♥♥♥ Úplně mi zvlhly oči, jak jsem to psala! Perfektní seriál :) A osobně se mi konec moc líbil, až na ten detail, že Rory neskončila s Loganem :D
Moc pěkný článek :) Ten seriál je pro mě srdcovka. A nepotřebuju žádný film nebo minisérii, myslím, že to skončilo, jak mělo, a to, co se nám na tom nelíbí nebo nám chybí, si můžeme směle domyslet podle svého :) Jen mě teda mrzí, že se nedozvíme ta čtyři poslední slova, co měla připravená Amy Sherman-Palladino...
Nádhera, díky moc, ragelly! :) A jak vypadají všichni dobře... i když Scott P. pěkně zfotrovatěl ;) Jenom škoda, že už to nestihl Edward H.
ragelly napsal(a):
A osobně se mi konec moc líbil, až na ten detail, že Rory neskončila s Loganem :D
Ale kde! Za ten detail jsem ráda. :D :D :D Pro mě byl jasný Jess (Milo), zvlášť po té jeho proměně. ♥
A díky za článek, takový panel bych si užila, GG srdcovka. :)
Moc díky za krásný článek :) Hezky jsem si zavzpomínala. Srdcovka je holt srdcovka :)
Veruuuu napsal(a):
Ale kde! Za ten detail jsem ráda. :D :D :D Pro mě byl jasný Jess (Milo), zvlášť po té jeho proměně. ♥
Souhlasím, Logan byl pako a Rory měla skončit s Jessem :) Krásný článek, o Gilmore Girls jsem už dlouho nic nečetla, tak to bylo příjemné zavzpomínání.
Luteka napsal(a):
Souhlasím, Logan byl pako a Rory měla skončit s Jessem :) Krásný článek, o Gilmore Girls jsem už dlouho nic nečetla, tak to bylo příjemné zavzpomínání.
Tiež súhlasím, Jess sa k Rory hodil viac ako Dean, alebo Logan.
Díky za skvělý článek, uplne me to navnadilo abych si z tama našla videa.
Nemůžu si pomoct, ale ja jsem prostě Team Logan. I když je pravda, ze jsem nikdy nepřemýšlela nad Jessem po přeměně. Logan či Jess? Tot otázka.
Veruuuu napsal(a):
Já byla tým Jess jen do doby, kdy se objevil Logan, ten byl pro mě jasný favorit! :D Jess když se vrátil, tak byl určitě lepší, a i jako bad boy byl s Rory suprový, ale pro mě je Logan ten její pravý :D
Ten seriál mi tak chybí. Konec se mi taky moc nelíbil, nebylo to zas tak řádně zakončené. Takže film bych uvítala :)
Mě se Rory líbila s Deanem,ale pak se ukázal Logan a bylo vyhráno...skvělý seriál a článek také
Skvělý článek, hrozně jsem si to čtení užila a neumím si představit tam být :)
Konec se mi líbil v rámci Lukea a Lor, takové to naznačení a každý hned věděl, že k sobě prostě patří :) Nesmířila jsem se s koncem Rory a Logana :) A já jsem všemi deseti pro minisérii nebo film, nutně potřebuji další dávku Gilmorek, ten seriál naprosto miluju a můžu ho vidět pořád :) Richardova smrt mě celkem dostala a i když jsem o tom tady teď tak četla, tak mě to dojímalo. Vlastně asi i celkově ten článek mě dojímal, moc hezké shledání :)
Vďaka za článok, niečo som už čítala na twitteri, mám strašnú chuť si znova
(a znova a znova) pozrieť celý seriál :D
Seriál mě v mnohých ohledech hrozně vytáčel, ale je to dětství, takže jsem je tehdy zbožňovala. A k Rory se určitě nejvíc hodil právě ♥♥Jess♥♥. Bad boy? Lol.. Jen trochu rebel no a navíc dospěl, takže jsem ráda, že Rory s Loganem neskončila. Byl pako a nikdy jsem si ho moc neoblíbila.
Logan se sice ksichtil jako pan Božský, ale s Jessem mi přišlo, jakoby si byli souzeni.
