tomuhle nedat šanci je zrada scifi žánru :')
Hrozně se na to těším. Konečně zase pořádný scifi.
Tohle mám zapsané ve watchlistu od chvíle, co jsem se o seriálu dozvěděla. Hodně si slibuji od producentů Josepha Mallozzi a Paula Mullie, protože Stargate je má stará láska. Tak snad tentokrát Syfy nezklame a my se dočkáme po dlouhé době konečně dobrého scifi.
Teď jen nějak donutit lidi z USA, aby to sledovali...
Ako fanúšik sci-fi toto jednoznačne musím skúsiť. Zaujal ma už opis pri objednaní seriálu, trailer ma poriadne navnadil. Stále sa však obávam toho, čo so zaujímavým námetom spraví SyFy.
Nevědí kdo jsou a co se stalo a pořád budou tápat a pomalu odhalovat pravdu... Bože, takové seriály nesnáším! Ne-e je to e-e... :)
Na tohle se taky těším, ale ještě víc očekávám tu trojici z Killjoys, co odstartuje za týden :)
Tomuhle určitě dám šanci. Falling, Defiance a Ascension prostě nestačí... Fallign byl dobrej do druhý řady, pak to začalo brutálně klesat, Defiance je normální tříhvězda a Ascension to rozjel parádně, snad narvou do druhý řady víc epizod. Už by to chtělo zase nějakou kvalitku jako byl SGU, či Battlestar, těším se, snad to bude koukatelný :-)
Thadreth napsal(a):
Asi je to jen drobnůstka, ale mezi "podobnými seriály" mi chybí právě Stargate: Universe, který má k Dark Matter ze všech Stargate seriálů nejblíž :)
Jsem si docela jistej, že jsem ho tam psal (ještě mi byl dán radou), ale asi byl vyřazen, aby tam nebylo moc Stargate...
Pajky napsal(a):
Jsem si docela jistej, že jsem ho tam psal (ještě mi byl dán radou), ale asi byl vyřazen, aby tam nebylo moc Stargate...
Vyřazeno nic nebylo, do článku jsem ho dodala po upozornění od Thadretha :)
ragelly napsal(a):
Vyřazeno nic nebylo, do článku jsem ho dodala po upozornění od Thadretha :)
Hm, to je divný. Já to ve své verzi v texťáku, kde jsem to připravoval, mám, takže jsem to musel vložit bez toho.
Thadreth napsal(a):
Děkuji za doplnění :) Doufám, že ta moje připomínka nevyzněla nějak špatně, myslel jsem to v dobrém. Většina lidí má rádo Stargate i Atlantis, ale "odsuzují" Universe, tak jsem chtěl dát vědět, že právě k SGU to má nejblíže, aby pak na to nenadávali :)
Vůbec, dobře, že ses ozval. Aspoň je to tam :)
Tak na tohle jsem se docela těšila, ale zmínka o podobnosti s SGU mě spolehlivě odradila :(
Shlédla jsem první díl a musím říci- zatím dobrý. Mě to zase trochu připomíná obsazením Firefly. Skupina lidí s pochybnou pověstí na cestě vesmírem. Zvlášť Marcus Boon je typ jako Jayne Cobb. Jinak - ať si kdo chce co chce říká -na SGU se dívám nejraději. Vím, že ji ukončili dřív (to Firefly ostatně taky), ale až na určitou rozvláčnost mi připadá nejuvěřitelnější ze všech SG - dlouhá cesta vesmírem jako cesta životem a hledání jejího cíle.
Až na tu hudbu to zatím vypadá celkem fajn. Joel Goldsmith je prostě Joel Goldsmith, tahle elektronická hudba či co to má být není moje gusto... Jinak trošku mi to připadá jako inspirace jak SGU, tak i Firefly (divná malá holka s neznámou schopností?), což rozhodně není na škodu. Postavy zatím nevypadají vůbec špatně.