no jelikož Michael tak nějak nežije, tak je jedinou šancí návrat v čase a mám pocit, že tam tvůrci sami sobě moc prostoru nenechali, žádné časové skoky z původního seriálu si tam moc nevybavuju...
Ten seriál miluju jen jak asi Michael obživne?? :D
Seriál miluji a je skvělej ta první serie byla nejlepší.No ale co udělali v poslední ezizodě byla největší kravina že Michaela nechali umřít.
Řikám si kdyby to nějak udělali a obživli ho.Pokud to vyjde na seriál se nesmírně těším!!!
Seriál patří mezi me oblíbené,tak se mi nápad líbí . Ale taky si moc neumím představit jak to udělají . Každopádně se budu těšit na to,jak to dopadne :)
No, při minulém článku, který zmiňoval seriál tady myslím Fruiko argumentoval tím, že poslední díl nebyl v US vysílán, takže pro Amíky je Michael pořád naživu a není třeba ho oživovat. Prostě jen budou svůj konec ignorovat...
Seriál mám sice ráda, ale tohle mi přijde jako zbytečnost. Obzvlášť jestli se bude opět utíkat z vězení, seriál celkově zmapoval jak hlavní hrdina umřel a jestli se teda vrátí, tak se to bude odehrávat v minulosti a tam mi teda osobně další utíkání z vězení moc nesedí.
Já myslím, že to zasadí dějově někam do minulosti. Každopádně se taky těším, zvlášť když tam budou oba dva hlavní :) Ale T-Bag nesmí chybět!
Paráda,tohle je zpráva přesně pro mě a snad vymyslí nějaký způsob jak Michaela obživit nebo alespoň návrat do minulosti,uvidíme uvidíme
Joooooo prosim, nej serial !
Pajky napsal(a):
No, při minulém článku, který zmiňoval seriál tady myslím Fruiko argumentoval tím, že poslední díl nebyl v US vysílán, takže pro Amíky je Michael pořád naživu a není třeba ho oživovat. Prostě jen budou svůj konec ignorovat...
taky mě tohle to napadlo, ale nebyl v USA ten díl jenom v premiéře? třeba když to opakovali tak to vysílaly kompletní
Hurááá :) už dlho sa chystám znova pozrieť celý Prison Break a toto by po jeho znovuzhliadnutí bola skvelá čerešnička na torte, obzvlášť ak sa vrátia obidve hlavné postavy.
Můj nejoblíbenější seriál. Už jsem nedoufal, že by se někdy mohl vrátit, každopádně by to bylo skvělý. Určitě by tam neměli chybět ještě T-Bag a Alex Mahone.
Barous a Scofield to je prostě nej. dvojka :o) ....přeju si aby udělali řadu na kterou nezapomene a které se jim opravdu povede.
Akokoľvek upadajúci charakter to malo, aj tak si to každý fanúšik vychutná od začiatku do konca :D
Bude zaujímavé ako oživia Michaela, ale však nechajme saa prekvapiť.Tento seriál som milovala :)
TO jsem tedy žádostiv... ;-))))...