Diskuze k článku Na co koukat v létě, 2. díl
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
4. 6. 2015 / 16:17:20 (před 9 roky)
off

Keď sa You're the Worst presunul na FXX, tak nebude vysielaný teraz cez leto? Lebo som nikde nemohla nájsť, kedy bude premiéra 2.série..

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
4. 6. 2015 / 16:30:12 (před 9 roky)
off
Lill napsal(a):

Keď sa You're the Worst presunul na FXX, tak nebude vysielaný teraz cez leto? Lebo som nikde nemohla nájsť, kedy bude premiéra 2.série..

Taky jsem to během psaní článku hledala, ale datum zatím není známo, takže pochybuju, že se na seriál v létě dostane. Spíš bych to viděla na podzim.

Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
4. 6. 2015 / 16:59:29 (před 9 roky)
off
ragelly napsal(a):

Taky jsem to během psaní článku hledala, ale datum zatím není známo, takže pochybuju, že se na seriál v létě dostane. Spíš bych to viděla na podzim.

Škoda.. obávala som sa, že keď doteraz nie je dátum, tak sa v lete asi vysielať nebude.

ragelly
4. 6. 2015 / 17:01:55 (před 9 roky)
off
Lill napsal(a):

Škoda.. obávala som sa, že keď doteraz nie je dátum, tak sa v lete asi vysielať nebude.

Ono obecně těch dat ještě pár chybí. Takhle co mě hned napadá, tak Da Vinci (což je hodně zvláštní, že je kolem toho seriálu takové ticho), nebo třeba ten spin-off TWD měl být taky v létě, ale zatím se nic neví. Ale myslím, že You're the Worst bude ve dvojici s It's Always Sunny in Philadelphia a to myslím běží vždy na podzim.

ragelly
4. 6. 2015 / 17:03:46 (před 9 roky)
off

Jinak já tady v tom seznamu mám pouze Hannibala, co sleduju průběžně, a toho se nemůžu dočkat :) Po lehce nadprůměrné první řadě mi ta druhá vyrazila dech, královsky jsem se bavila a ty vraždy byly fakt hodně kreativní :D Jsem zvědavá, co si Fuller vymyslí tentokrát :)

Esgalnor
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
4. 6. 2015 / 19:30:57 (před 9 roky)
off

Z tohoto výběru budu sledovat pouze Under the Dome (3. řadu). A možná bych zkusil i Extant.

Důvtip je nade všechna bohatství lidí.
Aldyska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
4. 6. 2015 / 22:37:32 (před 9 roky)
off

Hmm tak v stredu budem sledovať Young & Hungry, škoda, že to pokračuje až od takmer polovice augusta. A vo štvrtok, no možno sa donútim pozerať Beauty and the Beast, ale dúfam, že to bude skrátená séria.

Legal proof will be found. No doubt. But personally, I don't need it. I just like to know I'm right. (Patrick Jane, The Mentalist)
verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
5. 6. 2015 / 17:08:09 (před 9 roky)
off

Tady jsem se těšila na Rookie Blue,už mi začali ti policajti chybět :-)

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
Lola_L
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
5. 6. 2015 / 20:25:47 (před 9 roky)
off

Baby Daddy a Suits.

ananas
alesanko
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
6. 6. 2015 / 13:15:14 (před 9 roky)
off

Konečne začína 3. séria Under the Dome, na ktorú sa fakt teším. Z noviniek som už videl prvú časť Mr. Robot a tá sa vydarila. Dúfam, že aj ďalšie časti budú pokračovať v podobnom trende. Zkúsim aj Sex&Drugs&Roc­k&Roll, aj keď tomu moc šancí nedávam, ale možno prekvapí.

When people see good they expect good. And I don't wanna live up to anyone's expectations. (Damon Salvatore, TVD)
Kik68
Uživatel od první verze | Cool level: 1 | Luke Dunphy
8. 6. 2015 / 02:10:33 (před 9 roky)
off

Tak u mě jasně ve čtvrtek Aquarius a Hannibal. Trochu těch děsivých krimi musím ve svém životě mít. Jinak mě nic moc nezaujalo.

Kik68