Diskuze k článku 5 nejočekávanějších seriálů června 2015
lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
27. 5. 2015 / 16:11:20 (před 9 roky)
off

Z hlavního výběru se nemůžu dočkat Hannibala, určitě opět nezklame. :-) A samozřejmě se těším na druhý Temný případ.

Z novinek plánuju zkusit Sense8, The Astronaut Wives Club a Mr. Robot, z premiér nových sérií vyčkávám na Under the Dome, The Last Ship a OITNB.

Když to spojím s pár resty z minulé a předminulé sezóny a taky s pár kousky z mého rozsáhlého seznamu "Chci vidět", tak mě čeká na seriály bohaté léto. :-D

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
27. 5. 2015 / 16:19:29 (před 9 roky)
off

Pamatuju si dobu ještě tak před třemi lety, kdy jsem fakt v létě stíhala čistit exterňáky. Od té doby je toho ale v létě fakt skoro stejně jako přes hlavní sezónu. Možná méně na počet seriálů, ale přes sezónu jede zase více půlhodinovek, které zabírají poloviční místo, zatímco v létě to jsou hlavně 55minutovky z kabelovek, které jsou zase větší, takže ve výsledku žádná výhra :D
Na druhou stranu je to fajn, že ten program přes léto nestagnuje, kolikrát se tam najdou i zajímavější kousky než v sezóně :)
A to je teprve červen, za červenec a srpen toho je ještě jednou tolik :D

HonZajs000
Dlouholetý uživatel | Cool level: 76 | Semir Gerkhan
27. 5. 2015 / 16:33:17 (před 9 roky)
off

Já se těším na True Detective. Neviděl jsem sice ještě ani první řadu, ale s poslední zkouškou se na to vrhám. Reference jsou fakt skvělé. Dál se těším na návrat Suits, Under the Dome, The Last Ship (to je jeden z mých must-see seriálů) a na novinku Astronaut Wives Club.

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.
Aldyska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
27. 5. 2015 / 16:37:57 (před 9 roky)
off

Z vybraných piatich sledujem len PLL a do toho sa niekedy vyslovene musím nútiť. Viem že niekedy v júni začína Beauty and the Beast, čo mám tiež rozpozerané, no dúfam, že to ostane pri skrátenej sérii, lebo tiež sa do toho musím nútiť. V podstate jediné na čo sa naozaj že teším je Halt and Catch Fire. :) No to tu ani nie je, keďže ho sleduje malý okruh ľudí, čo je podľa mňa škoda.

Legal proof will be found. No doubt. But personally, I don't need it. I just like to know I'm right. (Patrick Jane, The Mentalist)
ragelly
27. 5. 2015 / 16:39:02 (před 9 roky)
off
Aldyska napsal(a):

Z vybraných piatich sledujem len PLL a do toho sa niekedy vyslovene musím nútiť. Viem že niekedy v júni začína Beauty and the Beast, čo mám tiež rozpozerané, no dúfam, že to ostane pri skrátenej sérii, lebo tiež sa do toho musím nútiť. V podstate jediné na čo sa naozaj že teším je Halt and Catch Fire. :) No to tu ani nie je, keďže ho sleduje malý okruh ľudí, čo je podľa mňa škoda.

Halt začíná v květnu, byl v Top 5 v minulém článku :)

Pajky
Redaktor | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
27. 5. 2015 / 16:43:34 (před 9 roky)
off

Ze začátku to vypadalo jako nějakej teen výběr, až poslední dva jsou "dospělejší". :) MTV ovládla žebříček!

Ze zmíněné pětice se chystám vyzkoušet Scream a pokračovat s True Detective.

Jinak se těším na nové řady u Orange (který mi v pětici chybí nejvíce), Last Ship, Under the Dome i Suits a teď už vlastně i Rizzoli

a chystám se vyzkoušet novinky - Sense8, Astronaut Wives Club, Dark Matter, Killjoys či ZOO.

No, červen bude výživnej. :D

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
Editováno: 1x | Naposledy: 27. 5. 2015 / 16:48:33
La.Volpe
Redaktor | Cool level: 119 | Jack O'Neill
27. 5. 2015 / 16:45:12 (před 9 roky)
off

Tak červen je měsíc zaslíbený. Tutovky jako True Detective, The Last Ship nebo Under the Dome byly řečeny. Připomenu, že začínají i Suits. Hlavně vás nabádám kouknětě na Tyrant a Power (!), velmi nedoceněné seriály. A ktomu začíná i Dark Mattter od Syfy.

ragelly
27. 5. 2015 / 16:49:26 (před 9 roky)
off
Pajky napsal(a):

Ze začátku to vypadalo jako nějakej teen výběr, až poslední dva jsou "dospělejší". :) MTV ovládla žebříček!

