Diskuze k článku Vítězové Hell's Kitchen - kde jsou dnes?
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
9. 6. 2015 / 09:19:48 (před 9 roky)
off

Já jsem se s HK seznámila tuším před třemi lety, kdy jsem začala koukat na tehdy aktuální sérii a ty předchozí jsem hned v létě sjela všechny maratonem, od té doby je to jedna z mých nejoblíbenějších realitek.
Každopádně jak tak na ty lidi koukám, tak si na většinu z nich vůbec nevzpomínám :D Jde mi to jedním uchem (okem?) tam a druhým ven, prostě si vždycky užívám aktuální sérii, ale po jejím skončení na ni hned zapomenu :D

IP Freely
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
9. 6. 2015 / 10:19:53 (před 9 roky)
off

Z Hell's kitchen je podle mě stejně nejlepší kuchař Matt Murdock: I když si u nepřátel nepěkně zavaří, nakonec je to on kdo slízne smetanu. Nebo se vytratí jak pára nad hrncem. ;)

If you want me, you find me Right here at the bar Just wait until I have finished this jar
Umbaros
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
9. 6. 2015 / 11:10:39 (před 9 roky)
off

Krom jednoho výherce si je teda já pamatuji všechny :D Docela mě překvapilo jak to dopadlo s Holli. Každopádně si myslím, že to každému výherci slušně nastartovalo kariéru. Přece jenom položka v životopisu jménem Ramsay se jen tak v kulinářském Světě neztratí.

Nicméně tihle výherci nikdy nebyli moji favorité . A dodneška si stojím za tím, že jestli byl někdo kdo si tu výhru zasloužil, byla to Rochelle z 12. série. Ta osoba byla nezapomenutelná, do dneška na ni vzpomínám.

Dobrý článek. Hezké si takhle zavzpomínat. Přece jenom 13. sérií, to už je nějaký ten Pátek :D

Dno je dobrý na to, aby sis ho prohlídl.
Editováno: 1x | Naposledy: 9. 6. 2015 / 11:12:13
Ozzel
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
9. 6. 2015 / 16:25:52 (před 9 roky)
off

Podľa mňa mal 12 - stu sériu vyhrať Jason.