Alias je srdcovka, Sidney a Vaughn jsou jeden z mých nej seriálových párů :) Matadora jsem viděla, ale nijak extra nezaujal. Z Hercula jsem viděla střípky. Na Fringe, Sleepy a Limitless se teprve chystám. Hawaii a Scorpion musí napřed zrušit, pak se mi taky dostanou na seznam :) Jack of All Trades neznám ani nemám v plánu vidět.
Hele Pat a Mat seriálové tvorby :D. Teda ne že by jejich seriálová tvorba byla tak katastrofální, jako kutilské pokusy zmiňované dvojice, ale prostě od doby, co jsem viděla Yes Virgina, there is a Hercules kde vypadali takto a takto (aneb Tedík vážně zkazí všechno :D), tak jim prostě jinak neřeknu :D. A ano, znám je od dob HTLJ a XWP a vím že dlouho byli s Tapertverse spjatí, takže mě vždycky potom potěší, když někde vidím jejich jména. Takový Scorpion se jim povedl náramně... Čímž narážím na fakt, že od nich znám všechno (teda pravda, až na toho Matadora, neaglicky mluvené seriály šly tak nějak vždycky mimo mě), byť Fringe jsem nesledovala a ani neplánuju, a vždycky se těším, s čím novým příjdou.
A který je který?:-) Já jsem asi víc fanda jejich filmové tvorby než seriálové. Na pár jejich seriálů jsem se začala dívat a do šesti dílů mne to přestalo bavit:-(
Znám Hercula, Hawaii se Scorpionem jsou rozkoukaní. Sleepy a Limitless snad časem taky zvládnu. Celkově jsou pro mě tihle dva minimálně signálem, že seriál stojí za to alespoň zkusit.
zip napsal(a):
A který je který?:-)
Jen pro jistotu, Kurtzman nosí brýle :D
Jsem rád, jestli se článek líbí. Dokončovat ho v tomhle počasí bylo tak trochu za trest :D Člověk je radši kdekoliv jinde než u klávesnice :D
Velmi pekny clanok... super
Pro mě srdcovka Fringe a Alias, ale i super seriál Hawaii, Limitless a Sleepy Hollow. A kdysi jsem sledovala pár dílů Hercula . Super článek a děkuji za zajímavé informace .o)
Scorpion mě opravdu moc baví. Hercules se ve své době snad ani nedal přehlédnout.
Tak ještě jednou díky za článek. I díky němu jsem se dnes dokopal zkusit pilot Limitless. Líbilo, budu pokračovat. Tihle kluci prostě umí :)
Limitless se mi líbil a Fringe miluju :3