Ze zmíněné pětice se chystám na vyzkoušet Scream a pokračovat s True Detective.

Jinak se těším na nové řady u Orange (který mi v pětici chybí nejvíce), Last Ship, Under the Dome i Suits a teď už vlastně i Rizzoli

a chystám se vyzkoušet novinky - Sense8, Astronaut Wives Club, Dark Matter, Killjoys či ZOO.

No, červen bude výživnej. :D

Orange mě taky hodně bolel, měla jsem ho v tom zužujícím se seznamu pro Top 5 až do poslední chvíle. Nakonec mě odradilo to, že tady na SZ nikdo nekomentoval prodloužení pro čtvrtou řadu :)

sgjoli
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
27. 5. 2015 / 17:07:41 (před 9 roky)
off

Já se těším hlavně na True detectiv a Hannibala!
U Teen Wolf se pořád nemůžu rozhodnout, jestli s tím pokračovat nebo ne, u 4. řady jsem začínala mít pocit, že ten seriál jde pomalu do kopru, nehledě na to, že tam dost zredukovali moje oblíbené postavy. :-/ :-D

Kafe, knihy a seriály!
tomsn40
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
27. 5. 2015 / 17:38:03 (před 9 roky)
off

Tak nějaká ta novinka se jistojistě najde :) Killjoys, Dark Matter, a Sense8 (Snad Wachovští překvapí :)

No a Da vincis demons je tutovka :)

Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
27. 5. 2015 / 17:40:25 (před 9 roky)
off

Na to, koľko seriálov je v článku zaradených, sa to môjho watchlistu takmer nedotkne.. Z TOP 5 sledujem Teen Wolf, ale už minulá séria ma nebavila, lebo to tam plácajú bez logiky a všetci mne sympatickí herci odchádzajú, tak neviem, či budem sledovať ďalej.. PLL som chvalabohu už prestala pozerať, True Detective som si po prvej sérii vyhodila z watchlistu (ako prvá séria sa mi páčila, ale z kastingov na druhú som tak skonštatovala, že to nebude nič pre mňa.. ale ak budú dobré ohlasy, pôjde naspäť do watchlistu) a Hannibala mám v chcem vidieť, takže možno sa cez leto doňho pustím :)
Čiže z toho vyplýva, že z premiér očakávam iba Under the Dome a z finál iZombie a Younger. Ako to tak po sebe čítam, mala by som niečim naplniť watchlist :D

Michalenka
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
27. 5. 2015 / 18:18:24 (před 9 roky)
off

Já bych vyměnila PLL za Under the Dome...:P Jeden z mála seriálů, kde celý rok čekám aspoň na trailer :DD

Keep calm & Be Fan of TV Shows :P
ScaryX
Uživatel od první verze | Cool level: 28 | Timothy McGee
27. 5. 2015 / 18:30:33 (před 9 roky)
off

Tak Syfy trojka je jasná, Defiance + Killjoys + Dark Matter. Hodně jsem zvědavej, co předvede Tyrant a Scream. A samozřejmě Last Ship, to bez diskuze. ;-) Letos klidný léto určitě nebude...

Chrosticek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
27. 5. 2015 / 18:45:52 (před 9 roky)
off

Pre mna z hlavnej patky nic... Ani Hannibal ani True Detective ma vobec nebavili... Z toho, co bude pokracovat v dalsom mesiaci, sa tesim hlavne na Last Ship, Under the dome a Suits...

Idlady
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
27. 5. 2015 / 18:57:36 (před 9 roky)
off

Je to datum úplně jisté? Zatím jsem totiž nenašla na jiných webech určité datum. Ani na STARZ nic takového podle mě nehlásí...

LenkaTalaskova
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
27. 5. 2015 / 19:03:44 (před 9 roky)
off

Z Top 5 nic, červen pro mě ze seriálového znamená hlavně Mistresses a finále Younger.

