Na Fox jsem se těšila a nezklamal, tady bude opravdu z čeho vybírat :-D
Tak toto vôbec nevyzerá zle, zatiaľ najlepšie trailery. Všetky som pozrela a okrem tej tretej komédie aj všetko nahádžem do watchlistu. Vôbec netuším, ako tu natipujem, budem sa musieť poriadne zamyslieť. :)
Nesdílím zdejší nadšení, zájem vylolal tak maximálně Grinder a možná, možná Minority Report, jinak to jde tak nějak mimo mě (především Lucifer a Grandfathered).
První trailerový článek, kde mě trailery opravdu zaujaly. Na Screem queens se už dávno těším díky obsazení, Lucifer taky vypadá skvěle a rozhodně zkusím i Grandfathered. :)
Hodně povedené trailery, ať už jde o dějově dobrý seriál nebo ne. Duo Grandfathered a The Grinder nevypadá vůbec špatně, mohlo by jít o celkem příjemné oddechovky. Zle nepůsobí ani The Frankenstein Code a pak Lucifer a Minority Report, i když u této dvojice mám strach, že jejich brilantní nápady zabije case-a-week schéma.
Já naprosto netuším, co kdo vidí na Luciferovi. Za mě je to ten nejhorší trailer nastávající sezóny. Poté, co jsem ho viděla, jsem si chtěla jít vyškrábat oči. Vždyť je tam špatně úplně všechno! Od triků, přes casting až po scénář. Ale tak když se vám to líbí... Aspoň na tom vydělám, až to zruší :D.
Jinak u Foxu jsou jednoznačně nejlepší Grandfathered a Grinder. Doufám, že vydrží do další sezóny :).
Lucifer a Rosewood vypadají hodně drsně! Fandím, aby se dostaly přes první řadu! Komedie mě nezaujaly...
Akorát si dávám pauzu od učení a k večeři sjíždím Nurse Jackie, kde aktuálně hraje ten hlavní hrdina z Rosewoodu, a je naprosto k sežrání! :D Neskutečnej charizmaťák, na novinku se rozhodně těším :)