K Jackie jsem přistupovala s rezervou, nějak extra jsem se na seriál netěšila. O to víc mě překvapilo, jak mě okamžitě chytnul. Epizody utíkaly rychle, nenudila jsem se. V podstatě všechny v tomto seriálu jsem vášnivě nesnášela, což se mi na tom hrozně líbilo :D Ale ne, Zoey i Thor byli super, Coop vlastně taky... Když nad tím tak přemýšlím, měla jsem silnou averzi jen vůči Jackie, její dceři a Eddiemu :D V těch pozdějších sériích už jsem si vyloženě přála, aby byla potrestaná, aby jí to nevyšlo, aby se do nemocnice už nevrátila, ale vždycky se jí to nějak povedlo, grr!
Finále bylo pěkné, ale osobně bych si přála větší ukončení, třeba jen kdyby se vůbec neprobrala, kdyby se jen ozval slabý nepřerušovaný nemocniční zvuk, který symbolizuje netlukoucí srdce - smrt, to by se mi líbilo. Takhle je to prostě cliffhanger.
Mně se Jackie moc líbil(a) - seriál a celkem i Edie Falco. Škoda, že už je konec, ty roky utekly hrozně rychle. Vždycky jsem jí i Eddiemu držel palce, aby všechno zmákli, jen se v polovině poslední řady už k těm drogám nemusela vracet. Ale stejně - díky za tenhle seriál!