LenkaTalaskova SMG lover
sgjoli
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
27. 5. 2015 / 19:06:21 (před 9 roky)
off

Teď koukám, že jsem v tom seznamu totálně přehlídla další dva své oblíbence, na které se těším, a to Da Vinci's Demons a Orange Is the New Black. Nevím, jak se to stalo. :-D

Kafe, knihy a seriály!
kacka.irena
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
27. 5. 2015 / 19:10:35 (před 9 roky)
off

Z téhle pětice mám v kalendáři jen True Detective. Na ten se opravdu moc těším. Zbytek je spíš pro mladší generaci.
Ještě mám v kalendáři Major Crimes, Rizzoli, Under the Doom, Strain, Extant, Falling Skie a Defiance.

ragelly
27. 5. 2015 / 19:18:08 (před 9 roky)
off
Idlady napsal(a):

Je to datum úplně jisté? Zatím jsem totiž nenašla na jiných webech určité datum. Ani na STARZ nic takového podle mě nehlásí...

Máš pravdu, já jsem brala všechna data ze svého zdroje jako vždy, tam měli toho 12.6., ale Google všude říká, že ačkoliv se o tomto datu mluví, stále nebylo potvrzeno a stanice ani nezačala seriál propagovat, takže je pravděpodobné, že se premiéra posune dál. Prozatím tedy Da Vinciho ze seznamu mažu.

wexzuz
27. 5. 2015 / 19:58:42 (před 9 roky)
off

Hannibala vyhlížím už měsíc. Nemůže se ho dočkat. Dále pak Suits a OITNB.

Pravopis nebyl nikdy moje silná stránka.
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
27. 5. 2015 / 21:39:02 (před 9 roky)
off

Jakožto člověk, co s PLL sekl po 5x14 nějak nemůžu pochopit co tam dělá PLL :D. Ale třeba to někdy zjistím :D (pokud se tvůrci uráčí KONEČNĚ pohřbít Emison někam do hodně hodně hodně hluboké díry a vrátit na scénu Paige, právoplatnou to Emilyinu soulmate :D).

Jinak z té Top 5 nemám na seznamu nic.. A jinak, jsem slepá nebo ve výčtu seriálů začínajících v červnu chybí Last Ship? Podle všeho by druhá řada měla mít premiéru 30. 6. ne? A počítám, že u Rookie Blue se bere spíš kanadské datum premiéry a ne to americké na ABC... Ale watchlist mi i tak slušně nakynul. Těším na zmiňovanou Last Ship, na Rizzlesky, na Fostery (taky dost hnusnej cliff na konci druhé řady, jsem zvědavá, kdo bude ta mrtvola) a rozhodně pár novinek taky vyzkouším. Minimálně Stitchers zatím vypadají hodně zajímavě.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
ragelly
27. 5. 2015 / 22:11:25 (před 9 roky)
off
andromache napsal(a):

Jakožto člověk, co s PLL sekl po 5x14 nějak nemůžu pochopit co tam dělá PLL :D. Ale třeba to někdy zjistím :D (pokud se tvůrci uráčí KONEČNĚ pohřbít Emison někam do hodně hodně hodně hluboké díry a vrátit na scénu Paige, právoplatnou to Emilyinu soulmate :D).

Jinak z té Top 5 nemám na seznamu nic.. A jinak, jsem slepá nebo ve výčtu seriálů začínajících v červnu chybí Last Ship? Podle všeho by druhá řada měla mít premiéru 30. 6. ne? A počítám, že u Rookie Blue se bere spíš kanadské datum premiéry a ne to americké na ABC... Ale watchlist mi i tak slušně nakynul. Těším na zmiňovanou Last Ship, na Rizzlesky, na Fostery (taky dost hnusnej cliff na konci druhé řady, jsem zvědavá, kdo bude ta mrtvola) a rozhodně pár novinek taky vyzkouším. Minimálně Stitchers zatím vypadají hodně zajímavě.

