Diskuze k článku Televizní tvůrci: Donald P. Bellisario
Katehrine
Uživatel od první verze | Cool level: 22 | Chandler Bing
24. 3. 2016 / 10:01:58 (před 8 roky)
off

Jméno Donald P. Bellisario bych řekla, že zná každý fanoušek seriálů, i kdyby nechtěl. Vytvořil takové klasiky, že pokud o něm někdo doteď neslyšel, tak by se měl stydět :D Musím říct, že, když jsem sjížděla 12 řad NCIS v kuse, tak mě to jeho jméno po pár sériích začalo vytáček :D To je asi tak, jako když koukáte v kuse na nějaký nadabovaný seriál a po chvíli už můžete dělat druhý hlas k úvodním/závěrečným titulkám ;)

Díky za článek, o některých jeho výtvorech jsem nevěděla, tak jim dám asi šanci :)

There is always Hope.
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
24. 3. 2016 / 10:29:53 (před 8 roky)
on
Katehrine napsal(a):

Jméno Donald P. Bellisario bych řekla, že zná každý fanoušek seriálů, i kdyby nechtěl. Vytvořil takové klasiky, že pokud o něm někdo doteď neslyšel, tak by se měl stydět :D Musím říct, že, když jsem sjížděla 12 řad NCIS v kuse, tak mě to jeho jméno po pár sériích začalo vytáček :D To je asi tak, jako když koukáte v kuse na nějaký nadabovaný seriál a po chvíli už můžete dělat druhý hlas k úvodním/závěrečným titulkám ;)

Díky za článek, o některých jeho výtvorech jsem nevěděla, tak jim dám asi šanci :)

Já ho vůbec neznám :D Jako většinou se ve jménech trošku chytám, ale tady vůbec :D a JAG jsem viděla komplet :D

Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
24. 3. 2016 / 11:01:05 (před 8 roky)
off
Katehrine napsal(a):

Já o tvůrcích nevím ani ň, ať má seriál sérií kolik chce :D.
Super článek :)

Katehrine
Uživatel od první verze | Cool level: 22 | Chandler Bing
24. 3. 2016 / 12:32:33 (před 8 roky)
off
ragelly napsal(a):

Já ho vůbec neznám :D Jako většinou se ve jménech trošku chytám, ale tady vůbec :D a JAG jsem viděla komplet :D

Mně přijde, že v každém jeho slavnějším seriálu se jeho jméno vyjímá jako pěst na oko :D Ale očividně to přijde jenom mně :)

There is always Hope.
Pajky
Autor článku | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
24. 3. 2016 / 12:39:25 (před 8 roky)
off

Pro mě je tohle jedno z prvních jmen tvůrců, co si pamatuju. Když jsem jako mladší sledoval JAG na nově, tak tam vždycky tak svítilo, že si ho člověk nemohl nezapamatovat :)

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
24. 3. 2016 / 13:12:23 (před 8 roky)
off

Tak konečně už mám ke slavnému jménu i přiřazený obličej :)

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
La.Volpe
Redaktor | Cool level: 119 | Jack O'Neill
24. 3. 2016 / 13:36:41 (před 8 roky)
off

Jméno bych znal, ale zařadit ho někam by bylo daleko těžší (před otevřením článku). Ale jakmile jsem viděl JAG, tak to bylo jasný. Není se čemu divit, když jsem se díval snad na každej díl v TV a tam na mě pokaždý vybaflo to jméno velkým zlatým písmem :D To by pak bylo smutný, kdybych ho nepoznal. Magnum jsem viděl pár dílů a nebylo to špatný. Navíc seriály odehrávající se na Havaji jsou vždy koukatelný. NCIS jsem viděl asi 8 řad. A ty tři prostřední seriály vůbec neznám.

Každopádně opět děkuji za super článek ;)

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
24. 3. 2016 / 16:35:47 (před 8 roky)
off

Ha, tak už vím po kom se Chegwidden jmenoval Albert Jethro :D. Jméno je mi známé, ale překvapilo mě, že je mu už tolik (aneb Troian znám z PLL dost dobře a překvapilo mě, že si ji pořídil takzvaně na "stará kolena"...). Ale jinak si říkám, že by měl občas v těch vojenských seriálech s těmi vlasteneckými kecy dost ubrat.. Byl to jeden z důvodů proč mi vždycky vadilo NCIS (Ten druhý se jmenuje Gibbs a třetí DiNozzo) a proč jsem JAG pak dokoukala jenom proto, že už mě zajímalo jak to uzavřou.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Caroline115
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
24. 3. 2016 / 23:01:20 (před 8 roky)
off

A já si říkala, že mi to příjmení něco řiká....ano,říká,ale kvůli Troian....jsem nevěděla, že je to její táta :-)

Hurvi
Uživatel od první verze | Cool level: 27 | Bobby Singer
25. 3. 2016 / 15:33:40 (před 8 roky)
off
Pajky napsal(a):

Pro mě je tohle jedno z prvních jmen tvůrců, co si pamatuju. Když jsem jako mladší sledoval JAG na nově, tak tam vždycky tak svítilo, že si ho člověk nemohl nezapamatovat :)

Presne tak :D
Inak ako scifi fanúšik by som si rád pozrel QL, ale som zhýčkaný a bez titulkov sa mi nechce...

kacka.irena
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
26. 5. 2016 / 09:43:18 (před 8 roky)
off
Pajky napsal(a):

Mám to stejně. Magnum jsem nasledovala a NCIS mě nijak zvlášť nechytilo. A to jsem i zkoušela prvních pár dílů New Orleans (kvůli Bakulovi a CCH Pounder). Nemělo to šťávu

Nyx
Redaktor | Cool level: 74 | Eric Cartman
20. 8. 2021 / 17:36:10 (před 3 roky)
off

U JAG sú blbé roky, vysielal sa 1995-2005 a nie 2016-2018.

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
Maarti
Uživatel od první verze | Cool level: 17 | Jaime Lannister
20. 8. 2021 / 23:23:15 (před 3 roky)
off

Jeho jméno je fakt jedno z těch, kt na vás svítí při každém díle 😄
A líbí se mi, jak to vlastně vede jako rodinný podnik 👍🏽🤩 je to borec, prostě!

Petyer
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
20. 8. 2021 / 23:36:32 (před 3 roky)
off

Vdaka za clanok, vacsinu serialov poznam, kedze Donald P. Bellisario je zname meno, no prekvapil ma fakt ze Battlestar Galactica je jeho pocin a tiez ze Troian je jeho dcera 👍

Pajky
Autor článku | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
21. 8. 2021 / 11:34:21 (před 3 roky)
off
phoboska napsal(a):

U JAG sú blbé roky, vysielal sa 1995-2005 a nie 2016-2018.

Vida, někdo to čte :) Díky, opravil jsem...

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
Nyx
Redaktor | Cool level: 74 | Eric Cartman
21. 8. 2021 / 15:01:41 (před 3 roky)
off
Pajky napsal(a):

Vida, někdo to čte :) Díky, opravil jsem...

Jasné, že to čítam a vidíš ako pozorne 😂

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker