V článku se opakuje názor ragelly je jak u Blindspot, tak u Heartbreaker. Ráda bych se dozvěděla její názor na Heart :)
Adi napsal(a):
V článku se opakuje názor ragelly je jak u Blindspot, tak u Heartbreaker. Ráda bych se dozvěděla její názor na Heart :)
Chybička se vloudila, už je to opraveno :)
ragelly (o Heartbreaker) napsal(a):
Přesto takové křehké krasotince nevěřím, že dokáže ustát každodenní stres, který přináší nejen její práce, ale i vysoká funkce v nemocnici.
Ty se na britský seriály fakt moc nedíváš. :D (Hunted!)
Tu ma zatiaľ nezaujalo nič, nad Blindspot by som mooožno ešte rozmýšľala, keby nebola hlavná postava tá herečka z Kyle XY (tam som ju neznášala a tu to vyzerá, že hrá podobnú postavu).
Lill napsal(a):
Tu ma zatiaľ nezaujalo nič, nad Blindspot by som mooožno ešte rozmýšľala, keby nebola hlavná postava tá herečka z Kyle XY (tam som ju neznášala a tu to vyzerá, že hrá podobnú postavu).
Já jsem jí tam taky nesnášela, a to si pamatuju ještě po tolika letech, myslím, že jsem na to koukala ještě na střední, když mi bylo tak 17 :D A tady mi přijde ještě horší :D Ale všichni z ní budou nadšení kvůli těm superhrdinským filmům, které jsme my neviděly :D
corine napsal(a):
Ty se na britský seriály fakt moc nedíváš. :D (Hunted!)
Hmm, vůbec, Hunted neznám :D
Takže parťáci ze Strike Back se rozutekli na NBC. To mám hned dvě novinky ve watchlistu:-)
K tomu připočítat křehkou krasotinku Melisssu:-) a watchlist se plní. I když tu bych radši viděla jako Sam Hunter. Nevíte, jak to vypadá s tím pokračováním na Cinemaxu?
Nikomu nepřijde ta taška malá na to, že se do ní vleze člověk?
Zdá se to jenom mi nebo (nejen NBC) vpálilo plno seriálů ze zdravotnického prostředí a prostě budou doufat, že se ujmou? A povezou se na stejné vlně? Přestože mám tyhle seriály ráda, je jich nějak moc a už mě to nebaví se na ně koukat (navíc je v nich plno faktických chyb a ani odborná pomoc nepomáhá od toho, aby drsně defibrilovali nedefibrilovatelný rytmus, protože pustit do člověka trochu elektřiny a dívat se jak sebou škube je cool...). Je i plno kriminálek- ale třeba seriálů o hasičích moc není! Co zkusit je?
Jinak nejvíc se mi z NBC trailerů nejvíc líbí The Player.