Last Ship začíná už 21.6. a v seznamu nechybí :)

andromache
27. 5. 2015 / 22:15:10 (před 9 roky)
off
ragelly napsal(a):

Last Ship začíná už 21.6. a v seznamu nechybí :)

Aha, takže jsem slepá jako krtek :D. Ne že by to bylo něco nového pod sluncem :D. Každopádně thanks za opravu, nevím proč mám zafixovaný ten úplný konec června.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Mania Dardeville
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
27. 5. 2015 / 22:20:20 (před 9 roky)
off

No, tak uvidíme zda si něco vyberu... Ta TOP 5 mě zklamala, z pěti jsou tři pro puberťáky a Hannibal mě zatím nezlákal. Ještěže mám v zásobě dost restů, někdy i celé řady :-D

...quia victus de mea adhibeo talis, qualls eas...
Veruuuu
Dlouholetý uživatel | Cool level: 68 | Charlie Harper
27. 5. 2015 / 22:22:31 (před 9 roky)
off
andromache napsal(a):

Čuchám, čuchám whealteu. :D

andromache
27. 5. 2015 / 22:33:52 (před 9 roky)
off
Veruuuu napsal(a):

Čuchám, čuchám whealteu. :D

To se ti jen zdáááááá :D. No fáááákt :D.

Esgalnor
28. 5. 2015 / 00:10:43 (před 9 roky)
off

https://www.youtube.com/watch?v=ZhLLVy0dSgI
Tak z hlavního výběru nic nesleduji. Pouze jsem viděl pár dílů Teen Wolf, ke kterému se chci vrátit. Na co se ale strašně moc těším je Scream. Konkrétně po promu, o kterém jste psali. Ale slovy se to popsat nedá, je sice morbidní, ale já ho hrozně žeru :3 Kdo ho neviděl, tak video nahoře.
Kromě těchto seriálů se ale hodně těším na Under the Dome a Sense8. ^^

Důvtip je nade všechna bohatství lidí.
Editováno: 1x | Naposledy: 28. 5. 2015 / 00:10:54
petruska.77
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
28. 5. 2015 / 14:57:44 (před 9 roky)
off

Ani jeden z těch pěti seriálů nesleduji (True Detective mám ale už dlouho ve watchlistu), ale těším se na Beauty and the Beast, i když to není žádná pecka seriál :)

Editováno: 1x | Naposledy: 28. 5. 2015 / 14:59:25
truelovevlasticka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
28. 5. 2015 / 23:01:11 (před 9 roky)
off

Tak PLL jsou u mě jasná volba, těším se na 6 serii a pak za rok na 7 která bude finálová :o) Pořád mě to nesmírně baví.Teen wolfa taky vyčkávám :o) super seroš.No a co bych ráda zkusila je Scream i když si myslím že to nebude dobré jak staré dobré filmy Vříškotu ale naděje umírá poslední.
Vím trochu odbočuju ale nevíte kdy vylítne pilot Scream Queen?

truelovevlasticka
28. 5. 2015 / 23:08:13 (před 9 roky)
off

ZOO má velkej potenciál, na to se opravdu těším a pak i Under the dome to je jasná věc.No a pak i Kráska a zvíře i když seriál dost upadá ale přes všechno ho chci dokoukat i když nic moc ud 2 serie :o(
Nevíte někdo zda bude 2 serie Secret a lies? Vím že to ještě nebylo potvrzeno zda bude, jen mě to hrozdně zajímá ...

ragelly
28. 5. 2015 / 23:15:32 (před 9 roky)
off
truelovevlasticka napsal(a):

Vím trochu odbočuju ale nevíte kdy vylítne pilot Scream Queen?

Asi v polovině září :)

ragelly
28. 5. 2015 / 23:16:14 (před 9 roky)
off
truelovevlasticka napsal(a):

Nevíte někdo zda bude 2 serie Secret a lies? Vím že to ještě nebylo potvrzeno zda bude, jen mě to hrozdně zajímá ...

https://www.serialzone.cz/clanek/5102-stalice-na-abc-22-serialu-prodlouzeno/

truelovevlasticka
28. 5. 2015 / 23:27:40 (před 9 roky)
off

ragelly: děkuju za zprávičky, jsi zlatá :o)

ragelly
4. 6. 2015 / 19:34:20 (před 9 roky)
off

Na FB jsme přidali obrázek nové masky, která bude využívaná ve Scream, co na ni říkáte? Podle mě hustý, budu se bááát :D

https://www.facebook.com/SerialZone.cz/photos/a.441013948816.194621.47357868816/10153385683698817/?type=1&theater

Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
17. 6. 2015 / 14:36:01 (před 9 roky)
off

Ako tak netrpezlivo očakávam návrat Under the Dome, tak som išla pozrieť aspoň nejaké články o tretej sérii a od článku o obnovení na 3.sériu tu nič nebolo.. Naozaj nie sú žiadne spoilery k tretej sérii? Nevie niekto? :)