Diskuze k článku 24 hodin bez Jacka Bauera? Fox říká ano!
Šín Martin
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
10. 6. 2015 / 12:15:34 (před 9 roky)
off

Bez jacka to už nebude ono, ten seriál stál na něm

que94
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
10. 6. 2015 / 12:27:00 (před 9 roky)
off

Já tomu šanci dám, pokud to opravdu dojde až do vysílací fáze. Jack je jen jeden, ale i tak by to mohla být dobrá podívaná.

megawir
Co-boss | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
10. 6. 2015 / 12:31:49 (před 9 roky)
off

sakra já chci Yvonne, když už ne Kiefera! Ta to zvládala skvěle a dalo se jí to věřit.. nějaký mládě nebude mít zdaleka takový charisma, jako má Kiefer, tohle fanoušci budou překousávat asi těžko...

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss
Nycklick
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
10. 6. 2015 / 12:43:47 (před 9 roky)
off

Na 24 byly skvělé dvě věci: samotný koncept s rychlým spádem a zvraty v ději a postava Jacka. Takhle z toho zbude jen polovina a to nevím, jestli bude fungovat.

Šín Martin
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
10. 6. 2015 / 13:07:10 (před 9 roky)
off
Nycklick napsal(a):

Na 24 byly skvělé dvě věci: samotný koncept s rychlým spádem a zvraty v ději a postava Jacka. Takhle z toho zbude jen polovina a to nevím, jestli bude fungovat.

máš pravdu

que94
24ron24
Redaktor | Cool level: 57 | admirál William Adama
10. 6. 2015 / 16:11:59 (před 9 roky)
off
megawir napsal(a):

sakra já chci Yvonne, když už ne Kiefera! Ta to zvládala skvěle a dalo se jí to věřit.. nějaký mládě nebude mít zdaleka takový charisma, jako má Kiefer, tohle fanoušci budou překousávat asi těžko...

Presne tak Yvonne to zvládala veľmi dobre. A to mládě nebude mať tú charizmu, ale hlavne nebude tomu až tak oddaný ako Jack on bol ochotný urobiť absolútne všetko aby zachránil tých ľudí a neviem či nejaké neskúsené mláďa bude ochotné to spraviť. Mali tam dať skôr nejakého staršieho skúsenejšieho ako nejakého mládenca. Ako šancu tomu dávam určite na 100% ak z toho teda niečo bude je to moja srdcovka, no ale neviem neviem.

May the odds be ever in your favor.
Editováno: 1x | Naposledy: 10. 6. 2015 / 16:12:50
hrona
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
11. 6. 2015 / 16:24:22 (před 9 roky)
off

Já bych se bejt jima na to vybodl nějaké spin offy, bo pokračování jelikož lidi budou strašně srovnávat s Jackem, je škoda, že nepřežila většina hrdinů sympaťákům ala např.Tony Almeida u těch bych další osudy bral a plnohodnotné pokračování by mělo smysl rozvést někam jinam, ale takhle Nechť zachovají to co chtějí, ale i z hlediska popularity, ať by to bylo sebelepší, jiný název by tomu jako seriálu určitě pomohl. Jo leda nasadit starého kamaráda Jacka Bauera z mládí, pak by to možná šlo, podobnej ročník. Takovej Sean Bean......to by bylo jiný kafe