sa mi najviac páčili v minulej sezóne boli zrušené.
Presne tak.
A po třech dílech jsem si potvrdila, že jsem to odhadla. Co se vztahů týče, už víme teď, že se splní každé největší klišé.