Diskuze k článku Televizní tvůrci: Michael Schur
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
22. 10. 2015 / 10:14:56 (před 9 roky)
off

Ďalší super článok s kopou zaujímavostí, vďaka :) Z uvedených seriálov sledujem síce len B99, ale ten ma neuveriteľne baví a odporúčam ho, kadiaľ chodím.

Editováno: 1x | Naposledy: 22. 10. 2015 / 10:16:04
Pajky
Autor článku | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
22. 10. 2015 / 10:18:21 (před 9 roky)
off
Lill napsal(a):

Ďalší super článok s kopou zaujímavostí, vďaka :) Z uvedených seriálov sledujem síce len B99, ale ten ma neuveriteľne baví a odporúčam ho, kadiaľ chodím.

Díky za chválu, snad nebudeš jediná,kdo to ocení :)

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
22. 10. 2015 / 10:53:19 (před 9 roky)
off

Moc díky za článek!
Btw, u B99, ten detektiv tam už byl a přišel kapitán, ne? :D

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
22. 10. 2015 / 11:33:22 (před 9 roky)
on

Díky za článek :) Za mě:

- SNL jsem zkoušela jeden díl už před pár lety a není to nic pro mě.
- Simpsoni mě vůbec neberou
- King of the Hill jsem nezkoušela a nebudu
- The Office jsem zkusila jeden díl a vůbec to nešlo.
- Parks and Rec jsem zkoušela rozjet 4x a vůbec to nešlo.
- B99 mám za sebou první sérii a je to příjemná oddychovka, určitě pak maratonem sjedu, až to ukončí.

Pajky
22. 10. 2015 / 12:41:32 (před 9 roky)
off
ragelly napsal(a):

Díky za článek :) Za mě:

- SNL jsem zkoušela jeden díl už před pár lety a není to nic pro mě.
- Simpsoni mě vůbec neberou
- King of the Hill jsem nezkoušela a nebudu
- The Office jsem zkusila jeden díl a vůbec to nešlo.
- Parks and Rec jsem zkoušela rozjet 4x a vůbec to nešlo.
- B99 mám za sebou první sérii a je to příjemná oddychovka, určitě pak maratonem sjedu, až to ukončí.

Sto lidí, sto chutí :D Já to mám takhle:
The Office je skvělej seriál a nejspíš jeden z mála, který důstojně ustál i odchod hlavní postavy.
Parks je snad ještě lepší a pro změnu je to jeden z mála seriálů, kdy i později příchozí postavy nejsou jen do počtu a člověk si je vážně oblíbí (Ben a Chris) a navíc má dokonalé zakončení a Rona Swansona :D
Do třetice Brooklyn, tam to nejlepší teprve čekám, ale zatím je to hodně solidní nástupce těch dvou :)

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
22. 10. 2015 / 12:54:02 (před 9 roky)
on
Pajky napsal(a):

Sto lidí, sto chutí :D

No však! :) O tom to je a proto máme takový široký výběr, aby si každý našel to svoje :))

inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
22. 10. 2015 / 14:24:28 (před 9 roky)
off

Parádny článok, ako vždy! ;)

Takže v podstate sledujem väčšiu polovicu "ich" seriálov, alebo teda aspoň tých, na ktorých sa podieľali v celej dĺžke trvania. The Office a Parks and Recreation - nie je o čom, odkedy som tieto seriály začal sledovať a pochopil, čo je to mockumentary štýl, si myslím, že je to jeden z najlepších typov komédie. To prelínanie interakcie medzi ľuďmi a potom prestrih na niektorého z nich, keď sa "spovedá" pred kameru či už verbálne alebo neverbálne, je proste úžasné a asi ma nikdy neomrzí, vždy sa tam dá nájsť kopa nových vecí a takéto seriály sú často vtipné aj po X rokoch. Okrem týchto dvoch spomínaných viď napr. Modern Family. :)

Brooklyn je ešte v plienkach, takže nechcem niečo zakríknuť, ale je to už treťou sériou neustály prínos zábavy a odpočinku, takže myslím, že o pár rokov (ak sa na Foxe udrží) tu môžeme mať ďalší podobný prírastok do rodiny. ;)

