Diskuze k článku Trailery na novinky CW 2015/2016
Esgalnor
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
19. 5. 2015 / 16:21:53 (před 9 roky)
off

Crazy Ex-Girlfriend neprodlouží. Nemůžou! Vypadá hrozně. Containment se mi naopak hodně líbí. A to ještě víc, než na Legends of Tomorrow. Doufám v to, že to prodlouží. A u Legends je skoro stoprocentní, že se to prodlouží. Je tam Arrow. Je tam Flash. A superhrdinské týmy jsou teď populární. Nejvíce se mi líbí ale Containment. ^^

Důvtip je nade všechna bohatství lidí.
Locke
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
19. 5. 2015 / 16:25:59 (před 9 roky)
off

Trailer na Legends of Tomorrow je strašný nářez. Viděl jsem to už asi desetkrát a asi ještě mnohokrát uvidím, než se konečně dočkám toho seriálu. Nejlepší trailer této sezóny ze všech stanic. Containment taky nevypadá špatně, ale to třetí radši nekomentuju :D

Hold the Door!
lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
19. 5. 2015 / 16:32:12 (před 9 roky)
off

CWčko se taky nějak extra nepředvedlo. Crazy Ex-Girlfriend mi až strašidelně připomíná situaci s Jane the Virgin, ale snad budou diváci natolik soudní a nepřipustí, aby tohle dostalo druhou řadu, natož pak Zlatý Glób. Containment je na The CW moc temný, pro mě navíc už okoukané téma s nákazou.

LoT je asi to jediné, čemu dám šanci. Trailer působil dost přeplácaně a zmatečně, na druhou stranu ale i tak nějak úžasně. :-D Jsem zvědav.

Simplle_Name
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
19. 5. 2015 / 16:46:50 (před 9 roky)
off

Legends of Tomorrow top! a nemyslím si že Containment vyzerá veľmi temno na CW predsa aj The 100 nie je nejaká rozprávka :D

firstikcz
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
19. 5. 2015 / 16:54:39 (před 9 roky)
off

Pro mne je LoT skládka postav který moc nemusim. Ale určitě tomu dam šanci třeba si je oblíbim :-)

stonefire
19. 5. 2015 / 17:04:17 (před 9 roky)
off

Jaká je vlastně posloupnost, Legends se odehrávají paralelně/před/po k dalším sezonám Arrowa a Flashe? Nebo budou postavy každý týden přeskakovat z Arrowa/Flashe do Legends a zpátky?

Konec traileru mi hrozně připomněl trpaslíky z filmu Ať žijí duchové :)

Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
19. 5. 2015 / 17:09:52 (před 9 roky)
off
stonefire napsal(a):

Jaká je vlastně posloupnost, Legends se odehrávají paralelně/před/po k dalším sezonám Arrowa a Flashe? Nebo budou postavy každý týden přeskakovat z Arrowa/Flashe do Legends a zpátky?

No vzhledem k tomu, že se to má odehrávat v budoucnosti, tak je to jedno. Navíc předpokládám, že Arrow a Flash se objeví jen v pilotu - a ten stejně půjde nejdřív v midseason, na hlavní sezónu seriál nasazený není.

And when my time is up, have I done enough?
Vachisek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
19. 5. 2015 / 17:36:30 (před 9 roky)
off

na LoT se podívají všichni už jen proto že tam je Arrow a Flash :D

lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
19. 5. 2015 / 17:58:29 (před 9 roky)
off
Vachisek napsal(a):

na LoT se podívají všichni už jen proto že tam je Arrow a Flash :D

Spíš proto, že je tam Sara. :-D A Arrow a Flash se staví jen příležitostně, možná jen v pilotním díle, jestli vůbec.

