žeby Jason?
Jo, jo, já to vzdal ke konci páté série. Tolik promarněného času... :-D
6 séria sa lepšie začať ani nemohla.. som zvedavý a dúfam že bude celá séria taká dobrá minimalne ako 1 časť.. a Charlesa bez masky mame vidieť v 10 časti.. :)
lukascoolarik napsal(a):
Jo, jo, já to vzdal ke konci páté série. Tolik promarněného času... :-D
Já se na to i docela těším, ale to by mi to napřed museli zrušit :D
ragelly napsal(a):
Já se na to i docela těším, ale to by mi to napřed museli zrušit :D
To očividně nehrozí. :-D Ze začátku mě to i bavilo. První dvě, tři série jsem si celkem užil. Pak se ale určité prvky začaly opakovat, začalo to být čím dál víc zamotané, všichni se chovali nelogicky a zhruba od poloviny čtvrté řady jsem jen máchal rukama před monitorem a říkal: "Co to sakra zase děláte?". :-D Pátou řadu jsem si pouštěl ve zrychlení 1,5x, potom 2x, bylo to sice zábavnější, ale už se to prostě nedalo. :-D Vědět, že má Marlene takové šílené plány, tak PLL vůbec šanci nedám. Protože když se na to tak zpětně podívám, tak se za těch zhruba 100 dílů, co jsem viděl, prakticky nic důležitého nestalo. :-D
Ale tebe to třeba bavit bude. :-D
lukascoolarik napsal(a):
To očividně nehrozí. :-D Ze začátku mě to i bavilo. První dvě, tři série jsem si celkem užil. Pak se ale určité prvky začaly opakovat, začalo to být čím dál víc zamotané, všichni se chovali nelogicky a zhruba od poloviny čtvrté řady jsem jen máchal rukama před monitorem a říkal: "Co to sakra zase děláte?". :-D Pátou řadu jsem si pouštěl ve zrychlení 1,5x, potom 2x, bylo to sice zábavnější, ale už se to prostě nedalo. :-D Vědět, že má Marlene takové šílené plány, tak PLL vůbec šanci nedám. Protože když se na to tak zpětně podívám, tak se za těch zhruba 100 dílů, co jsem viděl, prakticky nic důležitého nestalo. :-D
Ale tebe to třeba bavit bude. :-D
Já myslím, že bude, mám zálibu v takových těch nenáročných teen věcech, myslím, že mi to padne do noty, uvidíme za pár let :D
veducinka napsal(a):
žeby Jason?
Už od první série si myslím, že to bude Lucas a stále si na tom trvám :)
Pokud vím, tak už je nějaký ten měsíc známo, že 7. série PLL bude poslední ;)
Michell napsal(a):
Pokud vím, tak už je nějaký ten měsíc známo, že 7. série PLL bude poslední ;)
Řekla to kdysi zatím jen Lucy a nebylo to potvrzeno :)
Tak ono hrozně záleží, jak moc se to drží těch knížek. Já se na to poslední dobou už nekoukala, přestala jsem snad už u čtvrté série, ale vím, jak dopadnou knížky....
Prosím hodnou duši, kdo mi napíše, co řekla poslední větu Emily a co ji řekla alison, neměla jsem titulky v těch posledních větách. Děkuji!
Že by Maya? ...pořád mě ta holka vrtá hlavou že není mrtvá a že má v tom prsty, Jason? To jsem si taky myslela ale nikdy jsem neobvinovala lhářky jinak snad každýho jsem měla za podezřelýho :o) Podle mě jeden z nej serošů co vůbec běží.Díl 06x01 byl napřekonatelný.
Ohledně serii ...7 serie je přece finálová už se o tom psala a psali i to že by chtěli ukončit seriál dvouhodinovkou a kdyby to i vyšlo že to dají do kin.Tak doufám že to tam dopadne a že to 7 serii uzavřou :o) seriál si zaslouží svuj HappyEnd :o) !!!
calipsso napsal(a):
Prosím hodnou duši, kdo mi napíše, co řekla poslední větu Emily a co ji řekla alison, neměla jsem titulky v těch posledních větách. Děkuji!
...> Emily jí jen řekla že jim Ezra řekl, co pro ně udělala a poděkovala jí. Pak se jí zeptala kdo je Charles DeLorenters a pak díl skončil. Ali nic neodpověděla.
mna tento serial niekedy bavi a niekedy nie lebo je pravda ze to tam uz dost motaju.. takze mne by stacila uz aj 6.seria ako finalova kde by sa konecne vsetko odhalilo a kludne aj v poslednej dvojhodinovej casti, kde by sa vsetko objasnilo..aspon by to nebola nuda :) tak dufam ze 7. seria bude konecna uz to fakt netreba natahovat, ved aj hlavne herecky by sa mohli posunut dalej.. do inych serialov :)
Tipů mám hodně a jsem zvědavá kdo to bude