Podle trailerů mě nejvíc zaujaly seriály The Wispers, Dark Matter a Killjoys, tak snad budou opravdu stát za to, jsem na ně zvědavá. :-)
Killjoys, Dark Matter, Sense8, možná Ballers (jen kvůli The Rockovi)...
Jinak dnes jsem zkoukl pilot Mr. Robot, a je to luxusní, všem doporučuji :)
sgjoli napsal(a):
Podle trailerů mě nejvíc zaujaly seriály The Wispers, Dark Matter a Killjoys, tak snad budou opravdu stát za to, jsem na ně zvědavá. :-)
Taky mě zaujaly stejné seriály, tak jsem na ně zvědavá, jaký ty seriály budou.
Tak já se chystám na The Whispers, Stitchers, Sense8, Dark Matter, Proof, Killjoys, Mr. Robot a Scream. Něco z toho časem určitě vypadne, ale zkusím všechny.
Kdyby místo remaku "Humans" natočili další sérii originálu Äkta människor, bylo by to mnohem lepší...
Tak já se chystám na Sense8, Dark Matter, Killjoys a Mr. Robot. Možná zkusím ještě něco, ale podle trailerů se bez dalších obejdu. Rozhodně jedna z nejlepších seriálových nabídek na léto. Teď už jen sehnat čas! :-)
Nemám teraz čas pozerať všetky trailery, zatiaľ som pozrela len ten na Impastor a vyzerá to celkom ok. Zistila som, že potrebujem vo svojom watchliste viac komédii :D
Neskôr si pozriem všetky trailery a niečo popridávam, lebo leto je asi jediné obdobie v roku, kedy je čas pozerať veľa seriálov :)
na co se těším je ZOO A Scream i když si myslím že z tyhle novinek zrušej takových 60%, nic moc mě tam nezaujalo ...
Velká část seriálů jde mimo mě, nicméně zaujalo určitě Sense8, Mr. Robot, Public Morals a kvůli Yvonne mám dlouho vyhlédnuté "astronautky", ale jestli tomu dám šanci, se teprve uvidí. :)
Tak já se těším na: Whispers, Sense8, Scream a Zoo. ^^
Trailer na Zoo mě zaujal víc než všechny ostatní dohromady :)
Já dám určitě šanci The Astronaut Wives Club, Humans (Colin Morgan! :D Jej!) a možná zkusím Dark Matter.