Diskuze k článku SARS: Letní edice
lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
10. 6. 2015 / 18:03:43 (před 9 roky)
off

Na jednu stranu mám o Hannibala strach, na druhou stranu už s podobně zlými výsledky dvakrát přežil, takže jsem na vážkách. :-D

inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
10. 6. 2015 / 18:10:13 (před 9 roky)
off
lukascoolarik napsal(a):

Na jednu stranu mám o Hannibala strach, na druhou stranu už s podobně zlými výsledky dvakrát přežil, takže jsem na vážkách. :-D

Neboj, stačí, keď zase napíšem, že "ak Hannibala obnovia, tak som čínsky pápež", a bude to v poriadku. ;D Už by som bol dvojnásobný (alebo trojnásobný?) čínsky pápež, ak by to teda zase obnovili. :D Btw. som momentálne na 3. epke Hannibala (dnes som to začal sledovať) a je to celkom super. :) Vraj sa to v 2. sérii ešte viac zlepší, tak sa teším. :))

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
lukascoolarik
10. 6. 2015 / 18:35:10 (před 9 roky)
off
inekafe napsal(a):

Neboj, stačí, keď zase napíšem, že "ak Hannibala obnovia, tak som čínsky pápež", a bude to v poriadku. ;D Už by som bol dvojnásobný (alebo trojnásobný?) čínsky pápež, ak by to teda zase obnovili. :D Btw. som momentálne na 3. epke Hannibala (dnes som to začal sledovať) a je to celkom super. :) Vraj sa to v 2. sérii ešte viac zlepší, tak sa teším. :))

Tento titul ti právem náleží a jsem jedině pro prodloužení tvého papežského období (a samozřejmě i Hannibala). :-D Rozhodně, druhou sérií šel Hannibal ještě výš, máš se teda na co těšit. :-)

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
10. 6. 2015 / 18:52:47 (před 9 roky)
off

Bojím, bojím o Hannibala, první díl třetí řady opět perfektní (i když jsem se trošku ztrácela mezi přítomností a flashbacky :D ), ale začínat už takto dole, když pravděpodobně sledovanost v následujících týdnech ještě klesne... doufám, že bude pokračovat, ale ta hranice, kdy se to NBCčku ještě vyplatí natáčet, už za chvíli asi bude překročená :/

ragelly
12. 6. 2015 / 17:29:53 (před 9 roky)
off

Jep, Hannibal včera 0.5 v předběžných...

lukascoolarik
12. 6. 2015 / 17:47:42 (před 9 roky)
off
ragelly napsal(a):

Jep, Hannibal včera 0.5 v předběžných...

Ne... To ne... Proč?

ragelly
12. 6. 2015 / 18:15:21 (před 9 roky)
off
lukascoolarik napsal(a):

Ne... To ne... Proč?

Páč stanice neuvažuje a nasazuje to na léto a páč lidi jsou divní a sledují jen klasické kriminálky :D Normálka :D