Nějaká minisérie by se mi líbila, třeba by se Rory konečně dala dohromady s Jessem.
Bolo pekné si takto zaspomínať. Gilmorky sú ťažká srdcovka. Podľa mňa je na film už neskoro. Predsa len seriál skončil pred ôsmimi rokmi. Herci zostarli a navyše dedko Gilmore už nežije. S koncom som spokojná na polovicu. Mrzí ma, že sme sa nedočkali Lorelainej svadby a to, že sa Rory rozišla s Loganom bola pre mňa najväčšia rana. Tí dvaja boli pre seba stvorení. Nikdy som nechápala prečo niektorí tvrdili, že Logan bol pako a lepší bol pre ňu Jess.
Můj naprosto nejoblíbenější seriál, díky za článek.
Moc bych si přála, aby "Gilmórky" nikdy neskončily, Rory se dala dohromady s Jessem, přece jen toho měli asi nejvíc společného, Lorelei s Lukem žili spolu...ale je pravda, že by to třeba dopadlo jinak a že by seriál skončil na únavu materiálu, a to by nebylo fajn. Takhle si můžu alespoň představovat takový konec, který by se líbil jen mně :-)
Na začátek článku vložena ještě jedna společná fotka všech zúčastněných!
Díky za článek, ráda bych se toho zúčastnila osobně, muselo to být super!
Ale takhle si zavzpomínat je taky fajn :)
Jasně, Lorelai a Luke se vzali a měli spolu dítě - ta scéna s tím kafem, který by neměla v těhotenství pít - ještě teď se směju, když si na to vzpomenu :D
A Roryina dráha po boku budoucího prezidenta Obamy.. ale který by byl pro ní nejlepší, jsme na vážkách..
Ach jo, to byl ale skvělej seriál!
Ještě jednou díky, ragelly!
ragelly napsal(a):
Na začátek článku vložena ještě jedna společná fotka všech zúčastněných!
Jéé, ta je super :)) Lize W. ty vlasy takhle moooc sluší, to čučím!
Gilmorky jsou moje srdeční záležitost. Pokaždé, když je dávají v televizi, tak se dívám. Poprvé jsem je viděla, když jsem byla na základce a chtěla jsem být jako Rory :-) Pak se postupně můj vztah k postavám a ději měnil tak, jak jsem rostla. Jediné, co zůstalo konstantní, byl můj vztah k postavě Deana. Toho jsem od první epizody neměla ráda :-D
Já jsem „Team Jess“, nebyl pro mě bad boy, byl chytrý, rád četl a Rory stačil v debatách, Deana nebudu ani komentovat a Logan byl super přítel. Změnili se oba navzájem, Rory přestala být tolik uťápnutá a on dospěl. Ale když se objevil Jess jako vydavatel knih….proto v mých představách stejně skončila s Jessem, když odjela psát o kampani Obamy, tak určitě v NY narazila na Jesse a vrátili se k sobě.
Na seriálu se mi líbila vždycky atmosféra maloměsta a barvité postavy (Taylor, Michel). Takový seriál mi chybí, když už zrušili i HoD.
A dojal mě samotný článek, čímž děkuji autorce. Představitelé Jacksona a Luka pěkně zestárli. :-) Člověk je pořád vidí mladé, když jinde moc nehrají. A nezbývá mi nic jiného, než parafrázovat Abeda: Seven seasons and a movie!
Gilmorky jsou moje srdcovka a kdyby měli natočit film a nebo nějakou tu miniserii budu skákat radostí !!!! Seriál je úžasný a viděla jsem ho už tolikrát že mě nikdy neomrzel.Ten konec nebyl nejlepší a chtělo by to zakončení.Myslela jsem si že Rory bude s Loganem.Lorelain byla jasná vždycky jsem jí chtěla s Lukem:O)
jasně ještě jsem něco zapomněla podotknout Ragelly velké díky zaskvělej článek,fotky a že jsme si mohli zaspomínat ....kdyby se něco objevilo tak to určitě zas sepiš :o)
Co se stalo Patty, že tak zhubla. Snad to není nějaká nemoc.