La.Volpe
Redaktor | Cool level: 119 | Jack O'Neill
19. 5. 2015 / 18:10:31 (před 9 roky)
off

O Legends of Tomorrow se nebojím. Ti si to pěkně v klidu pohlídají. O tom žádná. Ovšem daleko víc čekám od Containment. Je fakt, že tohle s CW nejde dohromady, ale možná o to jde. Snad mě to nezklame. Při nejhorším to zruší. #nobigdeal

Editováno: 1x | Naposledy: 19. 5. 2015 / 18:10:57
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
19. 5. 2015 / 18:28:50 (před 9 roky)
off

Tak tu som videla už všetky trailery.. Crazy Ex-Girlfriend som pozerala a moja reakcia bola asi "wtf" a potom "to myslia vážne?" .. mi to prišlo, ako keby sa s úspechom Galavanta dali do tvorby tohoto..
Containment som nedopozerala, dosť ma to nudilo..
a Legends of Tomorrow sa mi páči (aj keď práve Sara by tam pre mňa nemusela byť), to budem pozerať a dúfať v predĺženie :)

RRR
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
19. 5. 2015 / 22:08:00 (před 9 roky)
off

Arrow a Flash v pilote vôbec byť nemusia. LoT sa ešte nezačal natáčať, všetko čo natočili je toto 3 minútové video a to len preto aby to mohli prezentovať na up-fronts a nie je 100% že tieto scény budú použité aj v skutočnom pilote

Lucie N
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
19. 5. 2015 / 23:36:46 (před 9 roky)
off

Mám jen takový dotaz,Arrowa jsem přestala sledovat někdy po začátku 3 serie, a vím ze Sarah byla mrtvá tak jak je možný že bude hrát v LOT? Prosím někdo o vysvětlení..:D Díkyy

Luxik
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
20. 5. 2015 / 02:01:30 (před 9 roky)
off
Lucie N napsal(a):

Mám jen takový dotaz,Arrowa jsem přestala sledovat někdy po začátku 3 serie, a vím ze Sarah byla mrtvá tak jak je možný že bude hrát v LOT? Prosím někdo o vysvětlení..:D Díkyy

Stačí si pozrieť ten trailer.. Vykúpala sa v tom Lazarus Pite, či ako sa to volá, na terminológiu nie som odborník :D

rebeccacarf
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
20. 5. 2015 / 12:13:47 (před 9 roky)
off

Já jsem velký fanoušek jakýchkoliv blbin se superhrdinama, takže Legends of Tomorrow se mi líbí hodně. Saru bych tam teda nemusela, tu jsem nikdy ráda neměla, a Arrow a Flash ať si klidně zůstanou na svém písečku - tohle by mohlo být něco nového a ještě lepšího :-) Proti kombinaci všeho možného taky nic nemám, jako odpočinek po celém dni v práci/škole to vypadá ideálně. Toho rozpočtu se ale taky trošku obávám...

vega
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
20. 5. 2015 / 12:36:52 (před 9 roky)
off

ta crazy ex.. dala som si ju do watchlistu ale este predtym ako som vobec videla trailer a spievanie prosim NIE!! takze odstranujem z wl, jane the virgin mam rada a urcite to je dost rozdielny serial od tohto
ten o tej nakaze som ani nedopozerala trailer.. v pohode ked je nejaky takyto film to si pozriem ale serial to uz je trochu moc (pre mna)(tiez mi to trosku pripomina ked bol serial Cult a zrusili ho, tak asi zrusia aj toto)
a LoT no tiez som arrowa stopla niekde na zaciatku 3. serie, flasha som ani nezacala pozerat ale na LOT sa mi paci ze tam je bratska dvojica z prison breaku.. takze arrow, flash aj LOT si urcite pozriem ked pride konecne chut na akcnejsie serialy.. a ocakavala som trosku viac od CW

liskulka.lida
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
22. 5. 2015 / 00:55:33 (před 9 roky)
off

Crazy Ex-Girlfriend- to myslí vážně? To je taková volovina, že by ji mohl prodloužit jen někdo, kdo má velice zvrácený smysl pro humor.
Containment- zaujalo mě to, ale víc než kvůli ději to zkusím kvůli Julie Plec a Claudii Black.
Legends of Tomorrow- určitě prodlouží- viděli jste to hvězdné obsazení?!?! A konečně po nekonečně dlouhé době (ukončení Prison breaku) hraje Wentworth Miller v seriálu!!! Volejme sláva a 6 dní se radujme!

Raději krátký, kvalitní seriál než bolestivé natahování za každou cenu.
Editováno: 1x | Naposledy: 24. 5. 2015 / 20:05:22
LenkaTalaskova
10. 7. 2015 / 22:58:52 (před 9 roky)
off

Mě Containment velmi zaujalo, ale také mi to připomínalo Under the Dome. Možná mě na seriálu láká i má oblíbená Claudia Black.

LenkaTalaskova SMG lover