Pilot jsem viděl už zhruba před měsícem, když ho USA Network zveřejnila dříve, a jsem nadmíru spokojený. :-) Mr. Robot má rozhodně potenciál a doufám/věřím, že ho tvůrci využijí.
lukascoolarik napsal(a):
Pilot jsem viděl už zhruba před měsícem, když ho USA Network zveřejnila dříve, a jsem nadmíru spokojený. :-) Mr. Robot má rozhodně potenciál a doufám/věřím, že ho tvůrci využijí.
Jo, jo, ja som ho síce videl iba minulý týždeň (keby sa mi to zapáčilo, nezvládol by som čakať na ďalšiu časť :D), ale tiež spokojnosť, občasný fórik tiež pobavil, najmä ten s BlackBerry. :D
Tak první díl mám připravený,večer půjdu na něj,snad to bude dobré
Viděla jsem to taky před měsícem a dost se mi to líbilo. Určitě se budu dívat dál.
Pilot jsem si stáhla včera a jsem z něj docela dost nadšená, určitě budu sledovat, těším se!
Seriál som sledovať nechcela, ale včera som si pozrela trailer a ten ma zaujal, dnes som sa dostala k epizóde a paráda. Teším sa na ďalšie časti. :) Čo sa mi na tom páči asi najviac (okrem Elliota, of course :D), je to, že v porovnaní napríklad s tým Scorpionom (keď už je uvedený ako podobný seriál) vyzerá toto omnoho omnoho reálnejšie.
Toto brzy klesne ke stereotypu, tak nějak to z toho cítím (snad se pletu), ale po dvou epizodách mám na tom seriálu závislost. Šílené af, z každého trochu. Miluji tu psychologickou část seriálu.
Tak nějak mi vadí, že nedělá hlavní hrdina na svou pěst.. (spoiler kind of) Mr. Robot a jeho skupinka jsou děsně divní a víc věřím už i tomu chlápkovi z Evil Corp. Anyway, big thumbs up