Diskuze k článku V Německu vznikne seriálový Vinnetou
Kuzuri
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
30. 5. 2015 / 11:25:09 (před 9 roky)
off

Sice je si tazke predstavit nahradu za Lexa ci Pierra atd Ale su to diela, ktore si zasluzia prezit v novych podobach hlavne pre nove generacie. My pamatnici mozeme stale pozerat (samozrejme aj citat)a ocenovat stare verzie. Howgh!

Kuzuri
LadyJ
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
30. 5. 2015 / 11:42:35 (před 9 roky)
off

Já to asi sledovat nebudu, ale dokáži si představit, že to bude mít úspěch hlavně u generace našich rodičů, už jen kvůli té nostalgii. Třeba moje máma má pořád všechny filmy s Vinetuem na VHS. Sice to už nemá na čem přehrát, ale vyhodit se to nechystá.

Neskloněni, nepokořeni, nezlomeni.
Editováno: 1x | Naposledy: 30. 5. 2015 / 12:50:38
kneznaL
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
30. 5. 2015 / 12:35:13 (před 9 roky)
off

Mě to tedy vůbec neláká. Starého Vinnetoua jsem milovala a neumím si ho vůbec představit s jinými herci. Kouzlo tomu dodává i to stáří. Možná tomu předem křivdím, ale já myslím, že některé filmy či seriály by se v novém hávu dělat neměly.

Balthazar6
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
30. 5. 2015 / 13:54:29 (před 9 roky)
off

Serialu dam urcite sanci, ale v moc velky uspech serialu neverim. Problem bude v tom, ze vsihni budou serial srovnavat s puvodnimi filmy. Dale bude velmi zalezet na obsazeni, protoze latka, kterou nasadili Lex a Pierr, je celkem vysoko.

„Oko za oko a svět bude slepý..“
Tulrika
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
30. 5. 2015 / 17:04:09 (před 9 roky)
off

Ó, můj rudý bratře. To tedy bude pecka. Nechci to odsuzovat dopředu, ráda se mrknu, jak to nově pojmou. Poslední dobou přetáčí kde co

Neumím rozdávat rady. Jen dělat sarkastické poznámky
Vachisek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
30. 5. 2015 / 19:37:49 (před 9 roky)
off

německé seriály kromě Kobry 11 vůbec nemusím ale zkusím za zkoušku člověk nic nedá :)

RiverSong
Dlouholetý uživatel | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
30. 5. 2015 / 20:31:37 (před 9 roky)
off

Když už padne výběr na dobré herce, tak HUDBĚ se nevyrovnají, na to vsadím s jistotou. Jinak řečeno, hodně štěstí přeji :D

I'm a woman who drinks tea.
verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
31. 5. 2015 / 06:09:23 (před 9 roky)
off

Je jasné,že originál je originál a seriál budou všichni srovnávat,ale to se dá čekat....podobně na tom budu i já.
Bojím se že bez Lexe a Pierra to nebude ono,navíc německé seriály nemusím a ještě pochybuji,že po hudební stránce to zvládnou.
Možná by se některé tvorby předělávat neměly.

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
Editováno: 1x | Naposledy: 31. 5. 2015 / 11:08:57
Destiny
Uživatel od první verze | Cool level: 20 | Zipper
31. 5. 2015 / 10:57:49 (před 9 roky)
off

O tomto počinu vím už nějakou dobu a pořád nevím, co si mám myslet. Dám tomuto seriálu šanci, ale nemyslím si, že by se dokázal vyrovnat původním filmům. Lexe a Pierra nemůže nikdo nahradit.

sgjoli
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
31. 5. 2015 / 17:21:37 (před 9 roky)
off

Upřímně řečeno si to moc neumím bez Lexe a Pierra představit, ale šanci tomu nejspíš dám. V tuhle chvíli z toho mám spíš rozporuplné pocity, ale kdo ví, třeba to bude nakonec příjemné překvapení. :-)

Kafe, knihy a seriály!
Šín Martin
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
31. 5. 2015 / 21:04:06 (před 9 roky)
off

Nevím jestly budu stahovt, záleží na obsazenosti a zatim nic moc, žádný neznámý herec

que94
kripolik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
1. 6. 2015 / 00:23:50 (před 9 roky)
off

Tak teď se cítím trochu blbě. Všichni tu píšou o filmech a já jsem snad jediná, která to četla, ale za to jsem nikdy neviděla ani jeden film celý. Knížky se mi líbily a bavily mě, takže seriálu dám asi šanci i když německou tvorbu vůbec nemusím.

I'm a Whovian, and I'm proud of it. Fantastic! Allons-y! Geronimo! Shuttity up…up…up! :))
sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
2. 6. 2015 / 02:20:59 (před 9 roky)
on

Wotan Wilke Möhring ... to vyzera ako zly vtip.
odvazny, charizmaticky, silny, sympatak ... sorry ale ani jedno z toho na toho herca nesedi. to zase bude tragedia a nevyrovna sa to ani Manituovej topanke.

IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
6. 6. 2015 / 11:59:19 (před 9 roky)
off

Já německé herce (seriálové) vůbec neznám, ale dala bych tomu šanci. Ani nevím proč, obvykle nejsem zastáncem takových předělávkových počinů, ale mám prostě pocit, že by to mohlo dopadnout dobře... Ačkoli ta dnešní smutná zpráva (úmrtí P.B.) mému pozitivnímu názoru moc nepřidává :( Skoro z toho cítím nějaké znamení pro tvůrce! R.I.P. Pierre