Diskuze k článku Na co koukat v létě, 1. díl
Isabo1
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
3. 6. 2015 / 21:16:24 (před 9 roky)
off

Tak Zoo určitě zkusím, ale kde na to najdu čas teda fakt už nevím :-)

truelovevlasticka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
3. 6. 2015 / 23:18:07 (před 9 roky)
off

Bohatá to nadílka :o) ....určitě máme z čeho vybírat a pak i ze stálic.Co u mě je jasná volba PLL,Teen wolf,Awkward na kterou čekám už snad rok :o) Zkusím Scream a co vypadá lákavě je ZOO.No a ten UnReal? Neviděl jste to někdo,budou někde k sehnání titulky,budou se na edně dělat,nevíte?Přijde mi to jako blbost ale aspon pilot díl jsem chtěla zkouknout.

Aldyska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
3. 6. 2015 / 23:30:45 (před 9 roky)
off

V pondelok Awkward, na ktoré čakám celú večnosť a neviem ako prekúsnem ten koniec, bude mi to dosť chýbať, nakoľko je to fakt môj milovaný seriál. Škoda, že sa načakám až do konca leta. A asi budem pokračovať aj s Faking It. V utorok budem sledovať určite PLL. Z noviniek ma nič nezaujalo natoľko aby som rozšírila už aj tak príliš plný Watchlist.

Legal proof will be found. No doubt. But personally, I don't need it. I just like to know I'm right. (Patrick Jane, The Mentalist)
corine
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
4. 6. 2015 / 00:32:43 (před 9 roky)
off
truelovevlasticka napsal(a):

Bohatá to nadílka :o) ....určitě máme z čeho vybírat a pak i ze stálic.Co u mě je jasná volba PLL,Teen wolf,Awkward na kterou čekám už snad rok :o) Zkusím Scream a co vypadá lákavě je ZOO.No a ten UnReal? Neviděl jste to někdo,budou někde k sehnání titulky,budou se na edně dělat,nevíte?Přijde mi to jako blbost ale aspon pilot díl jsem chtěla zkouknout.

Vcelku bez skrupulí co se týká vypočítavosti prakticky všech postav. Nikdo není úplně kladná postava (někteří tak sice zatím působí, ale ti taky neměli skoro žádnej prostor), ale taky tam není žádnej prvoplánovej záporák. Týmu realitky jde o senzaci a spolu se soutěžícími jde všem o vlastní prospěch. Zatím to působí realisticky a uměřeně, i když je to zároveň parodie na žánr realitek. Je to poměrně dost ukecaný, ale celkově se mi to hodně moc líbí. Od začátku se tam dotýkají i spousty etických otázek. Jsou tam situace tak nějak na hraně, ale ne extrémní či přehnaný, působí to přirozeně. Nemoralizují, co je a co není přijatelné si musí určit každý sám.

Já už tu nejsem!
verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
4. 6. 2015 / 13:55:00 (před 9 roky)
off

Vyzkouším toho hodně,ale na co se těším nejvíc?Samozřejmě Teen Wolf,chybělo mi chybělo to vlčí mládátko

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
Lola_L
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
5. 6. 2015 / 20:22:23 (před 9 roky)
off

Pondělí u mě vede. Nemůžu se dočkat The fosters, Switched at birth, Faking it a Awkward.-

ananas
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
6. 6. 2015 / 09:28:08 (před 9 roky)
off

V textu i tabulce předěláno datum začátku Chasing Life :)

alesanko
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
6. 6. 2015 / 13:01:47 (před 9 roky)
off

Určite si pozriem Zoo, trailer vyzerá dosť dobre.

When people see good they expect good. And I don't wanna live up to anyone's expectations. (Damon Salvatore, TVD)
Kik68
Uživatel od první verze | Cool level: 1 | Luke Dunphy
8. 6. 2015 / 01:59:11 (před 9 roky)
off

Tak já se těším na Faking It (už mi chyběly holky zlatý :-)), Teen Wolf (i když Derek už tam moc nebude tak to stejně nemohu ignorovat), Rizzoli and Isles (prostě srdcová záležitost), Playing House (i když jsem jeden díl neviděla, protože jsem ho nesehnala tak se moc těším teď když už mají mrně doma :-)). Z novinek mě nic moc nezaujalo.

Kik68
Mistin
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
25. 6. 2015 / 20:45:34 (před 9 roky)
off

Přidej se do officiální skupiny teen wolf! na facebooku https://www.facebook.com/groups/1386555918324585/ :)