Diskuze k článku Novinka pod lupou: Sense8
Hurvi
Uživatel od první verze | Cool level: 27 | Bobby Singer
7. 6. 2015 / 15:25:24 (před 9 roky)
off

Ak je to od JMS, tak tomu dám šancu...

dagsoftware
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
20. 6. 2015 / 02:40:15 (před 9 roky)
off

Totálna kravina. Hodinu času som už horšie zabiť ani nemohol. Väčšinou otrasné, alebo nudné postavy, absolútne žiadny dej, úplná nelogickosť seriálu, ... . Väčšinu času som len nechápavo krútil hlavou a čakal, kedy to už konečne skončí. Priam utrpenie pozerať. Pravdupovediac, iné som od Netflixu ani nečakal, čím "kvalitnejší" seriál, tým v skutočnosti väčšia hovadina.

Nesúhlasíš? Trhni si!
mingus
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
21. 6. 2015 / 12:23:51 (před 9 roky)
off

Kvalitní seriál.Potěší oči,uši,zaměstná mysl.Negativní názory nechápu. Moc se těším na druhou sérii.

RRR
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
21. 6. 2015 / 13:16:27 (před 9 roky)
off
dagsoftware napsal(a):

Totálna kravina. Hodinu času som už horšie zabiť ani nemohol. Väčšinou otrasné, alebo nudné postavy, absolútne žiadny dej, úplná nelogickosť seriálu, ... . Väčšinu času som len nechápavo krútil hlavou a čakal, kedy to už konečne skončí. Priam utrpenie pozerať. Pravdupovediac, iné som od Netflixu ani nečakal, čím "kvalitnejší" seriál, tým v skutočnosti väčšia hovadina.

Ako môžeš hovoriť o nelogickosti seriálu po 1 hodine? Tento seriál je veľmi logický, ako sa postupne začnú jednotlivé príbehy a postavy prepojovať. Je to najlepší seriál tohto roku

Camfourek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
22. 6. 2015 / 12:40:44 (před 9 roky)
off

Tak dokoukáno a super. Ze seriálu bezvadný pocit, vážně zážitkový. Zase něco jiného než klasicky nalinkované děje. Doufám, že se dočkáme druhé série. Potěšilo by to.