A Simpsonovci, tam snáď netreba komentár, zrovna včera či kedy som to videl poslednú epku a som prekvapený, akú super úroveň si najnovšia séria drží. :) Nie, nie je to niečo, ako to bolo v 5.-6. sérii a tak, tam už sa Simpsonovci z viacerých dôvodov nikdy nevrátia, ale je to super. ;)

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Engeneer
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
22. 10. 2015 / 16:42:38 (před 9 roky)
off

Díky za článek:-)
Mě mockumentary vůbec nesedí. Zkoušel jsem rozjet The Office, Parks nebo třeba i Modern Family a stěží jsem se dostal do poloviny pilotní epizody:-(
Simpsonovi jsou srdcovka, i když posledních pár sérií už nesleduji každý týden, ale většinou sjedu 4-5 epizod za sebou, když mám zrovna čas.
B99 dle mého názoru nejlepší současný sitcom na stanicích Velké pětky, ke kterému usedám každý týden:-)
Na SNL se dívám akorát na skeče na youtube, pokud je tam nějaká zajímavá celebrita:-)

Locke
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
22. 10. 2015 / 17:07:47 (před 9 roky)
off

Brooklyn Nine-Nine je hodně velká pecka. Po Modern Family asi momentálně můj nejoblíbenější sitcom.
Před časem jsem začal i Parks and Recreation ale zasekl jsem se ve třetí sérii a nějak se nemůžu dokopat k dalším dílům. Za mě spíš průměr, i když vím, že se mnou skoro nikdo nebude souhlasit. Ale já to takhle mám s hypovanýma seriálama skoro vždycky, že mě zklamou :)

Hold the Door!
stonefire
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
23. 10. 2015 / 12:31:08 (před 9 roky)
off

Pěkný článek, díky za něj!

foruska
Redaktor | Cool level: 24 | Alan Harper
10. 3. 2021 / 17:39:22 (před 3 roky)
off

Nejen tenhle článek, celá série těchto článků jsou super počtení. Vždycky se těším na zajímavosti, dozvím se něco nového. SNL je opravdu jedinečný a The Good Place je srdcovka, Shur má za mě skvělej smysl pro humor.

Kolombo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
10. 3. 2021 / 19:37:44 (před 3 roky)
on
foruska napsal(a):

Nejen tenhle článek, celá série těchto článků jsou super počtení. Vždycky se těším na zajímavosti, dozvím se něco nového. SNL je opravdu jedinečný a The Good Place je srdcovka, Shur má za mě skvělej smysl pro humor.

Yope. Vždycky, když chce někdo něco doporučit, tak Parks, B-99a The Good Place doporučuju jako první:D

Non cuspi causa qui non debe cuspire
foruska
Redaktor | Cool level: 24 | Alan Harper
11. 3. 2021 / 07:30:22 (před 3 roky)
off
Kolombo napsal(a):

Yope. Vždycky, když chce někdo něco doporučit, tak Parks, B-99a The Good Place doporučuju jako první:D

Parks se mi nějak vyhlo, ale možná by stál za maratónek.

Kolombo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
11. 3. 2021 / 08:29:01 (před 3 roky)
on
foruska napsal(a):

Parks se mi nějak vyhlo, ale možná by stál za maratónek.

Nenech se odradit první sérií. První série je něco, co člověk musí protrpět, aby mu zbytek seriálu dával smysl, ale není moc dobrá. Naštěstí má jenom 6 dílů, takže to má jeden rychle za sebou :)

Non cuspi causa qui non debe cuspire
Pajky
11. 3. 2021 / 11:56:32 (před 3 roky)
off
foruska napsal(a):

Děkuju za chválu, jsem rád, že se líbí. Komentáře jako je tenhle jsou hlavní motivací v připravování dalších článků pro rubriku :)

IP Freely
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
11. 3. 2021 / 19:20:05 (před 3 roky)
off
Pajky napsal(a):

Děkuju za chválu, jsem rád, že se líbí. Komentáře jako je tenhle jsou hlavní motivací v připravování dalších článků pro rubriku :)

Parádní článek, ostatně jako vždy. :) Jen si dovolím podotknout, že Eleanor se střela s nákupními vozíky a ne s autem. :)

If you want me, you find me Right here at the bar Just wait until I have finished this jar