Telku nesledujem, takže mi je dosť jedno, čo sa tam vysiela, ale to naozaj premenovali Intelligence na Kyberagent, či to je len taký rečnícky zvrat v článku? :D
Lill napsal(a):
Telku nesledujem, takže mi je dosť jedno, čo sa tam vysiela, ale to naozaj premenovali Intelligence na Kyberagent, či to je len taký rečnícky zvrat v článku? :D
Jednou už to u nás běželo, tuším na AXN, pod názvem "Inteligence", ale Nova chtěla být zjevně více kreativnější. :-D
Ty léta jsou hrozný :'D. Uvidíme, možná začnu koukat na něco na Nově.
Já si dám asi jenom kolečko s Chalupáři a tím to hasne :)
lukascoolarik napsal(a):
Jednou už to u nás běželo, tuším na AXN, pod názvem "Inteligence", ale Nova chtěla být zjevně více kreativnější. :-D
Myslím, že spíš na Universal Channelu.
ESESEL napsal(a):
Myslím, že spíš na Universal Channelu.
No, já si právě nemohl vzpomenout.
Hurá, konečně nová řada LaO: SVU.. To je jeden z mála seriálů, který je pro mě lepší s dabingem (viděla jsem v originále pár zcrossovaných dílů s Chicagem a prostě dabing je dabing, i když se už na Liv vystřídaly tři dabérky)... Zbytek jde mimo mě. Buď jsem viděla už originál, nebo jsou to seriály, o které bych si neopřela ani kolo... (žejo, Reign a Tomorrow People).
YES !!!!!!!!!!! Teorie velkého třesku premierově s dabingem s původními dabéry pro Penny a Amy, nesmírně mě to potěšilo !!!!!!! SUPER, NEJLEPŠÍ ZPRÁVIČKA :o) Děkuju za skvělej článěk !!!!! Pak co budu vyčkávat AHS Freak show je supr serie a jsem zvědavá na CZ.No a pak jsem nadšená že konečně dají do telku The tommorow people a Revoluci a docela mě překvapili ze seriál Máma :o) nevíte kdy to tak zhruba očekávat? No a zajímalo by mě zda dají někdy do vysílání Star Crossed co mělo jet s Tommorrow people už na jaře a máme léto :o)
Jinak za mě velké spokojenost S TBBT :O)
jinak super článeček !!!!!
Pro zájemce nástin dabingu pro The Tomorrow People, dále nástin pro II. řadu Revolution a zdá se, že Intelligence se dočká druhé verze dabingu.
andromache napsal(a):
Hurá, konečně nová řada LaO: SVU.. To je jeden z mála seriálů, který je pro mě lepší s dabingem (viděla jsem v originále pár zcrossovaných dílů s Chicagem a prostě dabing je dabing, i když se už na Liv vystřídaly tři dabérky)... Zbytek jde mimo mě. Buď jsem viděla už originál, nebo jsou to seriály, o které bych si neopřela ani kolo... (žejo, Reign a Tomorrow People).
Přiznám se, že já jako skalní fanoušek LaO: SVU sleduji vždy nové řady na STV1nebo-li jednotke, tam už bude nová řada i končit, vždy jsou kapinku před Novou....
lukascoolarik napsal(a):
No, já si právě nemohl vzpomenout.
Taky bych si nevzpomněl, ale vím, že jsem na jeden díl koukal a reklamy zabraly zhruba stejnou dobu jako ta epizoda, což je celkem dobrá stopa... ;-)
nevíte někdo zda poběžej další serie Prolhaných krásek na prima love?
lucine napsal(a):
Přiznám se, že já jako skalní fanoušek LaO: SVU sleduji vždy nové řady na STV1nebo-li jednotke, tam už bude nová řada i končit, vždy jsou kapinku před Novou....
Slovenštinu už bych asi nevydejchala :D. Byť teda slovensky rozumím, ale když už tak jedině v jejich původních věcech (aneb ať žije slovenská verze 5 proti5, Andrej je dokonalej magor :D).. V dabingu amerických a jiných seriálů si na ni nějak ne a ne zvyknout.
truelovevlasticka napsal(a):
nevíte někdo zda poběžej další serie Prolhaných krásek na prima love?
Jo, taky by mě zajímalo.. Byť ze čtyřky mě zajímají jenom dva díly, tak jsem hodně zvědavá jak moc to dabingově nezvládnou :D.
Jen bych dodal k Primě že budou dávat Tři Mušketýři, takový malý přehled
odkaz
A kde sú Lovci zločincov - 4. séria :(
To je vtip? A ja sa na to tak teším :(
Artogon napsal(a):
A kde sú Lovci zločincov - 4. séria :(
To je vtip? A ja sa na to tak teším :(
Ty to sleduješ v češtině? To je vtip? :-D Po tom, co přeobsadili Šťastného a Táborského, jsem si nechal zajít chuť. V originále je to navíc mnohem návykovější.
EDIT: A čekat po takovém cliffhangeru, až to nadabujou? Proboha...
lukascoolarik napsal(a):
Ty to sleduješ v češtině? To je vtip? :-D Po tom, co přeobsadili Šťastného a Táborského, jsem si nechal zajít chuť. V originále je to navíc mnohem návykovější.
EDIT: A čekat po takovém cliffhangeru, až to nadabujou? Proboha...
Lovci zločincov sú jeden z jediných seriálov, u ktorých si potrpím na preklad. Inak si už s dabingom pozriem len Myšlienky zločinca a Čiernu listinu. Ostatn seriály buď v originálnom znení, alebo s titulkami.
Od 23.6. na Nova Cinema seriál Láska ke hvězdám(Star-crossed)
Pár dalších dat:
- Mom (Máma) poběží na Nově kolem 16.30 od 29. června.
- Druhá řada Sleepy Hollow (Ospalá díra) poběží na Prima Cool kolem 20.15 od 6. července.
Mám-li zpětně ohodnotit to české televizní léto, tak mi připadá, že snahu tomu dala jen Prima. Ostatní jako by nechtěli utrácet kvůli naději, že někdo zůstane doma sedět u televize.